Dior · Meikit · NYX · Ripset ja ripsarit

Nyx, pärjäätkö Diorille?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Diorin Lash Plumping Serum -ripsivärinpohjustaja on esiintynyt blogissani niin monta kertaa, etten edes pysty enää laskemaan. Ostan sitä jokaiselta ulkomaanreissulta (koska tax free) lisää, enkä halua olla päivääkään ilman. Sen kanssa ihan ok ripsivärikin on loistava, ja hyvän ripsarin kanssa saavuttaa jo täydellisen tuloksen. Rakastan ja olen saanut tähän koukutettua monta kaveriakin. Kuitenkin on sanottava, että tuotteen, jota voi käyttää hygieniasyistä vain 3 kk, yli kolmenkympin hinta kirpaisee kovasti. Olinkin innoissani, kun verkkokauppa elevenin tontut olivat valinneet minulle testattavaksi yllärinä Nyx Big & Loud Lash Primerin. Todellakin halusin nähdä, olisiko tästä budjettiversiosta haastajaksi, koska Nyxin tuotteista olen aiemminkin tykännyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Diorin ja Nyxin tuotteiden harjat ovat todella erilaiset. Diorin harja on ihan normaali ripsiväriharja ja olenkin joskus sanonut, että voisin käyttää Lash Plumping Serumia yksinkin, jos se olisi mustaa. Massa kietoutuu hyvin ripsiin eli päällystää ne joka puolelta, jolloin varsinainen ripsiväri on nopea levittää. Nyxin kierreharja taas ei mielestäni tavoittanut ripsiä niin hyvin ja olinkin aluksi vähän tuskastunut siihen, että massaa ei tullut ripsiin juuri ollenkaan. No mutta, kuvat puhuvat puolestaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä ripsissäni on pelkkä maskara, joka oli Maybelline The Colossal Go Chaotic. Sopii ripsilleni ihan ok:sti, mutta ei aiheuta mitään wow-elämystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä pohjalla Dior ja päällä sama Maybellinen The Colossal Go Chaotic. Eikö vaan olekin aikamoinen ero?  Ripsissä on kivasti sekä tuuheutta että pituutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mites sitten Nyxin kanssa? No näin. Sama ripsiväri Nyxin päällä. Lopputulos on aivan selkeästi hienovaraisempi. Ei huono, mutta itse tykkään näyttävämmästä lopputuloksesta. Ilmeeni on kuvissa vähän eri, mutta silti erot ovat silti aika huomattavat, vai mitä sanotte?

Ei Nyx huono ole, mutta kyllä itse valitsen edelleen Diorin. On se vaan niin loistava. Toki jos budjetti ei anna periksi ja haluaa ripsilleen hieman extrabuustia, Nyx voi olla ihan kelpo edullinen apu. Hinta on kuitenkin melkein kolmisen kertaa Dioria edullisempi eli esim. elevenillä 11,50 euroa.

Maksaisitteko te yli kolmekymppiä ripsivärinpohjustajasta? Tai onko ripsien ulkonäkö ylipäätään teille tärkeää?

Nyx ja Maybelline saatu blogin kautta.

11 vastausta artikkeliin “Nyx, pärjäätkö Diorille?

 1. Enpä oo pohjustajaa ripsiin käyttänyt mutta harkita täytyy. Oon väsynyt opettelemaan ripsitupsujen tai kokoripsien kiinnitystä. Oon ilmeisesti täysin lahjaton tällä meikkaamisen osa-alueella. Joten nyt olen taas tyytynyt omiin ripsiin ja tuo voisi tuoda lisää poweria. Tänään just viimeksi irrottelin ripsitupsuja jotka meni vinksin vnksin ja klimppiintyivät yhteen.aarrgghh….

  Tykkää

  1. Hahaa :D Mä taas oon niin laiska, että ripsitupsut jäävät kaappiin, niin kivalta kuin ripset niiden kanssa näyttävätkin. Kokeile ihmeessä pohjustajaa, mulla se ainakin poisti huonot ripsipäivät lähes kokonaan :)

   Tykkää

 2. Mulla on kanssa aina meikkipussissa Diorin pohjustaja ja siis päivittäisessä käytössä myös :) En ole tykästynyt ihan niin paljon esim. Sensain vastaavaan enkä oikein muuta haastajaa ole löytänyt, eikä tainnut tulla löytöä vieläkään :D

  Tykkää

  1. Sensain oma itseasiassa on edullisempi kuin Dior :) Minna esitteli sen juuri tällä viikolla, sinnekin jo ehätin kommentoimaan :D mutta siis lyhyesti; tykkään itse Diorista mulle helpomman poiston vuoksi verrattuna Sensaihin, muuten volyymi ja kesto on melko sama :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s