Helena Rubinstein · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Lavera · Lumene · Meikit · Meikkipohjat · Pannuprojekti · Peitevoiteet · Primerit · YSL

Pannuprojekti vol 2: Raportti

Olen aloittanut monen muun bloggaajan tapaan pannuprojekteja ja yksi on saatu jo loppuunkin. Nyt olisi aika katsoa, mitä helmikuussa 2016 aloitetulle projektille kuuluu! :)

Pannuprojekti_osa2c

Projektissani oli ehkä vähän erikoisesti vain voidemaisia tuotteita. Enemmän kuitenkin omassa käytössäni pitää niitä pitää silmällä, koska niiden säilyvyys on paljon huonompi kuin puuterimaisten tuotteiden, ja lisäksi olen sen verran kiinnostunut erilaisista meikinpohjustustuotteista ja meikkivoiteista, että niitä kertyy melkein huomaamatta testiin ja itse ostettuina.

Projektissa olleet primerit eli Inikan Pure Primerin ja Lumenen Moisturizing & Illuminating Primerin sain molemmat käytettyä loppuun! Jes! Itse asiassa nyt on loppunut myöskin Guerlainin kuultoprimeri, joten näinköhän joudun pian primerostoksille? :D Tällä hetkellä käyttelen Lumenen ihanaa Ihon Sävyn Heleyttäjää, sopii kesään kuin mansikka suuhun :)

Pannuprojekti_osa2

Laveran 2-in-1 Compact Foundationia olen saanut käytettyä kanssa ihan kivasti, ja itse asiassa vielä kuvien ottamisen jälkeen lisääkin. Sävy Honey 03 on sen verran tumma, että käytän tätä vielä kesän, ja syksyllä ihon vaaletessa on tämän meikkivoiteen aika siirtyä pois arsenaalistani. IDUNin Strandgyllen-peiteaineen kanssa kohtasin vähän hankaluuksia, nimittäin oikeanpuoleinen tummempi sävy on käytetty jo aikoja sitten, ja tuo jäljellä oleva vasen puoli on hieman liian vaalea edes silmänalusiholleni. Nyt kesällä en voisi sitä käyttää missään nimessä, joten Strandgyllenin on aika siirtyä loppuneiden joukkoon.

Pannuprojekti_osa2b

Lisää meikkivoiteita! YSL:n Touche Eclat on ollut käytössäni monta kertaa viikossa, mutta koska en ole ihoni kunnon takia käyttänyt sitä yksinään, vaan sekoitettuna peittävään meikkivoiteeseen, kuluma ei ole niin huomattava kuin olisin toivonut. Laurent-sanan R-kirjaimen ylärajasta on nyt liikuttu Saint-sanan N-kirjaimen ylärajaan, eli on tämä sentään pari senttiä vähentynyt. Riittoisaa kamaa, täytyy sanoa! :)

HR Color Clonen kanssa olen epäonnistunut. Nimittäin varsinkin nyt, kun ihoni on kenkkuillut, en vaan ole pystynyt meikkaamaan tällä, koska muistan miten jääääääätävän vanha tämä meikkivoide on. Täten julistettakoon urani ensimmäinen meikkivoide-epäonnistuminen, eli että joudun heittämään sellaisen purkin pois, jossa vielä on selkeästi tuotetta jäljellä. Buu minä!

Kaiken kaikkiaan projektit ovat menneet kumminkin ihan jees :) Katsotaan, mitä tuotteita otan seuraavaan mukaan! Mites teidän pannuprojektinne ovat edenneet? Vai viisveisaatteko? :D

10 vastausta artikkeliin “Pannuprojekti vol 2: Raportti

 1. Huokasin ilosta, kun torstai-iltana Mossan yövuode vihdoin loppui. Olen odottanut sen loppumista jo kuukauden, koska halusin jo vaihtaa toiseen tuotteeseen!

  Sen sijaan mun yks aurinkopuuteri ei tunnu loppuvan koskaan. Pohja näkyy jo keskeltä, mutta varmaan menee vielä vuosi ennen kuin se oikeasti loppuu. Puuh!

  Tykkää

  1. Tiedän fiiliksen! Mulla on yhdestä varjostusväristä näkynyt pannu jo varmaan puolitoista vuotta, aaaargh! :D

   Välillä mä mietin, että kun on kauhean työn ja tuskan takana saada joku tuote loppuun, että MIKSI ne viimeiset murut/rippeet/pumppaukset on pakko saada käytettyä… Ei se nyt maailman isoin synti olisi heittää ne pois!

   Tykkää

 2. Mä sain just käytettyä loppuun yhden meikkivoiteen, jee! Nyt on enää freesejä tapauksia jäljellä :) Mua alkaa pikkuhiljaa huolestuttaa huulituotteet ja niissä mulla onkin tavoitteena käyttää tänä kesänä loppuun yksi Bohon huulipuna ja NYX:n huulikiilto. Mut hieno homma noi sun primerit, hyvää työtä! :D

  Tykkää

  1. Hyvä me! :D Huulipunat on toinen, jotka muakin mietityttää! Haistelen niitä aika usein, että ovatko vielä kuosissa ;) Vaikka ei sekään toki mitään takaa, mutta henkisesti helpottaa.

   Tykkää

 3. Jotenki näin kesällä noi oman projektin luomivärit on jääny vähemmälle käytölle ku on tullu meikattua vaan kevyesti… ja väreillä :)

  Tykkää

  1. Joo, kesällä monesti meikkaustottumukset voivat vaihtua talveen verrattuna paljon! Mäkään en ole koko kesänä juuri käyttänyt silmämeikkiä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s