Hiukset · Hiusten hoito · Lush · Palajutut · Suihkutuotteet · The Body Shop · Vartalotuotteet

Tuoksuparatiisi kylppärissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huokaillaanpa hetki yhdessä sitä, miten mielettömän herkulliselta voi suihkugeeli näyttää! <3

Väitän, että Lush on suihkutuotteiden valmistajana ihan ylivoimainen ja käytänkin enimmäkseen Lushin suihkugeelejä höystettynä The Body Shopin kausituotteilla. Blogini vakkarilukijoille on varmasti käynyt ilmi, että olen henkeen ja vereen tuoksuihminen, ja mulle saa myytyä mitä vain jos tuote tuoksuu hyvältä. Miedosti tuoksuvat suihkutuotteet eivät ole mun juttu, tuoksun pitää räjäyttää tajunta :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Lush ilmoitti Facebook-sivuillaan, että heillä on myynnissä pieni erikoiserä kahta suihkugeeliä, joita muuten saa vain Englannista, halusin tietenkin tietää lisää. Jos suihkugeeli on pinkki, siinä on glitteriä JA siinä on cassiksen tuoksu, voin kertoa, että ihmislapsi ei muuta tarvitse. Comforter on iholle kaadettuna vieläkin kirkkaampaa kuin pullossa ja tuoksu ylitti kaikki odotukseni. Jos tykkäät Lushin You Snap The Whip -kuorintapalan tuoksusta tai ihastuit joulukokoelman Reindeer Rock -palasaippuaan, suosittelen pikaista visiittiä Lushille. Uskallan väittää, että nyt liikutaan jo lähellä Snow Fairyn tuoksun ihanuutta… <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinkkinä muuten muille käsiteltyjen hiusten omistajille, että tässä erikoiserässä on mukana myös kolmea erilaista kuumaöljyhoitoa hiuksille. Idea on ihana: kiinteä hoitoainepala sulatetaan kuumaan veteen joko kokonaan tai osittain ja saadaan öljyhoitoainemassa hiuksille. En ole ehtinyt vielä testaamaan tätä käsiteltyjen hiusten Damaged-palaa, mutta halusin vinkata tästä nyt heti, koska tosiaan kyseessä on limited edition.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta ei tuoksuihastelut tähän lopu! Nimittäin The Body Shop lanseerasi ihanimman tuoksunsa ikinä, Virgin Mojiton. Tuoksu on yhtä aikaa kirpeän raikas ja makea, ja sitä haistellessa alkaa leukaperissä kihelmöidä ihan niin kuin olisi syönyt kirpeitä hedelmäkarkkeja :) Tavoistani poiketen en ostanut Mojitosta suihkugeeliä vaan jännät Body Sorbetin ja Body Splashin. Splash on nimensä mukaisesti tarkoitettu käytettäväksi rennosti ”sinne päin”, eli suihkun jälkeen purkin kanssa takaisin suihkukoppiin, reilut lasautukset nestettä kämmenien kautta kropalle ja valmis! Tällä tavalla tuoksu ei tosin kestä iholla kovin kauan (mistä ehkä jotkut tykkäävätkin), mutta jos käyttää vähän enemmän aikaa nesteen taputteluun tasaisesti, iltasuihkun jälkeen laitetun tuoksun haistaa vienona vielä aamullakin. Yllättävän käyttis tuote, jopa mun on tullut käytettyä Splashia jo moooonta kertaa, vaikka yleensä en jaksa rasvailla tai laittaa kropan iholle mitään muutakaan :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body Sorbet on tuttu koostumus jo viime vuodelta, mutta itse kokeilin sitä nyt ensi kertaa. Sorbetti tuntuu iholla hieman viilentävältä, levittyy vaivatta ja kuivuu salamannopeasti. Tykkään tosi paljon, koska koostumus on tuollaista ihanan paksua. Olen nyt jo käyttänyt Mojito-sorbettia useita kertoja, mutta se on varmasti parhaimmillaan kesällä aurinkopäivän jälkeisen suihkun jälkeen, kun iho kaipaa kosteutta, mutta pitää pukea vielä normaalit vaatteet päälle. Sorbetti ei säilytä tuoksuaan iholla kovin pitkään, mutta kerrostamalla sitä ja Splashia saa kirpsakan raikkauden pysymään :)

Mitäs sanotte näistä tuoksuvista uutuuksista? Vai olivatko nämä jo tuttuja? :)

Jos joku epäili megahehkutuksen tarkoitusperiä, niin todettakoon, että kaik on ihan itte ostettu.

8 vastausta artikkeliin “Tuoksuparatiisi kylppärissä

  1. Äää… Mun on PAKKO saada tuota Lushin suihkusaippuaa! PAKKO! Se ystävänpäivän Prince Charming on kanssa ihana. Kaikki Lushin vaaleanpunaiset suihkusaippuat taitavat tuoksua ihanilta. :D

    Tykkää

    1. Niinpä <3 Juuri sain oman Prinssi Uljaani tyhjäksi, joten kylppärin hyllyllä oli sopiva aukko Comforterille. Mutta kyllä, osta, se on ihana <3

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s