Kestopigmentointi · Päivän meikki

Väliraportti kestopigmentoiduista kulmistani

Noniin, nyt kulmani ovat parantuneet kestopigmentoinnin jäljiltä, ja voin näyttää tuloksia teille :).

Kävin siis viime lauantaina kosmetologini Cindy Rieran luona kulmakarvojen kestopigmennoinnissa. Olen tapellut kulmieni kanssa aina, ne ovat niin vaaleat ja aika harvat, joten joudun käytännössä joka päivä keksimään niiden muodon uudestaan. Useimpina päivinä en ole tyytyväinen lopputuloksen. Olen ennen luullut, että pigmentoidut kulmat ovat yhtä kuin punertavat tai mustat viivat, mutta onneksi Cindyn luona näin lehtijutun hänen tekemistään pigmentoinneista ja totesin, että olen ollut väärässä. Väitän kuitenkin, että lopputulos riippu todella paljon tekijästä, joten miettisin kyllä tosi tarkkaan kenen neulan alle menisin. Väri pysyy kulmissa/silmän rajassa/huulten rajassa kuitenkin muutaman vuoden.

Tein nopeasti päätöksen, että haluan ehdottomasti kokeilla, josko pigmentointi olisi ratkaisu ainaiseen tappeluun kulmieni kanssa. Oli myös houkutteleva ajatus, että aikaa vievä osa meikkauksesta jäisi kokonaan tai lähes kokonaan pois. Cindyn osaaviin käsiin uskalsin pelkäämättä antaa kasvoni :)

Tässä ennen-kuva, joka on otettu Cindyn hoitolassa juuri ennen pigmentointia. Kuten näette, kulmani ovat luonnontilassaan lähes huomaamattomat. Sipaisin otsahiukset nopeasti syrjään, että näette paremmin, ei mulla sentään noin sotkuinen tukka yleensä ole ;)

Homma aloitettiin sillä, että Cindy piirsi kulmiini kynällä sen muodon, jota lähdettiin hakemaan. Tajusin vasta myöhemmin, ettemme kauheasti edes puhuneet etukäteen käytettävästä sävystä tai kulmien muodosta tai paksuudesta. Olen käynyt Cindyllä hoidossa säännöllisesti kahden vuoden ajan, joten hän tuntee kasvoni hyvin, ja tietää miten tykkään kulmiani itse meikata. Toinen syy siihen, ettemme suunnitelleet tulosta pilkuntarkasti oli se, että viime lauantainen sessio oli vasta ensimmäinen pigmentointikerta, toisella kerralla sitten korjataan muotoa ja paksuutta ja sen jälkeen kulmat ovat lopullisessa ulkoasussaan.

Itse pigmentointi sattui! Siis oikeasti aika tosi paljon. Mä en mielestäni ole kipuherkkä ihminen, mutta pienen neulan nakuttelu kulmaluun päällä (jossa ei ole sen enempää lihasta kuin rasvaakaan) oli aika ilkeää. Cindy laittoi kyllä puudutusgeeliä, joka vei pahimman kivun pois, mutta sitä pystyi laittamaan vasta, kun kulmien ääriviivat oli tehty, koska geeli kuulemma turvottaa ihoa.

Neulailun jälkeen tummat olivat supertummat ja hieman punoittavat ihon saamasta rääkistä johtuen. Otsan rypistely nipisteli, ihoa kiristi, eikä kulmiin halunnut todellakaan koskea. Sain myös päänsäryn, joka tosin saattoi johtua mistä tahansa muustakin. All in all kokemus oli kuitenkin nopea ja helppo, ja puudutegeelin laittamisen jälkeen pystyimme Cindyn kanssa jo juttelemaan normaalisti neulan nakuttelun lomassa ;)

Tässä päivä 3. Yritin epätoivoisesti asetella otsista kulmien päälle ja laittaa kulmiin meikkivoidetta, mutta silti ne näyttivät tosi tummilta. Mulla oli tosi outo olo töissä :) Asian pelasti jotenkuten kuitenkin se, että mulla on tummat silmät, joten ne vähän tasapainottivat tummanpuhuvia kulmiani.

Viidentenä päivänä kulmiin muodostunut rupi alkoi kuoriutua pieninä hitusina, kun pyyhin kulmia rauhoittavalla kasvovedellä. Kuudentena päivänä kaikki rupi oli jo kadonnut.

Ja tässä päivä 8. Väri on tasoittunut ja vaalentunut huomattavasti, thank God ;) Nyt uudet kulmani ovat ja pysyvät tällaisina, kunnes menen noin kuukauden päästä hoidon kakkososaan.

Jälkihoito oli todella yksinkertaista. Hikoilua piti välttää viitenä ensimmäisenä päivänä, ja näiden päivien aikana voidella kulmat aamuin illoin Bepanthenilla. Heleppoa!

Before and after

Mä olen ihan älyttömän tyytyväinen tähän 1/2 lopputulokseen! Mahtavaa, että mulla on aamulla sängystä noustuanikin kulmat! ;) Muoto ja sävy ovat mielestäni oikein onnistuneet. Ainoa mielessäni oleva korjaus on tällä hetkellä se, että toinen kulma on hieman toista lyhyempi. Voin lämpimästi suositella pigmentointia kaikille muille kulmattomille out there ;-) Hintavaa puuhaa, mutta mielestäni joka pennin arvoista!

Mitäs tykkäätte? Onko jollain teistä kestopigmentoidut kulmat tai operaatio kenties harkinassa?

14 vastausta artikkeliin “Väliraportti kestopigmentoiduista kulmistani

 1. Ne on TOSI kivat! Mäkin haluan! :) Helpottaisi aamuja ihan mielettömästi, kun olisi kulmat valmiina. Ja mä olen muutenkin 95% päivistä tyytymätön meikkaustulokseen, olisi tosi ihana kun joka päivä olisi hyvä kulmapäivä. Mä olen ollut vähän peloissani kyllä asian suhteen, kun aina välillä näkee oikeastaan suoraan sanottuna tosi rumia kestopigmentointeja. Tiedätkö, sellaisia epäaidonnäköisiä liian tummia pötkylöitä? Mutta Cindyn taidonnäyte on kyllä niin kaunis, että ehkä sitä uskaltaisi? :)Saako muuten kysyä mitä pigmentointi kustantaa?

  Tykkää

  1. Voi kiitos kaunis Juille! Sama homma, en ollut juuri koskaan tyytyväinen kulmieni meikkaustulokseen, mutta nyt ei enää tarvise miettiä koko asiaa. Tiedän tasan mitä tarkoitat niillä pötkylöillä, ja se muakin mietitytti aluksi. En olisi ikinä uskaltanut kokeilla, ellen olisi nähnyt lehtijuttua Cindyn tekemistä pigmentoinneista. Enkä olisi kenenkään muun antanut sörkkiä kulmiani..! Voin suositella Cindyä sydämeni pohjasta niin pigmentoinnin kuin kasvohoitojenkin osalta. Hän todella osaa asiansa! Mitä jos laittaisit Cindylle mailia ja menisit vaikka käymään liikkeellä juttelemassa asiasta? Cindy voisi näyttää sen artikkelin ja uskon, että hänet tavattuasi uskaltaudut hommaan. Hän on nimittäin IHANA <3Kallista lystiähän tämä on, 290 € per kerta eli 580 € yhteensä. Kuluja voi onneksi jakaa siten, että tekee toisen hoidon vasta muutaman kk:n päästä (aikajänne on 1-6 kk), niin ehtii tilin saldo vähän tasaantua välissä ;). Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että money well spent!

   Tykkää

 2. Ovat kyllä ihan täydelliset! En muistanut koko operaatiota kun tavattiin, joten hyvin ovat parantuneet. Nyt kun ennen ja jälkeen kuvat ovat lähekkäin niin ymmärtää, että miten paljon kulmat antavat ilmettä. Todellakin onnistunut operaatio! :)

  Tykkää

 3. Siis todella kauniin muotoiset ja silti luonnolliset. I’m so there! Kiitos superpaljon vinkistä, ihanaa jos elämä kulmakarvattomana nyt vähän helpottuu! :)

  Tykkää

  1. Kiitos ihanainen Pumpulipupu :) Mun elämä on todellakin nyt piirun verran helpompaa ja peiliin on meikittömänäkin kiva katsoa. Joko sä varasit ajan? ;)

   Tykkää

 4. Hei kuules, Creme Cup voisi olla just sitä mitä mun huulipunakokoelma ehdottomasti tarvitsee! ;) Minkälainen koostumus siinä on, entäs tuoksu? Tärkeitä juttuja, luonnollisesti :)

  Tykkää

  1. Olen samaa mieltä!! ;) CC on ihan mun alltime favourite -puna! Sopii oikeasti ihan kaiken kanssa. Koostumus on kosteuttava cremesheen, joka levittyy suoraan tuubista kuin unelma. Tuoksu on hennon vaniljainen. Suosittelen erittäin lämpimästi! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s