Benefit · Joulukalenteri · Kicks · Lush · L`Occitane · Tee · The Body Shop · Tuoksut

Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2015

Mulla oli viime vuonna ensimmäistä kertaa kosmetiikkajoulukalenteri. Jäin jo toisena vuonna peräkkäin ilman himoitsemaani Benefitin joulukalenteria, joten hankin sitten The Body Shopin kalenterin. En ehtinyt ottaa siinä paniikissa selvää tarjolla olevista kalenterista, koska pelkäsi hysteerisesti jääväni kokonaan ilman päivittäistä kosmetiikka-annostani :D Ostin sitten ensimmäisen kuulemani kalenterin, joka vaikutti kivalta. Tänä vuonna olen ollut hyvissä ajoin liikkeellä ja yrittänyt ottaa selvää eri merkkien kosmetiikkakalentereista ja ajattelin, että ehkä tekin haluatte tietää, mitä kaikkea on tarjolla :) Osassa kalentereista selville saamani hinta on punnissa ja minkään osalta ei ole vielä tiedossa tarkkaa ilmestymispäivää. Suosittelen valitsemaan suosikkikalenterisi ja seuraamaan sitten merkin nettisivuja tarkasti :)

Lähdetään sitten liikkeellä Suomesta saatavilla olevista kalentereista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Body Shop 60/80 puntaa

Tänäkin vuonna myyntiin tulee Bodarin kalenteri. Kalenteri maksoi viime vuonna 60 euroa, mutta netistä löytämäni tiedon perusteella tänä vuonna olisi myynnissä kahdenlaisia kalentereita ja hinnat olisivat tosiaan punnissa 60 ja 80. Mulla on vieläkin osa kalenterin tuotteista odottamassa käyttöä ja kalenterissa on ollut viime vuosina sen verran toistoa, etten toista vuotta peräkkäin tätä osta. Viime vuonna tekemäni postaukset voi lukea täältä.

gallery-1440070236-lush

Lush 49,95 puntaa

Lushin joulukalenterissa on vain 12 luukkua, mutta merkin faneille se on varmasti silti mieluisa ostos tai lahja. Sitä paitsi 12 luukun kalentereita on muitakin, joten niitä voi sitten ostaa kaksi ja tadaaaaa saa joka päivälle luukun :D

Kysäisin Lushilta hieman sisällöstä, ja siellä on kyllä kylpypommeja jonkin verran. Eli jos et omista kylpyammetta, etkä matkustele hotelleihin, joissa pommeja voi käyttää tahi tykkää tehdä jalkakylpyjä, tämä ei ole sinun juttusi.

Kicks 45 euroa

Kicksin kalenterista oli ihan mahdotonta löytää tietoa netistä! Viime vuoden kalenterista löytyi kuvia tosi sniidusti ja nekin blogeista, joista en viitsinyt alkaa kysellä, saanko kuvia lainata. Myöskään Kicksillä ei ollut vielä promokuvia kun kysyin :) Mutta sen tiedon sain, että hintaa on 45 € ja kalenterin pitäisi ilmestyä viikolla 43. Kicksin kalenteri oli viime vuonna mun mielestä tosi kiva, näin silloin sisältöä Glitz & Glamin Instagramista.

Sitten kalentereihin, jotka saa netistä tilaamalla!

Selfridges-advent-calendar

Selfridges 95 puntaa

Brittiläinen Selfridges toimittaa nykyisin Suomeen, joten jos arvostat luksusta ja olet valmis maksamaan hieman enemmän kalenteristasi, tässä on hyvä vaihtoehto. Kuten kuvasta näkyy, sisältö oli viime vuonna aikamoisen mieletön kattaus selektiivistä kosmetiikkaa. Todellinen hemmottelukuukausi kyllä joulukuu olisi tämän kanssa <3

gallery-1440069458-benefit-party-poppers-debenhams-exclusive

Benefit 34,50 puntaa

Benefitin kalenterissa on tänä vuonna vain 12 luukkua. Viime vuonna kalenterissa oli kosmetiikan lisäksi kaikenlaista turhaa paperilappua ja pinniä, joten tänä vuonna ainakin luulisi, että joka luukussa on kosmetiikkaa. Jenkkien Benefit toimittaa Suomeen, joten jos halajat tätä kalenteria, niin suosittelen tilaamaan uutiskirjeen, josta selviää tarkka julkaisupäivä. Silloin kannattaa olla skarppina, ettei jää ilman.

11158824-7474325894778459

Lookfantastic 95,90 euroa

Oma valintani :) Tämän kalenterin ennakkotilasin tosiaan pienessä paniikissa. Nyt sitten vain toivotaan, että kalenteri on hyvä! Ainakin nettikaupasta löytyy merkkejä maan ja taivaan väliltä Redkenistä Cliniqueen ja Vichystä Michael Korsiin. Ennakkotilaus onnistuu täältä.

snow-globe-advent-calendar-gift-set9061942

En malta olla vinkkaamatta vielä parista ihanasta kalenterista, joissa ei ole kosmetiikkaa mutta jotain muuta ihanaa. Nimittäin Yankee-tuoksukynttiläkalenterin saa tilattua 24,99 punnan hinnalla merkin UK-nettikaupasta ja harkitsen kovasti tämän tilaamista. Postikulujakin tulisi vain 2,95, joten ihan ok sekin puoli :)

Toisenlainen tuoksuva kalenteri on English Tea Shopin teekalenteri, jota ainakin viime vuonna sai Sokokselta. Kalenteri sisältää siis 24 teepussia (kaksi kutakin makua) ja vitsi kun muistan viime vuonna kadehtineeni tämän hankkineita ihmisiä :D Kovasti odotan, että tämä tulisi taas Sokokselle :)

Noh?! Kiinnostaako joku näistä kalentereista? Mitä mieltä ylipäätään olette kosmekalentereista, must have vai turhake? :)

Lush-kalenterin kuva täältä. Muut kuvat linkatuilta sivuilta. The Body Shop -kalenterin kuva itse ottamani.

35 vastausta artikkeliin “Ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2015

 1. On nää vaan hauskoja nää blogit. Ennen näiden lukemista en ollut kuullutkaan kosmetiikkajoulukalenterista. Nyt jopa harkitsen sellaisen hankkimista. Tosin tyttärelle tai kummitytölle tulisi paremmin tarpeeseen :-D, kumpikaan ei ole perinyt ”kosmetiikkageenejä” ja molemmille tekisi hyvää vähän tutustua aiheeseen enemmän.

  Tykkää

  1. Hahaa! No hei kyllä mä tyttärenä tai kummityttönä tykkäisin tällaisesta niin paljon, että oksat pois. Tai sitten ostatte tyttären kanssa yhteiseksi, niin varmasti joka luukun sisältö on jommallekummalle mieleinen :)

   Tykkää

 2. Jihuu! Tätä postausta olenkin odottanut, kuin kuuta nousevaa! Kiitos.
  Itsellä on ollut Body Shopin kalenteri kahtena vuotena ja vähän petyin. Samoja tuotteita molempina vuosina, joten ei kiitos tänä vuonna sitä.
  Ja ihan hyvä, kun et saanut tietoa hankittua, että mitä kalentereissa on. Yllätyshän sen olla pitää. :)

  Tykkää

  1. Ihanaa, kiva kuulla, että tykkäsit :)

   Joo, mullekin ehdottomasti riittää yksi vuosi TBS:ia putkeen. Tänä vuonna jotain muuta :) Kokeile, jos Selfridgesillä saisi uutiskirjeen tilattua niin saat tiedon heti, kun kalenterit tulevat?

   Tykkää

 3. Yankee Candle taitais olla mun valinta. En oikeastaan koskaan käytä koskaan noita näytekokoja kosmetiikasta (en vaan osaa), joten kalenterin sisältö olis pelkkää turhuutta itselle. :D

  Tykkää

 4. Kicksin kalenteri ei olis kovin pahan hintainen, mutta kun sitä ei netistä saa tilattua, ja lähin Kicks on ties missä satojen kilometrien päässä niin antaapi olla.
  Body Shopin en ostais, siinä pelossa jos on yhtään viime vuoden kaltainen, niin eijei!

  Tykkää

  1. Jep, harmi kun Kicksillä ei ole verkkokauppaa :( Yksi vaihtis on tietty, että värväät jonkun muualla asuvan kaverin ostamaan ja lähettämään?

   Mäkään en kaipaa Body Shopia toista kertaa. Viime vuonna oli esim. palasaippuoita ihan liikaa. Vaikka oli siellä helmiäkin :)

   Tykkää

 5. Lush! :O Himskatti, kun on vain 12 luukkua, tosin saisi varmaan maksaa hieman enemmän 24 luukusta.
  The Body Shopin sisällön nähneenä ostan sen vaikka toistoa löytyy. Yankee Candlea mietin, onkohan siinä jokaisessa luukussa eri tuoksu? Partyliten kalenterissa oli ainakin 2 x 12 ne tuoksut viime vuonna.
  Teekalenterin ostan tänä vuonna, jos se tulee. Glitterin kalenterin hyppään yli, kun en ole koruihmisiä.

  Tykkää

  1. Totta muuten, tuolla Yankeen sivuilla ei sanota, onko joka luukku eri! Teekalenterikin tosiaan on 2 x 12. Mä ostaisin muten tuon Lushin oli luukkuja kuinka paljon tahansa, mutta kylpypommeille ei vaan valitettavasti ole käyttöä :(

   Mä tykkään koruista, mutta olen sen verran valikoiva niiden suhteen, että luulen, ettei tuo Glitter kannata, kun varmaankin useampi luukku olisi ei-mieleinen.

   Tykkää

  2. Se teekalenteri oli kyllä kiva! Hieman erikoisempia makuja, tosin muutkin oli samaa mieltä, kun loppui aika nopeasti, onneksi itse sen silloin sain.

   TBS;n kalenteri vaikuttaa kivalta etenkin jos yksi tuotesarja on sitä mitä luulen (en saanut kuvista selvää)!

   Tykkää

  1. Niin mäkin! Se olis ollut mun ykkösvaihtis, mutta kun se ei tule Suomeen :( Sitten taas UK-nettikauppa ei toimita Suomeen. Jenkkien kaupasta en osaa sanoa..?

   Tykkää

 6. Kiitos vinkeistä! Yankee Candle -kalenteri ja English Tea Shop -kalenteri kiinnostavat nyt eniten, mutta kyllä Lookfantasticin ja L’Occitanen kalenteritkin kiinnostaisivat. The Body Shop ja Lush ovat kyllä lemppareita, mutta noihin muihin verrattuna ne kuulostavat liian peruskauralta. :D Ai niin ja Benefit olisi mahtava, en omista merkiltä vielä mitään :o Mutta siitä on siis vissiin turha haaveilla?

  Tykkää

  1. Ole hyvä, kiva jos löytyi mielenkiintoisia vaihtoehtoja :) Kyllä sä Benefitin saatat saada, jos vaan tosiaan seuraat tarkasti kalenterien ilmestymistä ja tilaat HETI. Jonain vuonna ne tulivat myyntiin jo päivää ennen ilmoitettua aikaa ja sitten menivätkin heti :P

   Harmi kun L´Occitane ei tule Suomeen :(

   Tykkää

 7. Olipa oiva postaus! Kun viime vuonna TBS:n kalenterin makuun pääsin niin toki kosmekalenteri olis kiva tänäkin vuonna. En kuitenkaan ota TBS:ää koska ne joulusuihkugeelit ja palasaippuat riittävät moneksi vuodeksi. L’Occitanea koitan varmaan metsästää jotenkin, toi LF houkuttais kyllä kanssa. Hmphm hmm mitähän sitä tekis.

  Tykkää

  1. Kiitos Kaisuli! Ja niinpä, tuli pieni palasaippuayliannostus ;) Mutta silti jäi jotenkin koukkuun, olisi kamalaa olla ilman kosmekalenteria!

   Mäkin ajattelin, että jos L´Occitane tulee vastaan marraskuisella Tanskan reissullani niin toki ostan :D Muuten en varmaan kamalasti jaksa nähdä vaivaa.

   Vähän kyllä tuo LF pelottaa, kun ainakin niiden Beauty Box ei miellyttänyt mua kauheasti :P

   Tykkää

 8. Kicksin kalenteri alkoi kiinnostaa. Ja teekalenteri ois loistava lahja mun koiranvahdille :) Tää oli kyllä kiva postaus, vaikka sainkin taas kaikenlaisia tarpeita itselleni . Se vaarahan on aina blogeja lukiessa

  Tykkää

  1. No niinpä, valinnanvaraa kyllä on! Kannattaa mieluummin ostaa spontaanisti kuin jäädä pohtimaan pitkäksi aikaa, muuten ne menevät… ;)

   Tykkää

 9. L’Occitane olis mun ykkösvaihtoehto, mutta…niin. Ihan typerää että se ei tule Suomeen. Kicks olis kiinnostava, Selfridges olis tietty ykkönen mut hinta on aivan hirvittävä, Lookfantastic kiinnostais myös muttako siitäkään ei tiedä oikein mitään… Benefitin haluaisin, mutta raivostuttaa ajatuskin sen metsastämisestä >.< kyllä on ihmisen elämä vaikeaa näin joulun alla.

  MakeUp Revolution rupes kiinnostamaan pienesti. En oo merkin meikkejä kokeillut koskaan, mutta oon lukenut niistä pelkkää hyvää ja paleteissa on tosi paljon ihania sävyjä.

  Tykkää

  1. No hei NIINPÄ, vaikeeta on :’D

   Mä ajattelin jättää homman korkeimman käteen, jos marraskuussa vielä bongaan Köpiksestä jonkun ihanan kaltsun niin sitten se on meant to be :D

   Tykkää

 10. Toi Yankee Candle vois kyllä olla kiva! Yritin katsoa L’Occitanea josko tilaisi jenkkikaupasta Shipiton kautta, mutta enhän mä edes pääse sinne, kun se ohjaa automaattisesti suomikauppaan. :(

  Tykkää

 11. Oooo. MÄ olen LF:in kyllä jo tilannut mutta toi teekalenteri olis tämmöiselle teenlipittäjälle ihan ykkönen. Ehkä se sitten ensi vuonna. Tai töihin itelle. Eikä toi Yankee Candlekaan hassumpi olisi. Oho, tulipa heti mieleitekoja :)

  Tykkää

  1. Vitsi muuten, että jännittää tuo LF!! Äääääää, en kestä, millainenkohan se on?! :D

   Mun mielestä tee- tai kynttiläkalenterin voi aivan hyvin ostaa kosmekalenterin lisäksi, eikö? ;)

   Tykkää

 12. Oletteko joutuneet maksamaan tullia ulkomailta tilaamistanne kosmetiikkakalentereista ? Hintaa tulee roimasti lisää, jos …

  Tykkää

  1. Sehän on vähän tuuripeliä, mikä jää tulliin ja mikä ei. Muistaakseni Jenkki-Benefitiltä tilanneet joutuivat viime vuonna maksamaan. Tuo mun tilaama Look Fantasticin kalenteri tulee Briteistä, eli siihen ei onneksi tulleja tule.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s