Jei juhlia · Koiraystäviä · Lifestyle

#koiriensynttärit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iloisia uutisia niille teistä, jotka toivoivat koirien juttuja blogiini :) Heidän epäkuvauksellisuutensa (lue: ainaisen liikkumisensa) takia en niistä ota kauheasti kuvia muuten kuin kännykällä, mutta nyt olikin spesiaalipäivä eli koirien synttärit! Jätkät ovat syntyneet kolmen päivän välein peräkkäisinä vuosina, joten nyt juhlittiin Benin kolmevuotis- ja Toran kaksivuotispäiviä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Benkku riehui ja rellesti lahjojensa kimpussa niin, että se piti viedä kesken juhlien kylmään suihkuun vähän viilentymään :D Oli kyllä eka kerta, kun koirien synttäreillä oli oikeasti ihan helle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jätkät saivat leluja, köysiä ja luita ja Benkku hoiti kaikkien avaamisen paketeista. Tora oli alkupäivän mummolassa riehumassa, joten saatiin väsynyt juhlakalu sitten vähän myöhemmin messiin. Ihan hyvä vaan, nimittäin Benkku ei oikein tiedä, mitä lelujen jakaminen on. Vältyttiin siis tappelulta ;) Vanhat lelut eivät aiheuta kuumentuneita tunteita, mutta uudet lelut Benkku aina pöllii itselleen ja menee monesti sängyn alle piiloon niitä tutkimaan, kun tietää, ettei Tora mahdu seuraamaan :`D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yritin ottaa vieraista ja koirista posetuskuvia, mutta kun jätin kameran vähäksi aikaa vartioimatta, oli kameraan tallentunut mm. tällainen kaverikuva:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsti-poika oli väsynyt eli käyttäytyi kerrankin hyvin :D Rössö kyllä tietää, että se ei suinkaan aina osaa olla näin rauhassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me otettiin tietty Benkun kanssa vuosittainen kaverikuvakin <3 On se aika rontti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsti-herra ja Benkku-poika sanovat, että oli huisin hauskat synttärit ja he kuulemma odottavat jo ensi vuotta, että saa taas lahjoja!

Kuka muu tunnustaa pitävänsä lemmikeille syntymäpäiväjuhlia??

8 vastausta artikkeliin “#koiriensynttärit

  1. Kiitos huippukivoista synttäreistä ja mässyistä herkuista :-D Pojat oli kyllä taas luttanoita!! <3 <3 Torakin niin herrasmiehenä :-D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s