Avautumista · MAC · Meikit · Meikkijuttuja

Soutaa huopaa, Back-to-MAC is back!

Kyllä, luitte oikein! Jos siis olette repineet hiuksia päästänne Back-to-MACin loppumisesta (josta kirjoitin täällä ja täällä), voitte lopettaa. MACin pisteille voi taas palauttaa kaikkia samoja purkkeja kuin ennenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämähän on ihan tosi hyvä juttu, ja munkaan ei enää tarvitse suunnata Tallinnaan ainakaan pelkän huulipunan takia ;) Jotenkin vaan tämä on niin… NOLOA!! Niinku MAC, oikeesti?!? He tekivät kuluttajan etuja huonontavan päätöksen nollainformoinnilla, ilman siirtymäaikaa ja sitten kun ihmiset valittavat, he sanovat, että no okei voitte te sittenkin palauttaa purkkinne. Ihan kuin heille olisi tullut yllätyksenä, että asiakkaat eivät tykkää uudesta linjauksesta :D Ja kieltämättä mulle jäi se fiilis, että päätöksiä tehdään miettimättä kunnolla ja sellainen epävarma olo jäi, että mitähän siellä seuraavaksi keksitään. Päätöksethän teki MACin maahantuoja Estee Lauder Poland, ei Suomen pisteet tai Stockmann.

Kultareunuksena pilvellä on toki se, että asiakkaiden palaute otetaan vakavasti. Hyvä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kuten viimeksikin kirjoitin, voi poloiset MACin työntekijät Suomen pisteissä. He joutuivat kivenkovaan kieltäytymään parin kuukauden ajan tyhjistä purkeista (huulipunia lukuun ottamatta) ja nyt kun asiakkaat ovat ehkä heittäneet purkkinsa roskiin (tietty purettuaan turhautumisensa työntekijöihin), niitä saakin tuoda. Ennustan veemäisiä asiakaspalvelutilanteita ja kyllä ottaa päähän henkilökunnan puolesta!

Ehdittekö te heittää jo purkkinne pois……? :( Mitä mieltä MACin meiningistä noin muuten?

24 vastausta artikkeliin “Soutaa huopaa, Back-to-MAC is back!

 1. Heh, mä en heittänyt mitään pois kun luotin siihen että tilanne tulee vielä muuttumaan..! :) Enkä olis varmaan muutenkaan heittänyt, olisin säästänyt tyhjiä jossain jemmassa siltäkin varalta, jos joskus osuu eteen vaikka ulkomaan reissu tms, niin voi ottaa sit mukaan.

  Tykkää

 2. Nyt en tiedä enää pitäiskö itkeä vai nauraa… Juuri eilen kiikutin omat tyhjät purkkini Tallinnaan! :D No onneksi oli muutenkin hauska reissu eli ihan pelkästään ilmaisen huulipunan perässä en sinne lähtenyt ;) Mutta hyvä juttu siis, et päättivät kuunnella asiakaspalautteita ja palauttaa Back to MACin Suomeen. Nyt mun ei tarvitse väkisin keksiä korvaajaa lempparipuuterille. Mutta kyllä silti vähän mietityttää, et missä vaiheessa taas muuttavat mielensä…

  Tykkää

 3. Eikä :D Täytyy todeta, että jos tämä päätös on tosiaakin puolalaisen tahon tekemä, kuulostaa se mielessäni jo lähes loogiselta. Olosuhteiden pakosta kun olen paljon puolalaisten kanssa tekemisissä, niin valitettavan usein heidän mentaliteetti tuntuu olevan ”tehdään ensin ja mietitään sitten mikä meni pieleen”. Mutta ihan mahtavaa, että vanha käytäntö palautettiin! Omat purkit on vielä tallessa :P

  Tykkää

 4. Tallella on :) Ja kestää tovin ennenkuin saan tarvittavat kokoon, toivottavasti ne ovat palautuskelposia vielä sittenkin kun tämä tapahtuu!

  Tykkää

 5. Jep.. ja milloinkohan loppuu taas :D Onneksi sentään nyt näin! Nyt vois testata puhdistusöljyä. Ja saa tyhjät aina Tallinnaan! :)

  Tykkää

 6. Ihme soupaamista ja huopaamista :D Mutta hyvä, jos päätös ihan oikeasti pysyy! Ja se on myös kiva, että asiakaspalaute on otettu tosissaan.

  Tykkää

 7. Hei jei! Aivan mahtava juttu, että kuunneltiin valituksia ja päästiin Ruotsin tilanteesta eroon! Enkä todellakaan heittänyt tyhjiä tuotteita menemään, vaan aioin säilöä ne ja joskus saada sellaiseen Macin pisteeseen, jossa ne olisi vastaanotettu. Sinällään huono mäihä minulle, kun vasta viime vk palasin Turun reissulta ja taas pitää odottaa kuukausia ennen seuraavaa Etelä-Suomen reissua…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s