Balmain · Eve Taylor · Hiukset · Ihon hoito · Käsivoiteet · Kiehl`s · Kuorinnat · Naamiot

Dagen efter -kosmetiikkatuotteeni

Juhlien jälkeen olo saattaa olla hieman rapsakka. Itsellänikin siskon hääpäivä kaikkine valmisteluineen alkoi jo aikaisin aamulla ja loppui pikkutunneilla. Seuraavaan päivään heräsin hiukset harakanpesänä ja iho kuivuudesta kiristäen.

Mutta kappas, kosmetiikasta löytyy apu tilanteeseen kuin tilanteeseen ;) Kuiviin kantapäihin ja käsiin sivelin Eve Taylor Fruit Crush -manikyyrikynttilän pehmeää vahaa ja sain samalla ihanan tuoksun koko asuntoon. Hiuksia en yksinkertaisesti jaksanut heti rynnätä pesemään, joten Balmain Silk Perfume sai toimia pikafreesaajana. Ostin silkkisuihkeen ihan vasta ja kirjoittelen siitä kokemuksia kunhan on muutama käyttökerta takana :)

Kasvojen kuivan, harmaan ihon fiksasin kuosiin hyväksi havaitulla yhdistelmällä. Ensin kuorinta Bernard Cassieren suklaakuorinta-aineella, joka tuoksuu taivaalliselle, pehmeälle kaakaolle. Anti-stress kuulosti muutenkin oikein tarpeelliselta asialta iholleni ;) Sitten Kiehl`sin kosteuttava Algae-naamio kasvoille vartiksi muhimaan, ja olin melkein uusi ihminen!

Onko teillä jotain vakkareita after party -kosmetiikkatuotteita? Vinkit jakoon :)

11 vastausta artikkeliin “Dagen efter -kosmetiikkatuotteeni

 1. Ennnen nukkumaan menoa kannattaa laittaa kasvoille a-vitamiiniseerumia -tai voidetta niin herää pitkään valvotun yönkin jälkeen heleämmällä iholla. Jääkylmä vesi aamulla auttaa, itse saatan jopa pyöritellä jääpalaa kasvoilla, pika lift up. ;)

  Tykkää

  1. A-vitamiinituote tässä tarkoituksessa onkin ihan uusi juttu mulle, kiitos vinkistä! :) Onko sulla jokin tietty tuote, jota itse käytät?

   Tykkää

  2. Itse käytän Alpha-H:ta, joka on seerumin muodossa saa mm. sinunkin suosimasta Beautybaysta, ;) mutta esim. BM:llä on voidetta, jota myydään apteekeissa. A-vitamiini auttaa muuten mahdollisiin näppyihinkin. :)

   Tykkää

  1. Hahaa! Mä huomasin myös, että sullakin oli hymy hieman hyytynyt ;) Huomista odotellessa, nyt suihkuun läträämään jollain hyvän tuoksuisella suihkugeelillä :)

   Tykkää

 2. Diego Dalla Palman Concura-linjan silmänympärysvoide on ihan ässä, koska siinä on metallikuula jolla pyöritellä voide iholle. Sanomattakin selvää, että darra-aamuina tekee enemmän kuin hyvää se :DSuihku, raikas dödö ja hajuvesi on mulla myös pakollisia freesaajia. Oikeasti, hajuveden lisääminen saa mut tuntemaan itseni ihmiseksi jälleen :)

  Tykkää

  1. Uih, Diegon kuulavoide kuulostaa hyvältä! :) Ja komppaan tuota hajuvesijuttua, itsekin läträän sillä vielä normaaliakin enemmän jos olo on kyseenalainen ;)

   Tykkää

 3. Jos unohdetaan nämä pakolliset henkiinherättäjät kuten suihku ja vesilasi, niin ehdottomasti parasta antia on aloe vera-geeli. Aloeta en juuri koskaan käytä yksinään, vaan sekoitan sitä kaikkiin kosteusvoiteisiin (myös vartalo) aina silloin kun haluan rauhoittaa ja superkosteuttaa ihoa. Aloe saa myös voiteet imeytymään paremmin! Meikäläiselle taattu dagen efter-pelastaja :)JohannaPs. mainostan muuten vielä, että aloe sopii erittäin hyvin ongelmaiholle joka pökkää milloin näppyä, milloin kuivuutta pintaan.

  Tykkää

  1. Kiitos vinkistä Johanna! Voin hyvin kuvitella, että aloe vera tekee tosi hyvää korppuiholle :) Mulla on aloeta kaapissa, joten seuraavaan juhlien jälkeiseen päivään kaivan sen esille jo valmiiksi ;)

   Tykkää

 4. Mun on pakko myöntää, etten yleensä jaksa tehdä mitään krapulassa. Jossain vaiheessa pesen edellisen illan meikit pois.. Kyllä, olen niin kamala! ;D

  Tykkää

  1. Hahahahahaaaaa!! Kuulostaa ihan multa 10 vuotta sitten ;) Nykyisin otan ehkä sen verran maltillisemmin, että jaksan kyllä aina pestä meikit pois yöllä. Yleensä en seuraavana päivänä jaksa läträtä millään naamioilla, mutta nyt jostain syystä intouduin. Tässä iässä alkaa olla pakko ;D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s