Joulukalenteri · Lifestyle · L`Occitane · MAC · Sensai · The Body Shop

Kosmetiikkajoulukalenterini 2016: Neljäs viikko + mun joulu + vyölaukku

thumb_pc231711_1024

Jouluja kaikille! Yllä oleva värioksennus on mun ja siskojen piparileipomuksien tulos. Jessus, että sai nauraa. Ja hyviäkin nämä olivat, mm. vaahtosieni ja pipari on ihan yllättävän hyvä makuyhdistelmä :´D

thumb_pc241810_1024

Tässä yksi kuva aatolta. Benkkua kiinnosti lahjat niin paljon, että hän sai avata oman luulahjansa ensin, niin sitten pystyin jakamaan loput lahjat ilman liian kiinnostunutta bulldoggia <3 Mä olen yleensä jouluisin pukeutunut vähän normaalia siistimmin, mutta nyt tuntui, että on hyvä olla mahdollisimman rennoissa ja lokoisissa vaatteissa. Mun rum…ei-niin-tyylikäs joulupaitani oli päällä tietysti ;)

thumb_pc251861_1024

Munhan teki mieli toivoa joululahjaksi pelkkiä tarroja. No se sitten toteutui, kun Rössö oli ostanut koko Suomalaisen kirjakaupan tarraosaston tyhjäksi :D R/H Mini mountais -korvakorut ovat lahja multa itseltäni. Koirien ostama lahja joutui valitettavasti lähtemään vaihtoon, koska he eivät muistaneet, että mamma kuuluu ”the long armed familyyn” eli mulla on huomattavan pitkät kädet :D Heidän ostama pusero vaihdetaan kokoa isompaan ja esittelen sen sitten myöhemmin. Tässä ei ole mun kaikki saamat lahjat, enkä edes ole saanut vielä kaikkea, koska uuden vuoden aattona on vasta kakkosjoulu isän luona.

Mutta mennäänpä sitten varsinaiseen asiaan eli joulukalenterien viimeisen viikon luukkuihin!

Kosmetiikkajoulukalenterini 2016 -sarjassa tarkastellaan kalenteriviikoittain, mitä kaikkea luukuista on paljastunut. Mulla on tänä vuonna neljä kalenteria: The Body Shop Deluxe* (keskimmäinen kolmen hintaisesta vaihtoehdosta), L´ Occitane*, Petra-Viilankantoluvan kokoama överikalenteri ja maanantaisin vielä Maanantaijoulukalenteri Rössöltä. Kalenterien esittelyt löydät täältä.

thumb_pc251823_1024

<3

thumb_pc251844_1024

TBS:n luukuissa oli kaikkea ihanaa. British Rose Body Butter…jess… ihana beige kynsilakka pienellä kimalteella…ihanaa, ettei aina sitä joulunpunaista! Oils of Life -yövoide…jee! Itse asiassa innostuin myös tussi-eyelinerista, sillä tuli ainakin kämmenselälle tosi nättiä jälkeä! Niin ja TBS:n huulirasvat nyt ovat aina hyviä, vaikka joku tuoksuva olisi ollutkin tätä Sheaa mieleisempi :) Nail Polishing Block jää myöskin omaan käyttöön eli ainoa meh oli tuo sivellin. Plussaa muuten siitä, että kalenterissa oli 25 luukkua! :)

Kaiken kaikkiaan TBS:n Deluxe-kalenteri oli todella hyvä. Sen verran, mitä olen kalleimman Ultimaten sisältöä nähnyt, tämä Deluxe ei häviä sille juurikaan! Ja tosi hyvään suuntaan muutenkin kalenteri on kehittynyt parissa vuodessa :)

thumb_pc251838_1024

Loksulta tuli pieniä käsivoiteita kokonaista kolme kappaletta eli manteli, shea ja ruusu. Mä tykkään näistä, ihan sikakäteviä käsilaukussa ja reissussa tai ihan vaihtelun vuoksi yöpöydällä :) Shea-sarjan kasvovesisuihke oli tämän viikon helmi, vitsi miten kiva saada tällainen minikoossa, kun yleensä kasvovettä ei koskaan ole matkakokoisena kun sitä tarvitsisi. Kirsikankukkahajuvesi on aika ihana kanssa. Loksun 5 essential oils -shampoo olisi ollut aika jees, mutta missä hoitsikka? Ilman sitä tämä jäi vähän vajaaksi.

L´ Occitanen kalenteri oli uudistunut ja parantunut huimasti viime vuodesta! Hinta 49 € (vai oliko tämä peräti vain 44,50 €?) on sisältöön nähden todella edullinen. Kalenterissa oli ymmärrettävästi aika paljon bestsellereitä, ja hyvä niin, mutta kalenterin uskolliselle ystävälle tuli aika paljon samoja tuotteita kuin edellisenä vuonna. Minua tämä ei niin haitannut, koska tykkään ja käytän niitä muutenkin, mutta tietenkin yllätysmomentti oli pienempi kuin vaikkapa TBS:n kalenterissa.

thumb_pc251835_1024

Ja sitten the Petran kalenteri <3 Yhdessä luukussa oli kokonaista kaksi TBS:n Body Sorbetia. Virgin Mojito ja Pinita Colada ovat ihania molemmat, mutta kyllä mä tuon Mojiton äärellä hykertelin aika tyytyväisenä. Se on mun mielestä yksi parhaista kosmetiikan tuoksuista nimittäin, saisipa sen TBS:n vakiokokoelmaan! Yhdessä luukussa oli MACin Marine Bright Serum, loistavaa! Niin kuin sanoin jo aiemmin, ihanaa päästä tutustumaan MACin ihonhoitoon paremmin. Tämän otin heti käyttöön :) Kolmas luukku kätki sisälleen Sensain ihanuuspuhdistusliinan ja minituotteita, muun muassa Hydracharge Essencen, jonka kokeilua odotan innolla.

thumb_pc251854_1024

Tällä viikolla Petra oli kätkenyt luukkuihin paljon meikkejä! Yhdessä luukussa oli tämä iso diego dalla palman LE-paletti Snow White & the Huntsman, jossa on käyttisten ruskean sävyisten luomivärien lisäksi myös punainen huulipuna ja musta rajauskynä, tietty, kun Lumikista on kyse :) Niin ja nuo lähmimisen jäljet ovat by me, kun en malttanut odottaa kuvaamista ennen kokeilua :D

thumb_pc251848_1024

Lisää meikkejä! Yhdestä luukusta tuli TBS:n luomivärinelikko (vas.), jossa oli niin IHANAT sävyt, että tein sillä heti jouluaaton meikkini :) Shimmering Cubes -kuutiot näyttävät jänniltä ja vähän pelottavilta, saa nähdä mitä mä saan niiden kanssa aikaan :D

Jouluaaton luukusta paljastui LE MACiä, nimittäin Antonio Lopez -kokoelman huulipunatrio <3 Luulen, että Petra muisti mun ihastelleen tätä niin hänellä kuin jo kaupassa, jonne omani jätin kun en raaskinut ostaa. Aikamoinen luukku, täytyy sanoa. Ja myöskin on mun ensimmäinen tällainen kiinteä huulipuna”paletti”, ja näitä olen viime aikoina katsellut sillä silmällä, että pitää hankkia! Mulla on tällä viikolla tulossa sekä uudenvuoden (joulu)juhlat että yhdet kuusikymppiset, näillä huulipunillahan mä räväytän oikein kunnolla! :D

Yhteenveto: 5/5. En oikeasti osaa sanoa muuta. Kiitos Petra <3

thumb_pc251857_1024

Maanantaijoulukalenteri! Rössö oli nimikoinut pakettiin, että tämä on jotain ”trendien aallonharjalta” :D Ja hei, mulla on nyt VYÖLAUKKU! :D

Tehän tiedätte, että muihin Pohjoismaihin tulee KAIKKI ennen Suomea. Meidän tanskalaisilla serkkutytöillä oli tällaiset Eastpakin vyölaukut ja niin kuulemma kaikilla muillakin tanskalaisilla. Sitä kuuluu käyttää niin kuin cross bodyna eli olan yli. Me kiinnostuttiin Rössön kanssa tästä tosi paljon, nimittäin mulla on aina sama ongelma koirien kanssa lenkkeillessä, että mihin hitsiin mä tungen kaikki kamat! Avaimet, puhelimet ym nyt vielä kulkevat taskussa (paitsi kesällä eivät nekään), mutta pidemmille lenkeille mä tarvitsen mukaan pienen vesipullon, koirien nameja, pallon Benkulle ym. Tähän asti olen talvisin tunkenut nämä kaikki toppatakin ja -housujen taskuun ja näyttänyt vähintäänkin epäilyttävältä. Lisäksi housut tuppaavat tippumaan, kun taskussa on vesipullo :D Kesäisin olen käyttänyt pientä olan yli -pussukkaa, joka taas on tosi epäkäytännöllinen kun koirien kanssa joutuu kumartumaan  paljon, ja pussukka viistää silloin aina maata. Ratkaisu: VYÖLAUKKU :D

Kyllä en olisi joitain vuosia sitten uskonut, että omistan vyölaukun, mutta nyt tämä oli ihan paras joulukalenterilahja! Nyt vaan odottelen tämän inhan sateisen plussakelin loppumista, että päästään kunnon lenkeille ja riehumaan koirien kanssa :)

Oho, tulipa pitkä postaus. Luitteko loppuun? :D

*Saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkajoulukalenterini 2016: Neljäs viikko + mun joulu + vyölaukku

 1. Nauroin ääneen vyölaukulle, ne kun on meidän perheessä aika läppä. Mies omistaa useamman, eri teemabileisiin metsästettyjä :D
  Noh, vyölaukkumies kuitenkin tiesi kertoa, että ainakin hänen kulkureitillään olalla kannettavia vyölaukkuja näkyy paljon :D

  Tykkää

  1. No NIIN MÄKIN NAUROIN!! Oon aina pitänyt yhtäläisyysmerkkejä vyölaukun ja puuttuvan tyylitajun välillä :D Mutta puuttukoon, toi on ihan killerikätevä! :D

   Tykkää

   1. Aamusella tuossa peiteainetta laittaessani tajusin että mulla oli kädessä tuo TBSn sivellin. Oletan että sama, koska sain sen pari vuotta sitten joulukalenterista. Se oli melkein pari vuotta mulla käyttämättömänä, mutta nyt syksyllä olen jostain syystä ottanut sen peiteaineen asetteluun silmien alle. Häivytys toki tapahtuu jollain muulla konstilla (beautyblender/ hammasharjasivellin/joku muu vastaava), mutta säästyypä sormet sotkulta.

    Tykkää

   2. Hmm, onnistuisikohan tuolla voidemaisen luomivärin levitys..? Mä tykkään asetella peiteaineen ihan sormella (tai suoraan pakkauksen applikaattorilla) kyllä. Ja ihanaa, että sullakin on hammasharja, se on ihan sikakätevä just silmänalusille :)

    Tykkää

 2. Heh, kattoin äkkiseltään siitä tarrakuvasta et olit saanu joululahjaksi Pete Parkkosen uuden levyn 😂😂😂 (punnertava emäntä…) Tosiaan TBS:n kalentereissa ei juurikaan oo ollu eroavaisuuksia sun ja mun kalleimman välillä, olisi kiva tietää mitä halvimmassa kalenterissa oli 😊 Ja muuten täällä pohjosen landella vyölaukut ei oo koskaan menny muodista pois… 😂😂😂 T. ruskean nahkaisen vyölaukun omistaja

  Tykkää

  1. Hui kamala. AHAHAHHAHAHAHAHA, ei onneksi!

   Mulla oli lapsena sellainen monivärinen vyölaukku, joka jätti ”pienet” traumat. Kai se on tää ikä, että enää ei vaan kiinnosta, mitä ihmiset ajattelee :D

   Tykkää

 3. Olin tyytyväinen TBS kaltsuun ja kun parina vuonna tuli punaisia kynsilakkoja, niin mukavaa vaihtelua tuommoinen sävy välillä. Siveltimiä on tullut aikaisemminkin, mutta ne on kyllä itselläni käytössä. Ah, ja vartalojutuissa ei ollut mitään kimalletta, siitä iso peukku :)

  Ainoa turha oli tuo kynsiviila, sekin taitaa olla peruskamaa näissä kalentereissa :D

  Tykkää

  1. Mä en jotenkin ole keksinyt käyttöä sille aiemmallekaan siveltimelle ja tuskin tällekään :D Ja totta, toissavuonna tuli pelkkää glitteriä ja se oli vähän jo liikaa ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s