Clarins · Huulipunat · Jane Iredale · Luonnonkosmetiikka · Meikit · Zuii

Ruskahuulet


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä koen jotenkin, että rusehtavat huulipunasävyt eivät sovi mulle. Tykkään eniten kirkkaista, selkeistä sävyistä ja monesti meikkimerkkien syyskokoelmat jäävät tästä syystä itselleni vähän vieraiksi. En tiedä ovatko maahantuojat eri mieltä rusehtavien sävyjen sopimattomuudesta mulle vai ovatko ne nyt vaan niin in, nimittäin tajusin, että mulla on neljä blogin kautta saatua samantyyppistä syyssävyä :D. Päätin tehdä niistä pienen vertailun ja katsoa samalla, miten itse viihdyn tällaisissa punissa. Viirut kämmenselällä näyttävät tosi samanlaisilta, mutta huulilla punissa on ihan selkeitä eroja. Katsotaanpa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vasemmalta Zuii Wine, Iredale, Zuii Harvest ja Clarins

Syyssävytestiin valikoitui kaksi punaa luonnonkosmetiikkamerkki Zuiilta, huulipunakynä Jane Iredalelta ja huulipuna Clarinsilta. Pahoittelut urpoilusta, jonka takia swatchit ovat eri järjestyksessä kuin kuvat huulilla. Tekstijärjestys mukailee kollaasikuvan järjestystä.

Jane Iredalen Play-On Lip Crayon sävyssä Luscious on testipunista ehdottomasti kosteuttavin ja huulituntuma on huulirasvamainen. Kynämallinen puna oli myös helpoin levittää tasaisesti, varsinkin kun en omistanut puniin sopivaa rajauskynää ja käytin punia ilman ;) Sävy kääntyy jännästi vähän violettiin!

Zuiin Certified Organic Flora Sheerlips Lipstick Harvest on uudempi puna Zuiin kokoelmassa. Ohuempi puikko helpottaa punan levittämistä ja lopputulos on hieman kevyempi kuin merkin perusversion punassa. Tykkään kovasti, kun punan päästä näkee heti, minkä sävyinen se on, jolloin oikea puna on nopeampi etsiä kiireessä.

Zuii Certified Organic Flora Lipstick oli selkeästi nelikon kestävin puna. Ruusulta tuoksuvan punan sävy on Wine ja sen lopputulos on hiukan vähemmän kiiltävä kuin ohuempi kaverinsa.

Clarinsin Tawny Rosesta kirjoittelin jo täällä. Se on selkeästi testinelikon nudein ja tuntumaltaan hyvin liukuva ja tosi samantyyppinen kuin Jane Iredalen kynä. Ei kuitenkaan ihan yhtä kosteuttava ja kermainen.

autumn_lipsticks
Ylärivi vasemmalta Iredale ja Zuii Harvest. Alarivi vasemmalta Zuii Wine ja Clarins.

Tästä kimppakuvasta näkee selvästi, miten erilaisia punat oikeastaan ovatkaan! Kuvasin kaikki ihan peräkkäin samassa valossa ja näin erilaisilta ne näyttävät siis ihan oikeasti. Täytyy muuten antaa kaikille neljälle papukaijamerkki siitä, että ne toimivat myös hieman kuivilla huulilla, eivätkä missään nimessä ainakaan kuivata lisää, päinvastoin.

Mä joudun tunnustamaan rajoittuneisuuteni ja toteamaan testin jälkeenkin, että ei, nämä eivät vaan ole mun juttu. Beigehtävä Clarins menee justjust ;), mutta nämä muut eivät vaan mun mielestä pue mua. Ihania punia nämä ovat kuitenkin kaikki ja oikein mielelläni käyttäisin mitä tahansa näistä tuotteista, eri sävyssä vaan :)

Zuiin jälleenmyyjät näet täältä, Jane Iredalen täältä ja Clarinsiahan saa mm. Sokokselta ja Stockmannilta. Punien hinnat liikkuvat siinä 23 ja 29 euron välillä.

Mikä oli teistä kivoin? Iskeekö ruskapunat?

12 vastausta artikkeliin “Ruskahuulet

 1. No todellakin iskee. Näistä jokainen voisi päätyä omaan ostoskoriin. Jos harkitset näistä luopumista, ostan silmänräpäyksessä sulta pois vanhenemasta :)

  Tykkää

 2. Nuo kaksi ekaa punaa näyttävät nätiltä huulilla. En tiedä, osaisinko itse noita sävyjä käyttää (tuskin), olen samalla kannalla kanssasi, että kirkkaat ja selkeät värit iskeävt meikäläiseen paremmin. Zuuilta mulla on Sheer Stick sävyssä Daisy ja ai että se on ihana.

  Tykkää

 3. Luin ensin ”roskahuulet” ja ihmeissäni ja suurella mielenkiinnolla klikkasin jutun auki, mutta olikin ”vain” ruskahuulista :D Ei ole myöskään oma juttu yhtään syyspunat.

  Tykkää

  1. Pahoittelut pettymyksen tuottamisesta :D Monille nämä sopivat tosi hyvin, mutta itselläni ei ole kotoinen olo. Toisaalta hyvä, etten mäkään nyt ihan kaikista sävyistä tykkää ;)

   Tykkää

 4. Sulla on muuten tosi kauniinmuotoiset huulet! Näin jotenkin pisti silmään näistä lähikuvista. Mä olen maailman laiskin huulimeikkaaja, mutta ei nämä ruskasävyt ollenkaan hullummalta näytä – voisi vaikka testata itsekin.

  Tykkää

  1. Kiitos! Oli jotenkin vähän karua laittaa tänne tuollaisia superlähikuvia, kun en ole ennen niin tehnyt :D

   Mä taas olen yleisesti laiska meikkaaja, jolloin huulimeikki on se, jolla saan nopeiten freesin ilmeen :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s