MAC · Meikit · Meikkipohjat · Päivän meikki

Hyvä meikkipohjapäivä

Ostin MACiltä meikkipohjavalaistumiseni jälkeen ensimmäisen punapohjaisen meikkivoiteeni. Entinen MAC Pro Longwear Waterproof Nourishing -meikkivoiteeni sävy NC25 oli hieman liian vaalea ja myös niillä rajoilla, oliko se liian kellertävä. Ja vielä ihan lopussakin, mokoma :D On muuten vuosiin ensimmäinen meikkivoide, jonka käytän alle vuodessa loppuun! Meikkitaiteilija-Jannikan kanssa valitsimme sen seuraajaksi punapohjaisen sävyn NW25, joka on reippaasti tummempi kuin kaverinsa NC.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein heti seuraavana päivänä meikkipohjan niin, että sekoitin noin puolet ja puolet NW25-sävyä ja NC25-sävyä. Mukaan heitin vielä hieman keveyttä ja pronssista hohtoa Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjällä (sävy 10 Honey Glow), jota olen muuten ensimmäistä kertaa käyttänyt varmaan joskus 15 vuotta sitten :D Hyvää kamaa siis!

Tämä sekoitus paljastui omaa silmääni kovasti miellyttäväksi! Vaikka iho on kaikkea muuta kuin paraatikunnossa, mulla oli hyvä meikkipohjapäivä. Ihan mahtavaa <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iho-ongelmista kärsivän on keskivertoa hankalampi onnistua tekemään mieleinen meikkipohja ja itsekin olen monesti tuijottanut peilikuvaani kesken päivän ja tehnyt henkisen face palmin. Kerrankin oli kiva katsoa peiliin myös muutama tunti meikkaamisen jälkeen. Okei, nyt kuulosti vähän masentavalta, mutta ehkä ymmärrätte pointin? :D

Jos ihossasi on paljon peiteltävää, etkä omista peittävän meikkivoiteen lisäksi hohtomeikkivoidetta (postaus mixin käytöstä täällä), on tällaisen hohtoa tuovan primerin sekoittaminen peittävään meikkivoiteeseen tosi hyvä kikka. Saa hieman kuultoa ja keveyttä mukaan, itse ainakin tykkään :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blurrasin lopputuloksen milläs muulla kuin Guerlainin meteoriiteilla. Jos joku sanoo, että eroa niiden käytössä ei huomaa, niin olen kyllä kovaäänisesti eri mieltä :D

Mikä on teidän luottopohjanne? Ja täyttäisikö tällainen meikkipohja teidän hyvän meikkipohjapäivän vaatimukset? :)

16 vastausta artikkeliin “Hyvä meikkipohjapäivä

  1. Jokainen jolla on ollut tai on iho-ongelmia ymmärtää, että täydellistä pohjaa on joskus äärimmäisen vaikeaa tai mahdotonta saavuttaa. Kuvissa sun pohja näyttää kyllä ihan täydelliseltä ja täytyy itsekin taas muistaa käyttää guerlainin meteoriitteja!

    Tykkää

  2. No todellakin on hyvä! Ihan siis todella hyvä! Tässä alkaa miettimään, että missähän vaiheessa se mun MAC-neitsyys lähtee : D

    Tykkää

  3. Joo, nyt on itelläkin jatkuvasti jotain finniä naamassa, argggh. Ja tekis mieli ostaa joku uus nestemäinen meikkivoide, kun vanhat ja hyvät alkaa olla lopussa (eikä niin kalliisiin oo nyt varaa)…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s