Lifestyle

Joulumoi

Meillä ei mennyt Benkun kanssa nämä joulukuvaukset ihan putkeen. Hieno joulukaulus saapui hitsin viime tingassa, valoa ei ollut ja Benkku ei pysynyt normaaliakaan enempää paikallaan vaan pomppi koko ajan mun kädessä olevia nameja napsimaan :D Taustana piti olla valkoinen ”lumikinos”, mutta nyt siellä on valkoista vilttiä ja mustaa sohvaa. Oh well :D

thumb_pc211639_1024

Mutta ehkä tällainen epätäydellisyys ja rento meininki kuvastaa Miss Piggy` s Pearlsia paremmin kuin täydellinen joulupotretti. Tällaisia me ollaan, Batman-housuissa viilettävä nainen ja kaksi hömelöä koiraa :)

thumb_pc211690_1024

Salla, Beni ja Tora haluavat toivottaa kaikille blogin lukijoille ihaninta joulua!! <3 Kullekin oman näköistään ja oloistaan. Mulla jäi eiliseksi budjetoitu joulusiivous vähän vajaaksi migreenikohtauksen takia, mutta päätin, että se on ihan fine. Joulu tulee silti.

<3 <3 <3

10 vastausta artikkeliin “Joulumoi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s