Jei juhlia · Koiraystäviä · Lifestyle

Benkun juhannus

Koirien kuulumisia te aina toivotte, ja nyt meni kyllä juhannus niin (klisee: ) koirien ehdoilla, että on karvaisista kavereista kuva jos toinenkin! Juhannusaatto vietettiin kaupungissa ja hengattiin koko päivä kavereiden pihalla. Heillä on aivan järkyttävän iso takapiha, ja ollaankin käyty hengailemassa siellä nyt kesällä harva se ilta. Koirat niin nauttivat, kun saavat juoksennella nurmella, ja mun intoa ei ole ainakaan vähentänyt perheeseen neljä viikkoa sitten saapunut staffipentu Urho eli kavereiden kesken Urkki. Urkki on nyt 11 viikkoa, ja aika nasta tapaus :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten voi koiranpentu olla näin viaton ja syötävän ruttuisen söpö?? Varsinkin kuvissa, koska livenä saattaa pieni naskalihammas nasahtaa käteen kiinni ja aikamoisia hölmönhommia jätkät kimpassa välillä keksivät, niin myös nyt ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivä sujui jätkillä pihahommissa, tässä harvennetaan joukkovoimin vanhoja puskia :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se on kumma, miten joka kerta Benkku löytää jostain talon alta tai muusta oudosta paikasta PALLON. Benkkuhan on aivan pallohullu, ja pelaa niillä fudista. Se oikeasti kikkailee tassuillaan pallolla ja sähähtää pallon perään aina kun se singahtaa jonnekin. Palloistaan Benkku on myös tarkka, se ei millään haluaisi antaa palloa muille ja juoksee ihan rikkinäisenä pallo suussa karkuun Toraa, jonka mielestä jahtaaminen on just paras leikki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Homma lähti vähän rällästä siinä vaiheessa kun pikkujätkät Benkku ja Urkki tajusivat, että hehän mahtuvat leikkimökin alle. Kotona aina kun Benkku käy ylikierroksilla, se alkaa härnätä makoilevaa Toraa menemällä leikkiasentoon ja lopulta ihan haukkumalla ja syöksähtelemässä ympäriinsä, että Tora lähtisi häntä jahtaamaan. Sitten Benkku lataa tanner tömisten sängyn alle ja haukkuu sieltä Toralle, joka mahtuu tunkemaan vain päänsä sängyn alle :D Sieltä sitten haukutaan ja miekkaillaan hampailla, ihan sairaan raivostuttavaa :D Noh, pikkujätkät hiffasivat, että saman källin Toralle voi tehdä leikkimökin alta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Benkku tuli aika nopeasti pois jemmasta, koska se vihaa tulla likaiseksi (awww! Se siis väistelee aina kuralammikotkin eikä vahingossakaan astu koirankakkoihin :D), ja siellä oli pelkkää multaa ja hiekkaa. Urkki sen sijaan muuttui alistuvasta pennusta manaajaksi, vai mitä sanotte tästä kuvasta :D Sieltä se härnäsi Toraa, jonka edessä se muualla kellahtaa selälleen jos Tora vain katsookin siihen päin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja äkkiä takaisin mökin alle hatkaan :D Voitte uskoa, että kun tätä leikkiä jatkui jonkin aikaa, oli valkoinen Urkki aivan mustanharmaa. Ja sitten se piipitti, kun märällä pyyhkeellä pyyhkiminen tuntui inhalta :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muut jätkät (tässä myös tuttavaperheen toinen staffi, vanhempi lady Nana) jatkoivat normaaleja pihahommia, mutta Urkki se piinasi Toraa mökin alta :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos ei juhannusaaton reilun kahdeksan tunnin pituiset ulkoleikit väsyttäneet tarpeeksi (meidän koirathan eivät tietenkään malta nukkua tuollaisessa jännässä paikassa hah), lähdettiin lauantaina piipahtamaan meidän mökille. Tora sai jäädä kotiin lepäilemään, mutta Benkku lähti pelailemaan vähän lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän likaisen ja rikkinäisen pallon se löysi lenkillä ruohikosta pari päivää sitten ja kantoi sen suussaan koko matkan kotiin <3 Pikkuinen tennispallo on kaikki, mitä bulldoggipoika voi haluta, awwww! Otettiin pallo mökille mukaan ja se oli sitten koko päivän Benkulla peluutuksessa tai suussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välillä palloa piti vähän lussuttaa ja hyppäsipä Beni sen perässä järveenkin, vaikka ei muuten tykkää uida :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fudiksen lisäksi tyytyväinen bulldoggi kieriskeli ruohossa, nautti monen ihmisen silityksistä ja sai vähän kanaa ja makkaraakin. Benkun mielestä juhannus oli täydellinen.

Nyt sunnuntaina täällä on kaksi todella väsynyttä koirajätkää. Mun motto on, että väsynyt koira on onnellinen koira ja onnellinen koira on onnellinen omistaja. Niin se vaan menee. Eipähän tarvitse koirien käyttää ylimääräistä energiaansa tuhoamiseen tms, kun sen on saanut purkaa rakentavalla tavalla. Noh, tästä mulla olisi tosi paljon sanottavaa, mutta ehkäpä lopetan tähän ;)

Miten teidän juhannus meni?! :)

Ps Mun Insta @misspiggyspearls on välillä melkein pelkkää koirakuvaa täynnä (sorry ;), joten koirien kuulumisista kiinnostuneet seuratkaa meitä ihmeessä siellä :)

12 vastausta artikkeliin “Benkun juhannus

 1. Awwwwww potenssiin 10<3 Ja ihan huippu tuo Toran ilme kun pikku-Urkki hyökkää mökin alta :) Flunssassa tässä jo toista viikkoa olen niin oli ihan kiva vaan olla juhannuksena koti-kotona ja tehdä kevyitä pihahommia ja katella elokuvia. Odotan, että kun flunssasta selviän niin heti menen järveen lillumaan. Kesällä pitää päästä luonnonvesiin uimaan!

  Tykkää

  1. Urkki oli kyllä aikamoinen riivaaja :D

   Mäkin heitin talviturkin juhannuksena, tai siis kastauduin nopeasti kun oli niin hitsin kylmää :D Toivon mukaan säkin oot jo parantunut ja päässyt uimaan :)

   Tykkää

  1. No kyllä :D Ja tänäänkin käytiin lähijärvessä kahlaamassa ja riehumassa ranskiskavereiden kanssa, joten menoa ja meininkiä riittää!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s