Avautumista · Limited Edition · MAC · MAC Limited Edition · Meikit · Päivän meikki · Poskipunat

Viileää – turha toivo?

Sivusin vähän aikaa sitten ongelmaani kylmien poskipunien kanssa. Mulla on siis niin lämpimän sävyinen iho, että useat viileät poskipunat kadottavat viileytensä samalla hetkellä kun läiskäisen ne kasvoilleni. En ole aiemmin tajunnut asiaa ihan kunnolla, olen vaan ihmetellyt, miksi jollain toisella iiiiihanan heleä vaaleanpunainen poskipuna on lähinnä tunkkainen mun kasvoilla. Samaan aikaan olen huomannut, että persikat ja korallit toimivat poskipunissa mulla parhaiten, mutta en ole sen kummemmin ajatellut, että miksi. On ihan ok käyttää suurimman osan ajasta näitä sävyjä, mutta kyllä hitsi vie olisi ihana löytää pinkki poskipuna, joka oikeasti näyttäisi sellaiselta kuin pannussa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin MACin Flamingo Park -kokoelmasta itselleni Life`s A Picnic -nimisen poskipunan, jonka sävy on niin ihana, että päätin heti sen kuvan ensi kertaa nähtyäni, että tämä pitää saada. Syy siihen, miksen ostanut tätä blogini synttäriarvontaan on se, että tässä on eniten pigmenttiä, mitä missään omistamassani poskipunassa. Tykkään siitä, että pigmenttiä piisaa, mutta tämä on jo sitä luokkaa, että mullakin on vaikeuksia :D Tavallisen viiston poskipunasiveltimen hylkäsin heti, mutta skunkkisiveltimelläkin saan tehtyä vahinkoöverit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevyen pyyhkäisyn tulos :D Kuten näette, poskipuna on sävyltään upean kirkas ja selkeän viileä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasvoillani se jotenkuten säilyttää viileän yleisilmeen, mutta tietyssä valossa tämäkin näytti persikkaiselta :D Jäätävän pigmentin lisäksi tämä puna on kestoltaan pysyvin, mitä omistan. Punaa ei todellakaan tarvitse lisätä päivän aikana, eivätkä kasvot ”syö” sitä yhtään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jep, kiva tämä Life`s A Picnic on, mutta ei nyt kumminkaan sellainen kirkkaan heleän pinkkiintaittava kuin toivoin. Olen kuullut, että Diorin Rosy Glow pysyisi pinkkinä lämpimälläkin iholla, olisiko teillä muita vinkkejä lämminihoisen pinkkikaipuuseen? :)

17 vastausta artikkeliin “Viileää – turha toivo?

 1. Mac Full of Joy. Se ei edes ole pinkki, vaan laventelinsävyinen pannussa, mutta minulla se on ainoa omistamani poskipuna, joka näyttää raikkaan pinkiltä poskilla. Kaikki muut punat näyttää persikkaisilta tai tunkkaiselta teki mitä teki.

  Tykkää

 2. Ompa äreen näkönen pannussa! Jäin miettimään, et oisko poskipuna näyttänyt tässä kyseisessä meikissä viileämmältä, jos muunkin meikin olisi pitänyt samassa sävyskaalassa? Nyt kun luomilla ja huulilla oli persikkaa, niin väittäisin että posketkin alkaa äkkiä näyttää persikkaisemmilta kuin oikeasti ovatkaan :D

  Tykkää

  1. Niin ja hiuksetkin saattavat vaikuttaa, nythän muutuin juuri lämpimästä kylmäksi :) Tässä kuvassa vielä vanha lämpöinen sävy.

   Tykkää

 3. Oih, miten ihana puna <3 Alemmassa kuvassa näyttää yllättävänkin viileältä sävyltä kasvoillasi, ylemmässä ehkä inasen verran persikkaiselta :) Mutta ihanaihanaihana, hyvä ostos selkeästi! :)

  Tykkää

 4. Herranen aika, miten kirkas! Mä olen selaillut nettiä ja katsellut markettikokoelmia uuden poskipunan toivossa, mutta ehkä ei kuitenkaan tätä. En valitettavasti osaa antaa vinkkejä, mulla kun on vain se yksi ainoa poskipuna tällä hetkellä ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s