Avautumista · Koiraystäviä · Lifestyle

Uudessa nousussa

Aina ei mene ihan putkeen ja välillä blogien lukijoilta saattaa unohtua, että bloggaajien elämä on ihan samanlaista kuin kaikkien muidenkin sillä erotuksella, että usein vaan ne kivat kekkerit tai se yksi onnistunut meikkikuva viidestäkymmenestä päätyy blogiin. Miss Piggy’s Pearlsissäkin yleisvire on positiivinen, mutta se ei tarkoita, ettenkö voisi kirjoitella tänne myös negatiivisesta jutuista tai fiiliksistä jos sellaisia mielenpäällä on.  

   
Toissa viikolla kieriskelin hetken itsesäälissä ja halusin avautua asiasta täällä. Häkellyin hieman vastaanotosta, siis kun te kaikki olitte niin mukavia ja kilttejä ja oikeasti välititte siitä mitä ajattelin. Tuli ihan huono omatunto siitä, että en kai nyt tullut aiheuttaneeksi päänvaivaa tai mielipahaa kenellekään :D. (Joo, ihan kaikesta voi ottaa huonoa omaatuntoa.) Ja kieltämättä myös vähän yllätyin, kun keltään ei tullut negatiivista mitä-sä-akka-valitat-kommenttia. Tämä rohkaisee kertomaan jatkossakin, jos ei mene vahvasti, elämäähän se sekin on.

Siispä halusin nyt tulla huikkaamaan, että hei uuteen nousuun! Olen rypenyt ja nyt taas mennään pää pystyssä eteenpäin :) Kiitos kaikille tsempeistä, oli mahtavaa huomata, että sellaista voi saada täältä blogistakin!

Oletteko muuten huomanneet, että lisäsin tänne uuden blogin kuvaukseen, että MPP on ”kauneus- ja lifestyleblogi”? Jos tarkkoja ollaan, niin mielestäni en kirjoita ”lifestylea” vaan avaudun :D Lifestylea kirjoittavat ne kollegat, jotka osaavat kirjoittaa kuluneen päivän työpaikkalounaastaan kiinnostavasti. Mulla on oltava aina joku selkeä aihe, en osaa kirjoitella yleisesti siitä, miten mun päivä on mennyt. Tai siis en ole niin hyvä kirjoittaja, että saisin tuollaisista aiheista aikaan jotain, mitä kukaan jaksaisi lukea. Mutta avautumisblogi ei taida olla mikään oikea sana, joten lifestylella mennään. Pitkään mietin, minkä verran blogissa ”pitää olla” kauneuden ulkopuolisia juttuja, että voi sanoa bloginsa olevan (myös) lifestylea. Kyllästyin miettimään vastausta tähän ja lisäsin vain tuon sanan blogin kuvausteksiin :D

  
Kivaa päivää kaikille ja avaudutaan kun tavataan!

Ps Kuvissa näkyvä valkoinen pentukoira on jätkien hyvä ystävä Urkki <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s