Avautumista · Lifestyle

Raivoa ja pikavinkki viluisille

Mä olen tänään miettinyt sitä, että mikä siinä on, että tietokoneen ongelmat saavat mut oikeasti kiehumaan raivosta!? Normaalisti otan vastoinkäymiset vastaan melko viileän rauhallisesti (ainakin näin iän myötä, joskus aiemmin olin aika herkästi tulistuva ;), mutta jos kone ei toimi silloin kun haluan kirjoittaa blogia, tuntuu, että voisin heittää läppärin parvekkeelta alas ja juosta (rappusia pitkin) perässä pomppimaan sen päällä! Se turhautunut raivo on jotain ihan käsittämätöntä :D Istuin äsken höyryävä kahvikupillinen kädessä koneelle melkein hyräillen, koska oli niin kiva päästä rauhassa kirjoittelemaan. Lopputulos on se, että pienten raivareiden jälkeen kirjoitan postausta kännykällä ihan siksi, koska minähän postaan silloin kun haluan ja piste. Vähän onneksi jo naurattaa :D

Syy tähän postaan hinnalla millä hyvänsä -modeen on tässä. Nerokkain keksintö sitten kynsilakan pikakuivattajan eli fleecelegginsit! Kaverini kirjoitti Facessa ostamistaan fleecesukkahousuista ja mä tajusin, että tässä on vastaus kaik…moniin ongelmiini. Vero Modasta oli sukkahousuversio jo loppu mutta onneksi legginsejä oli vielä jäljellä. Ulkoapäin ihan tavallisen näköiset mutta sisältä lämpöistä ja pehmeää fleeceä. Voisiko parempaa näillä keleillä olla? Kyllä ei. Myyjän mukaan nämä myydään pakkasilla aika nopeasti loppuun, joten jos innostuit, niin suuntaapa Pieces-tuotteita myyvään liikkeeseen pian. Hinta on 12,90 €, joten ei paha rasti kukkarollekaan.

Muksaa talvipäivää, mä taidan ränklätä tuon modeemin kanssa vielä hetken :D

20 vastausta artikkeliin “Raivoa ja pikavinkki viluisille

 1. Saman tyyppisiä thermoleggingsien nimellä kulkevia lämpimiä leggareita voi bongata myös esim. Anttilasta, Cittareista ja Tokmannilta, hinta about 8 euroa, tarjouksella oon ostanu 5 eurolla :) Ihan ehdottomat näillä keleillä, ilman en ainakaan ite pärjäisi :D

  Tykkää

 2. Nuo leggarit ovat aivan parhaat ! Kiitos Vilan ammattitaitoiselle myyjälle, minäkin omistanut nyt nuo leggarit sekä sukkahousut. Vilukissa kiittää!

  Tykkää

 3. Hei jes, noi voisi toimia mullakin. Haluaisin tosi paljon käyttää villaisia, mutta vaikka mitä väitetään, hienoinkin merinovilla pistelee ihan sietämättömästi!

  Ai niin eikun hei. Enhän mä voikaan ostaa mitään uutta kun oon lakossa, haha. Jatkan siis samalla tutulla linjalla; kadet legginsit päällekkäin. :D

  Tykkää

 4. Mulla menee hermot hetinapspoikkinurin jos kone jotain ränkkää. Ei pinna kestä yhtään! :D
  Noi fleeceleggarit vois kyllä olla ratkaisu kaikkiin ongelmiin… :)

  Tykkää

 5. Enpä ole ennen tuollaisista kuullutkaan :O Pitääpä heti alkuviikosta käydä etsimässä fleecesukkahousut.
  Ja mitä tietokoneeseen tulee, niin olen meidän suvun it-tuki => Joten menetän hermoni vain sisäisesti kenenkään huomaamatta :D

  Tykkää

  1. Ma olin kans tulossa sanomaan, etta ma loysin vastaavia Lidlista ja kaytan niita tallilla ratsastushousujen alla, eika tuu kylma! Tosin eipa taalla ookaan mitaan -30 astetta niinkuin siella. ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s