Avautumista · Lifestyle

Tiesitkö tämän Sallasta? Rössö kertoo.

No niin! Pääsitte viime viikolla lukemaan mun kertomana jänniä faktoja Rössöstä. Nyt päästetään Rössö vuorostaan ääneen kertomaan, millainen mä sitten olen. Juttu on sanasta sanaan suoraan Rössön näppiksestä, mä en ole modannut tekstiä lainkaan ja nämä jutut tulivat mulle ihan yllärinä, joskin allekirjoitan joka sanan ;)

P8236438.JPG

”Nyt on sitten aika maksaa kalavelat ja kertoa muutama fakta Sallasta.. Tiesittekö nämä jo? :-D

1) Puhetulva
Salla puhuu paljon, siis oikeesti PALJON!! Kuuluisa lentävä lause Sallalta onkin, ”Kun on niin paljon asiaa ja niin vähän aikaa sanoa se kaikki.” :-D Jostain kummallisesta syystä puheen määrä lisääntyy iltaa kohden. Meikäläinen on suhteellisen iltauninen, eikä oo ollut yhtä eikä kahta kertaa, kun mun vastaukset (Siinä vaiheessa ne on muutenkin tasoa: ahaa.. Joo.. mmm… ) on muuttunu pelkäksi tuhinaksi. Sorry sis, oon vaan iltaisin niin väsyny :-D

Muhahaaa! Mä en ole itse ajatellut asiaa, mutta kyllä se varmaan niin on, että saan iltaisin vielä jonkun kummallisen aktiivisuuspiikin :D Rössön kanssa reissussa ollessa hän on jo sängyssä silmät kiinni ja mä huseeraan kaikkea turhaa. Yleensä kuitenkin ollaan saatu aika hyvä kompromissi uniajoista, koska mua houkuttelee hotelliaamiainen niin paljon, että herään ajoissa, jolloin nukkumaanmenoni aikaistuu myös. Win-win :)

2) Uteliaisuus
Salla on ehkä maailman uteliain ihminen ja bongaa välittömästi, jos kertomuksessa on aukkoja tai epäloogisuuksia. Miettikääpä, minkälaista on yrittää yllättää Sallaa? Muutaman onnistuneen kerran muistan, mutta myös aika monta kertaa oon joutunut paljastamaan yllätyksen, kun Salla on tingannut ja tingannut, enkä oo hätäpäissäni keksinyt tarpeeksi vedenpitävää valetta.

Näin on! Olen sitä mieltä, että mulle ei pystyttäisi järkkäämään yllätyspolttareita ikinä. Niin ja MIKSEN hakenut poliisikouluun, musta olisi tullut ässä rikostutkija :D

3) Mielen pimeä puoli
Salla rakastaa lukea. Sen te varmaan jo tiesittekin. Erityisesti Sallaa kiehtoo kirjat, joissa käsitellään ihmismielen pimeää ja joskus aika karmivaakin puolta. Myös traagiset kohtalot kiehtovat. Eipä sillä, tässä suhteessa on kyllä omena ja päärynä tippuneet puusta ihan vierekkäin.. Onhan se nyt kiintoisaa miettiä, miksi joku sarjamurhaaja toimii niin kuin toimii!

Kyllä. Kaikkein parasta on, jos tuollainen kirja on vielä tositarinaan perustuva tai jopa dokumentaarinen. Ihmiset, lukekaa kirja Hullu vapaana, se avartaa tajuntaa! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4) Hyväntekeväisyys
Salla harrastaa hyväntekeväisyyttä. Se on tietysti ihailtavaa ja hienoa, mutta Salla on ehkä parasta mahdollista riistaa feissareille ja puhelinvarainkerääjille.. Salla nimittäin on niin hyväsydäminen, ettei pysty sanomaan niille, että lahjoittaa jo koirasairaalan lisäksi nuorille ja vanhuksille ja lapsiperheille ja Amurin tiikereille ja huumeiden vastaiseen työhön ja ja… Ehkä pientä liioittelua, mutta you got the point. Ei Salla, EI :-D

Unohdit mainita mielenterveystyön :D Ja joo. Mun taktiikka nykyisin on nostaa heti kädet korville ja huutaa kovaa ”EI PYSTY” jos näen sellainen järjestön feissarin, jonka toimintaa en vielä tue.

5) House mouse wakes up
Salla diggailee olla kotona ja nukkua hyvin ja pitkään. Enkä kyllä ihmettele, onhan siellä pojat unileluina <3 Ja onhan nukkuminen ihanaa sen kerran, kun saa nukkua kunnolla. Salla on aamuisin herätessään ehkä pöllähtänein ihminen, jonka tiedän. Silmät aivan ristissä ja tukka ehkä eniten pystyssä :-) Ja tätä olotilaa kestää, kunnes Salla on saanut ekan kupin kahvia (tai tokan tai kolmannen..)”

Muhahahaaaa! Kyllä. Word. Kahvi <3

Mitäpä tähän enää lisäämään. Rössö on tuntenut mut yhtä kauan kuin minä itse, joten tyydyn vain tirskahtelemaan ja nyökyttelemään. Olikos joukossa teille yllätyksiä tai sellaisia juttuja, joita ette olisi osanneet kuvitella? :)

13 vastausta artikkeliin “Tiesitkö tämän Sallasta? Rössö kertoo.

 1. Nämä on ollut ihania postauksia :) Ja mä oon samanlainen kotihiiri/nukkuja, vähän nykyään vaan harmittaa se, että on alkanut harmittaa sitten se, että nukkuu aamulla liian pitkään ja missaa päivän. Haluaisin siis nukkua pitkään, mutta samalla pitkään nukkuminen harmittaa. Ja tavallaan harmittaa se, että ylipäänsä se pitkään nukkuminen on alkanut harmittaa :D Teininä kun esim. saatoin viikonloppuisin ihan pokkana herätä vasta 13-15 välillä-tosin monesti nukkumaan pääsikin vasta 03-06 välillä :’D

  Tykkää

  1. No hei älä. Joskus 17-18-vuotiaana ei ollut yksi tai kaksi kertaa kun äiti tuli herättämään klo 15.45 että ”Sallaaaaaaaa, saunavuoro alkaa puolen tunnin päästä, nyt ylös!” :´D Nykyisin herään kyllä sentään ihmisten aikoihin, tosin en osaa harmitella sitä, että päivä menisi ohi. Mä valvon kuitenki pidempään kuin aamuvirkut, joten mulle sopii oikein hyvin viettää ”aikaa” iltaisin ja öisin :)

   Tykkää

 2. Jälleen ihana hyvänmielen postaus! :) itse älyttömän puhelias ja iltaa kohden vauhti vaan kiihtyy :DD en olisi osannut arvata kohtaa 3, rakkauden lukemiseen kyllä mutta en välttämättä noin tummaan kategoriaan :D

  Tykkää

  1. Hihii! Joo, lapsenakin luin mummon Valituista paloista aina ensimmäisenä ”Tapahtui tosielämässä” -jutut :D Mitä raffimpaa, sen kiinnostavampaa!

   Tykkää

 3. Kohta nro kaksi pitää kyllä -valitettavasti- täysin paikkaansa. Jos joskus yrittää mennä omassa kertomuksessaan siitä mistä aita on matalin koska ei ehkä muista tai jaksa muistaa, niin TURHA YRITTÄÄ LÄLLÄSLÄÄ, heti siihen aukkokohtaan puututaan ja asia käydään läpi kunnolla ja kaikki yksityiskohdat esille kaivaen ja varmistaen. :’D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s