Benefit · Dior · MAC · Meikit · NARS · Reissut · Sephora · Shoppailut

Tanskan ostokset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käväistiin Rössön kanssa Tanskassa tuossa marraskuun loppupuolella. Tanska-postaus on jäänyt joulujuttujen jalkoihin mutta nyt vihdoin pääsen vilauttamaan teille, mitä kaikkea ostin. Mulla tosiaan on sukulaisia Tanskassa ja olen käynyt siellä varmaan vähintään 15 kertaa. Aika lailla joka kerta meillä on samat perinteet, mitä 0Kööpenhaminassa ja Roskildessa tehdään, joten tällä kertaa vinkkaan niiden osalta aiempiin postauksiini. Tässä kuvassa ollaan tädin kanssa Kööpenhaminan joulumarkkinoilla ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jep. Suklaata :D Tanskassa on sellaista suklaata, että oksat pois. Oikeasti, vaikka mulla ei olisi siellä sukulaisia tai en tykkäisi koko maasta (vaikka tykkään!), niin pelkän suklaan takia jo kannattaa visiitti tehdä :D Frellsen Chokoladen liike on suklaataivas, jonne mennään aina yhtä kirkas kiilto silmissä. Toinen mun heikkous on nämä Carlettin suklaapussit, jotka on vaan niin uskomattoman hyviä. Ja hei, ihan kaikkea en ole vielä syönyt ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kööpenhaminassa on Sephora, jonne menin tällä kertaa aika tarkan ostoslistan kera. Uusi Benefit Fake Up -peitevoide vanhan loppuneen tilalle oli must ja ostin luomivärinpohjustajatestini voittaneen Narsin luomivärinpohjustajan odottamaan edellisten loppumista. Sephoran dödöpyyhkeet ovat tosi käteviä, joten tosiaankin ostin niitä lisää. Pieni käsidesi oli tarveostos edellisen loppuessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kööpenhaminassa on myös MACin Pro Store eli liike, jossa myydään kaikkea sellaista kivaa, mitä Suomesta ei saa. Siellä olisi voinut seota, mutta pidin maltillisen linjan ja ostin vain MACin version meikkimunasta eli Softpoint Sponge Applicatorin ja Mixing Paletten. Olen niin mieltynyt Beautyblender-meikkimuniin joten todellakin haluan tehdä vertailun siitä, pystyykö MACin vastaava tuote peittoamaan nykyisen suosikkini :) Ja tuo sekoituspaletti sitten, nerokasta! Ei enää sotkuisia kämmenselkiä vaan esimerkiksi oikean meikkivoidesävyn sekoittaminen hoituu tämän ruostumattomasta teräksestä tehdyn paletin päällä. No, saa nyt nähdä, tuleeko siihen oikeasti tartuttua näin itseään meikkaavana amatöörinä, mutta jos meikkaisi jotakuta muuta, tämä olisi ihan ehdoton :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suomen päästä lentokentältä nappasin mukaan uuden vakkari-Diorini eli Lash Plumping Serumin, joka on siis ripsivärin pohjustaja ja ihan mun luottotuote. Tosin nyt mulla on testissä Nyxin vastaava tuote ja pian kerron teillekin, pärjäsikö tuo budjettituote Diorille :)

MACillä on parhaat siveltimet ja siveltimiä tykkäänkin ostaa Helsinki-Vantaalta kun KERRANKIN saa MACiä edes vähän edullisemmin. Tämä sivellin on 159, joka on sekä aitokarvaa että synteettistä karvaa sisältävä ”skunkki”. Sillä hoituu kätevästi voidemaisten tuotteiden levitys ja häivytys, esimerkiksi voidemaisten poskipunien ja korostusvärien kanssa tämä on huippu :)

Tämmöisiä ostoksia :) Mistä haluaisitte lukea lisää?

14 vastausta artikkeliin “Tanskan ostokset

 1. Tuo sekoituspaletti tietenkin kiinnostaa, tuleeko sun tartuttua siihen miten usein vai jäikö se sittenkin vain ajatusasteelle?
  Hauska tuo teidän yhteiskuva! :)

  Tykkää

 2. Siis mä koitin pari kuukautta sitten ettiä Köpiksessä Sephoraa ja se nettisivuilta napattu osoite vei jonkun puukerrostalon viidenteen kerrokseen, joka oli ovikellon takana! Soitin Sephoran ovikelloa, pääsin sisään rappukäytävään, kipitin ylös ja aattelin et ei oo todellista, tää ei voi kyllä olla mikään liike… Kurkin ovisilmästä tai jostain sisään ja totesin et nyt äkkiä pois :D missä se liike siis on vai olinko oikeassa paikassa??

  Tykkää

  1. Ahhahahaaaaaa! Nyt kyllä nauroin ääneen :’D En tiedä missä sä oot ollut, mutta et Sephorassa ainakaan! Se sijaitsee Köpiksen keskustan ytimimmässä paikassa eli Strögetillä tavaratalo Illumin yhteydessä ja ihan katutasossa ;D

   Tykkää

  2. Muhahahahahaaaaa!! Mä en tiedä miks, mutta musta tää on jotenkin ihan hulvaton juttu :D :D Sephoran toimisto, vain tosifaneille, ahahhahaaa!

   Tykkää

 3. Hii, kivoja ostoksia! Jos haluat päästä muidenkin merkkien ripsipohjustajien mukaan, niin MACiltä löytyypi myös, ja nyt vielä just ihan uudistettuna :) Missä se Sephora tosiaan Köpiksessä on? Pitäis itekin joskus suunnata sinnepäin >:)

  Tykkää

  1. Hahaa, siellä se ydinkeskustassa on, ihan lähellä MACin Pro Storea (jonka tiedät ihan varmasti ;)!

   Ja kiitos vinkistä, MACin primeria olisi tosiaan kiva kokeilla!

   Tykkää

 4. Hei tosta meikkimunasta on kaksi versiota! Toi on se hienosäätövärkki, mutta testaa ihmeessä myös sitä laveampaa, isomman pinta-alan peittävää sientä! Ja tsekkaa ensi kerralla ehdottomasti myös kaikki LE-jutut, PRO Store on täynnä kaikkea sellaista mitä Suomen kamaralta ei saa – myös siveltimiä! :) <3

  Tykkää

  1. Eikä!! :D Ei siellä ollut kuin tuo yksi koko ja mä ihmettelinkin, että ihme nysväämistä sen kanssa :D

   Siveltimet taisi jäädä myyjältä esittelemättä kun pyysin näyttämään kaiken, mitä normimyymälöissä ei ole. Yhden ihanan persikkaisen (muistaakseni) luomivärin olisin halunnut, mutta se oli loppu. Mutta olin muutenkin säästöbudjetilla liikkeellä, joten pidin kaiken kaikkiaankin kukkaronnyörit tiukassa :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s