Luomivärit · Meikit · Päivän meikki · Urban Decay

UD Chopper ja yhden sävyn silmämeikki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen on niin nätti, ettei mitään järkeä! Sain siis minäkin vihdoin Urban Decayn lanseeraustilaisuudessa valitsemani luomivärinapin ja tykkään sen ulkonäöstä ihan simona. Kerrankin mielettömän kaunis yksittäispakattu luomiväri  <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten ehkä mainitsin aiemmin, lanseeraustilaisuudessa oli niin pimeä yökerhofiilis ja töniviä kyynerpäitä joka puolella, etten pystynyt swatchailemaan luomivärejä ollenkaan. Niinpä oli pakko pelata varman päälle ja ottaa sokkona sävy, joka todennäköisesti miellyttäisi ilman tarkempaa syynäystäkin. Tämä sävy on kaunis hohtava kupari Chopper. Pigmenttiä piisaa ja lopputulos on satiinisen kaunis. Sävykin on ihan just eikä melkein mieleinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätin kokeilla tehdä Chopperilla niin simppelin silmämeikin kuin mahdollista. Hyvän luomivärisävyn tunnistaa siitä, että se riittää ilmeen freesaajaksi yksinäänkin. Levitin ensin luomille Minor Sin -luomivärinpohjustajan ja sen jälkeen painelin Chopperia luomelle MACin 239-siveltimellä niin, että levitin sitä jo valmiiksi hieman enemmän liikkuvalle luomelle ja kevyemmin luomivaon yläreunaan. Sitten vain pientä pyörivää liikettä MACin häivytyssiveltimellä 217 ja valmis! Tästä ei enää silmämeikki helpotu ja lopputulos oli mielestäni oikein kelpo arkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luomivärin kaveriksi laitoin oranssisen persikkaa mattaista YSL Kiss & Blush -huulilakkaa ja kokonaisuus toimi minusta aika kivasti. Seuraavaksi sitten laitetaan Chopper jonkun vähän näyttävämmän silmämeikin osaksi :)

Miltä teidän mielestänne yhden sävyn silmämeikki näyttää? Harrastatteko tekin tällaisia nopeita arkiratkaisuja? :)

Luomiväri saatu blogin kautta.

7 vastausta artikkeliin “UD Chopper ja yhden sävyn silmämeikki

  1. Hyvältä näyttää :) Yhden sävyn silmämeikit toimii mun mielestä arjessa oikein hyvin, varsinkin jos sävy on sopivan moniulotteinen eli ei siis esim. ihan mikään perus mattaruskea.

    Tykkää

    1. Kiitos Noora! Ja samaa mieltä. Kivahan se olisi vedellä täydessä tällingissä aina, mutta ei se vaan ole mahdollista, niin tällaisia oikoteitä on hyvä olla :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s