Hiukset · Hiusten värjäys

Pikainen luonnollinen granny

Heippa tyypit! Mulle sattui tälle viikolle kolmen viikon työt, blogitapahtumat ja kaikkea muuta ylläriä, mistä syystä en ole ehtinyt postata viikon toista postausta (tuntuu ihan oudolta, kun olin aika hyvässä rytmissä jo monta kuukautta :D). Halusin kuitenkin näpytellä teille pikaiset hiuskuulumiset, nimittäin mulla on taas jotain vähän erilaista :) Edellisen hiusvärini viileys oli (kerrankin!) pysynyt niin hyvin, että muistin taas, miten paljon helpompi viileä sävy on mun tyvikasvun kannalta. Kun harmaata sieltä tyvestä kumminkin pukkaa :) Tehtiin Tiinan kanssa mulle tällainen luonnollinen versio granny hairista (oikeasti vähän viileämpi kuin kuvassa), joka ei vaatinut koko pään bleachaamista ennen viileää sävyä. Tyvi on tummempi ja leikkaus tosi särmä ja cropattu. Ja lyhyt takaa! 

Bloggaajakollegat huutelivat, että mun PITÄÄ leikata keijukaistukka, mutta koska se vaatii vähän pidempää otsista, liikuttiin vauvanaskelilla siihen suuntaan, ja ehkäpä kesällä sitten näette, mikä se keijukaistukka oikein on :) Tässä vielä keinovalossa otettu kuva! Mitäs pidätte? Vai onko granny jo so last year? :D

12 vastausta artikkeliin “Pikainen luonnollinen granny

  1. On kyllä todella kaunis väri ja leikkaus sopii sinulle mielettömän hyvin. Ei ihme, että olet ilmeisen tyytyväinen itsekin. Onnittelut, se on upea!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s