Laukut · Lifestyle · Shoppailut

Täsmäisku Hulluille Päiville

Mut valtaa sellainen lämmin hyvä olo, kun kirjoitan tätä postausta ja katson alla näkyvää kuvaa. Kyseessä on Rebecca Minkoffin M.A.C. Clutch, joka on pian MINUN <3 <3 <3 Olin tapani mukaan merkinnyt koko Hullujen Päivien kuvaston hiirenkorvilla eli käyttänyt viikonlopun (no ei nyt vaiskaan ihan) etsien sieltä minua kiinnostavat tuotteet, mutta kun puolivahingossa jälkikäteen tajusin, millainen laukkuherkku olisi nyt mahdollista saada, unohdin kaikki muut jutut ja keskityin unelmoimaan siitä.

Minkoff_MAC2Vasta tarkempien googlettelujen jälkeen tajusin, miten suosittu laukkumalli tämä onkaan, ja ennen kaikkea, miten kallis oikeasti! Tuossa kuvassa on itse asiassa M.A.C.in saman näköinen pikkusisko Mini M.A.C., koska Minkoffin nettisivuilla ei ollut enää myynnissä tuota isompaa versiota. Isompi on kuitenkin juuri sen kokoinen, mitä tarvitsen, eli ei tällaista kanna koko elämäsi mukana -kokoa eikä kuitenkaan toisaalta ihan pienenpientäkään. Stockalla miniversio maksaa 219 € ja tämä iso oli nyt Hullareilla 169 €.

Täytyy sanoa, että Stockan verkkokauppa toimi täysin moitteetta. Olin tietenkin jo ennen aamuseitsemää kytistämässä ja virittelemässä vanhaa läppäriäni toimintaan, ja kun kello löi seitsemän, sain ensimmäisellä yrittämällä laukun ostoskoriin! Ihan piti räpäyttää silmiä pari kertaa, että voiko olla totta :D Ensimmäistä kertaa olisin saanut haluamani tuotteen sekä verkosta että ihanan kaverini diilaamana, joka laski laukun pois käsistään Stockmannilla vasta kun kuittasin, että tilausvahvistus tuli :)

Nyt mua jännittää ihan hulluna, että jokin menee vielä vikaan… Jos nyt saisin samanlaista viestiä, kun eräästä verkkokaupasta tässä hiljattain Gwen Stefani -meikkien yhteydessä, eli jo maksetut tilaukset peruttiin jälkikäteen, niin itkisin katkerasti. Pitäkää kaikki jooko peukkuja, että saan tämän <3

Mitä te olette hankkineet Hullareilta tai mitä on listalla? Mä keskityn nyt loppuviikon vain lukemaan muiden ostoksista :)

Kuva otettu Rebecca Minkoffin nettisivuilta täältä.

10 vastausta artikkeliin “Täsmäisku Hulluille Päiville

 1. Mä sain myös tänään kaikki mitä lähdin hakemaankin. Beautyblenderit, konjac-sienen ja itseruskettavaa. Niin ja pakko vielä mainita että mäkin sain tuosta Gwen Stefanista saman viestin ja se pettymyksen määrä oli kyllä huima. Sai kyseisen verkkokaupan asiakaspalvelukin osansa. (Nyt ehkä vähän hävettää oma käytös ?). Pidän peukkuja sulle!

  Tykkää

  1. Joo, verkkokauppa on tainnut saada aikamoisen palauteryöpyn… ;)

   Beautyblenderit oli kyllä tosi hyvässä tarjouksessa! Itse en nyt ostanut, kun olin juuri vähän aikaa sitten ostanut varastoon kaksi :)

   Tykkää

 2. Jee! Mulla on kaksi Minkoffin laukkua, kummatkin ihania ja laatu on hyvä. :) Mä sain mun haluamat Ray-Banin aurinkolasit, herätyskello soi sitä varten 6:50. Olin kyllä vähän pöllämystynyt koko ostotapahtuman ajan, mutta verkkokauppa pelasi hyvin ja sain omani, kyseinen malli myytiin loppuun alle 10 minuutissa verkosta. Vois kyllä erä toinen nettikauppa ottaa mallia… murr. x

  Tykkää

 3. Aamuseiskalta täälläkin muutettiin muistilista ostoskoriksi, toivottavasti maksetut tuotteet tulevat tällä kertaa eikä Gwen-episodi toistu.
  Tuo sun laukku on aivan superupea! Itse tilasin Junarosen tunikan ja mekon. ?

  Tykkää

 4. Pidetään peukkuja ettei tuo omaankin nilkkaani kopsahtanut koettelemus toteutuisi sinun kohdallasi – mutta jospa Stockmann osaisi hoitaa homman kilpailijaansa paremmin ;)

  Tykkää

 5. Mäkin sain tilattua netistä sen mitä halusin, eli Daniel Wellingtonin kellon! Olin ihan hämmästynyt kuinka hyvin kaikki meni, olin nimittäin varautunut jo kaikenlaisiin katastrofeihin ja erroreihin. :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s