Hiukset

Mun tukka

Viime arvontapostauksessa pyydettiin juttua hiuksistani ja erityisesti niiden värjäämisestä. Mulla sattui olemaan tällä viikolla kampaaja-aika, joten päätin, että nyt onkin enemmän kuin sopiva sauma tehdä pieni hiusväripostaus ja kertoa samalla kuka hiusvelho hiuksieni takana on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen avautunut aiemminkin siitä, että mun hiuksissa ei pysy MIKÄÄN väri. Värjäsi sitten viileätä tai lämmintä, lopputulos on seuraavaa kampaajakäyntiä ennen aina hieman kellertävä. Lämpimät sävyt pysyvät tukassani paremmin, mutta oma värini on niin harmahtava, että viileän kanssa tyvikasvu on helpompi. Vaikeaa! Nyt päätimme pysyä viileällä puolella, mutta kevyesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielestäni saatiin juuri sitä, mitä haettiin, eli kirkas, luonnollinen vaalea. Ei kunnon kylmää platinablondia, mutta varsin nätti ja luonnollinen sävy. Valo on näissä kuvissa tosi kova, eikä ihan totuudenmukainen, mutta ainakin molemmat kuvat on otettu tässä samassa valaistuksessa ;)

Kampaamo, jossa käyn, on Stage 11. Olen käynyt siellä vuodesta…öö 2009? :) Kampaajani on supertaitava ja niin lämpimän ihana persoona, Tiina. Tiinan äippäloman aikana kävin mestan kolmella muullakin kampaajalla, joten uskallan suositella heistä ketä vaan! Tiina on vaan jotenkin erityislaatuinen persoona, tuntuu, että hänet nähtyään itsetunto on aina hieman parempi ja näet itsesi suotuisammassa valossa. Toki kauniilla hiuksilla on tähän iso osa, mutta myös kampaajalla, väitän! :) Tiina on myös loistava kampaaja siinä, että hän sanoo suoraan, jos jokin ideani ei ole toteuttamiskelpoinen tai jos hän ei suosittele jotain tiettyä juttua. Muutenkin kyllä olen tosi avoin ideoille, musta on mukava kuulla, mitä alan ammattilainen suosittelisi, hän on kuitenkin enemmän perillä trendeistä, uusista tekniikoista ym. Tiina on myös enemmän kuin taitava tekemään juhlakampauksia, todistusaineistoa voi katsoa täältä.

Mulla on ollut lähes aina vaaleat hiukset, muutamaa tummaa kokeilua lukuun ottamatta. Viimeisin tumma kausi oli vuonna 2008. Vaaleata sen sijaan mulla on ollut laidasta laitaan. Tässä muutamia kuvia viimeisen parin vuoden ajalta:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime kesänä mulla oli ”mansikkablondi”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja tällainen lämmin sävy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuonna 2013 halusin niin viileää kuin mahdollista, tässä pari harmaata lookkia :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on myös ollut tällainen ybervaalea versio:

IMG_5522

Semmoisia vaaleita! Mitäs sanotte, mikä sävy sopii parhaiten? :) Onko teillä luottokampaajaa?

26 vastausta artikkeliin “Mun tukka

  1. Se oli kyllä ihana <3 Mutta haalistui jo yhdessä-kahdessa pesussa ihan älyttömästi. Aika mahdoton ylläpidettävä, noin niin kuin pidemmän päälle :/

   Tykkää

 1. Mansikkablondille yksi ääni täältäkin, mutta yllättävää, että tykkään kyllä myös tuosta harmaasta :) Sulle se näyttää sopivan! Luottokampaaja on mullakin, enkä enää uskaltautuisi kenellekään muulle neljän vuoden jälkeen :D Hitsi olisi kiva tehdä tällainen postaus itsekin, sitten kun oon paljastanut kasvoni :D Mulla oli vuosia musta tukka, sitten olin hetken aikaa vaalea ja nyt punapää ollut kolmatta vuotta :)

  Tykkää

 2. Mä tykkään kaikista! <3 Sulle sopii kaikki, mutta manzikka sai minut jo silloin huokailemaan, että kuinka sopii sulle. :) Hei, pysyvyydestä… Sä saisit kivan vivahteen Color Maskin shampoolla, sävy Pearl. Riippuen pohjasta, se antaa/ylläpitää viileää, vaaleanpunaiseen taittavaa vivahdetta tai jos kyse on lämpimästä (kuten mansikka), niin sitä vaaleanpunaisuutta siinäkin. :) Vai oletko jo sillä kokeillut? Sitä pitää vaan käyttää joka pesussa tai joka toisessa.

  Tykkää

  1. Kiitos ihana <3

   Mä itse asiassa ostin tuon Pearl-shampoon, kun vuodenvaihteen tienoilla mulla oli sellainen pinkihtävä sävy :) Se onkin tainnut näkyä vain Instassa muuten… En saanut valonpuutteen takia kuvattua meikkejä niihin aikoihin, joten tukasta ei juuri ole dataa. Harmi, sekin oli kiva! Mansikkablondin kanssa mulla ei vielä Pearlia ollut. Voisihan kesällä ihan hyvin kokeilla sitäkin toistamiseen, ne on välillä ihan henkimaailman juttuja, kuinka hyvin mikäkin pysyy! :)

   Tykkää

 3. Minusta tuo nykyinen uusi väri on näistä paras. Mansikkaplondi myös kiva ja nuo lämpöiset sävyt, jotenkin tykkään vähiten superviileistä väreistä. Sä oot lämpöinen ihminen niin koen lämpimän tukankin sun jutuksi :D.

  Tykkää

 4. Hiuspostauksia on aina kiva lukea! :) Mä tykkäsin eniten mansikkablondista, tuosta viimeisestä kunnon blondista ja tästä sun uusimmasta, kaikki kivoja :)

  … muttamutta mikä kiva vihreä-violetti meikki sulla tuossa yhdessä kuvassa on..? ^_^

  Tykkää

 5. Kaikki on tosi kauniita ja sopii yhtä hyvin. Mun lemppari on (ylläri) tuo harmaa, mutta myös mansikkablondi on todella raikas ja jotenkin suloinen :)

  Tykkää

  1. Kiitos :) Hih, harmaa on kyllä magee! Huomasin sen kanssa vaan sellaisen jutun, että meikittömänä näytin jotenkin normaaliakin valjummalta… Jotenkin noin asennesävy tukassa vaatii meikkiä, ainakin mun kasvoilla :)

   Tykkää

 6. Tiina <3 <3 En kyllä suostu enää ikinä vaihtamaan kampaajaa, ellei oo pakko! Ja uus tukka näyttää tosi hyvältä. Antaisin myös äänen mansikalle, mut jos se ei pysy, niin minkäs teet.. Uus väri täytyy nähdä vielä livenä, niin voi sitten antaa arvion :-)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s