Korut · Lifestyle · MAC · Meikit · Shoppailut · Sisustus ja koti · Thomas Sabo · Urban Decay

Rakas Joulupukki

Olen ollut hurjan kiltti tänä vuonna. Oikeesti! :D Tänä vuonna on ollut vähän ongelmallista joululahjatoiveiden kertomisen kanssa, nimittäin on aina iso riski, että kun sanoo toiveensa ajoissa niin sitten ostaakin itse jo ennen joulun saman jutun, kuin pukki olisi tuomassa. Tänä vuonna kaikki ennen joulua ostamani jutut piti kuulemma hyväksyttää Rössöllä, mutta ei oikein ole toiminut sekään, ainakaan kosmetiikan osalta :D Mutta haluan silti kertoa, mitä kaikkea mä haluaisin. Monet bloggaajat ovat jakaneet vinkkejä lahjaostoksille, mutta mä ajattelin vetää itsekkäällä linjalla ja kertoa, mitä mä…siis 30+ nainen voisi haluta ;).

christmas Collage_1

Sweet Pantsit!! Olen ihan hulluna löysiin housuihin, olivat ne sitten farkkukangasta, puuvillaa tai tällaista collegekangasta. Sweet Pants on ranskalainen merkki, jolta löytyy collegehousuja monessa eri mallissa ja kuosissa. Itse tykkään eniten tästä loose-mallista ja tällainen kukkakuvio olisi tosi kiva. Tai sitten ihan tavallinen yksivärinen, vaikka harmaa. Näitä myydään mm. Stockmannilla.

Ostin violetin Fjällräven Kånken -repun monta vuotta sitten ja päivittäisessä käytössä on ollut. Tulin nyt siihen tulokseen, että tarvitsisin koirapuistokäyttöön oman repun, jossa kulkisi kätevästi koirien vesipullot ja muut tarvikkeet ja ajattelin ottaa siihen käyttöön tämän vanhan reppuni. Uusi pitäisi sitten saada töihin :) Väri Peach Pink olisi aika ihana. Saa mm. Partioaitasta.

Aamutakki. Talvella on ihanaa aamulla vetäistä lämmin ja pehmeä aamutakki palelevan kropan lämmikkeeksi. Aamutakki ei saa missään nimessä ollaan mitään satiinia tai muuta sellaista ohutta ja kylmää materiaalia vaan fleeceä tai collegea sen olla pitää :) Kuvan aamutakki on Ralph Laurenin (Stockmannilta), meiningillä saahan sitä haaveilla ;D

christmas Collage2

Ostin pari vuotta sitten itselleni Thomas Sabon kaulakorun ja olen saanut siihen muutaman uudenkin charmin lahjaksi. Tällä hetkellä ihastelen eniten tätä lepakkoa. Olen aina pitänyt monien mielestä rumia eläimiä tosi söpöinä, esimerkkinä just vaikka lepakko. Lepakko myös muistuttaa mua Benkusta, koska se pitää monesti korviaan käännettynä sivuille, jolloin sillä on päässä ”Batman-lakki” (awwwwwww). Batman, lepakko, Benkku, you get the point :) Sabon koruja saa merkin omasta myymälästä Keskuskadulta, Stockmannilta tai merkin nettikaupasta.

Tää on niin perus, mutta silti ah niin ihana. Eli Iittalan Kivi-tuikku. Tämä lohenpunainen väri vetoaa erityisesti :) Saa mm. joka paikasta, vaikka Stockmannilta.

Tykkään Kartellin sisustusjutuista ihan älyttömästi ja meillä kotona onkin neljä merkin valaisinta ja uusimpana tällainen Componibili-säilytysasia valkoisena. Mutta kyllä hei tällainen kultainen olisi ihan sairaan hieno <3 Säilytän siinä valkoisessa testivuoroa odottavaa kosmetiikkaa ja helposti keksisin käyttöä myös toiselle tällaiselle :) Näitä saa ainakin merkin omasta liikkeestä Helsingistä ja Stockmannilta.

 

ChristmasCollage2

Mitä olisi toivelista ilman kosmetiikkaa? Tai ilman MACiä ;) MACiltä mulle voisi ostaa suunnilleen mitä tahansa ja olisin tyytyväinen :D Esim. tällainen Enchanted Eve -huulipunapaletti olisi aika ihana. MACiä myydään Helsingin, Turun ja Tampereen Stockmanneilla ja Stockan verkkokaupassa :)

Urban Decayn Gwen-palettia olen kuolannut ja paljon! Olin jo itse asiassa päättänyt ostaa tämän, mutta järkisyyt tulivat tielle. Mutta on tää vaan NIIN IHANA. Saa Sokokselta ja Sokoksen verkkokaupasta.

Lahjakortti kasvohoitoon on varmasti naisen kuin naisen mieleen. Itse ottaisin mieluiten lahjakortin Jolie Spahan, jossa olen saanut tosi hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Olen tänä vuonna yrittänyt selviytyä ihonhoidosta ilman ammattilaisen apua ja valitettavasti sen kyllä huomaa (jos tarkkaan katsoo).

Tässä minun toivelistani :) Löytyikö samoja juttuja kuin teidän kirjeissänne Korvatunturille? Onko joululahjat vielä ostamatta?

 

10 vastausta artikkeliin “Rakas Joulupukki

 1. Aamutakista vihjasinkin miehelle, mutta ei varmaan jäänyt mieleen :D. En ole tainnut sellaista koskaan aikuisena omistaakaan. Ja just tollainen paksumpi olisi kiva.

  Tykkää

 2. Kiva lahjalista, muutama noista voisi tulla munkin listalle, jos meillä ostettaisi joululahjoja. Sorruin muuten Guerlainin helmiin ja olin toooosi pettynyt niiden tuoksuun. Aluksi en oikein muutenkaan niille lämmennyt, mutta kyllä olen niihin nyt vähän tykästynyt. Hiljattain baarissa yksi mies ihasteli, miten kaunis kasvojen rakenne mulla on, nenä ja poskipäät ja kaikki ja mua nauratti. En viitsinyt kertoa, että niiden kauniiden valojen ja varjojen takana on tuntikausia blogien ja vlogien selailua, useiden kymmenien eurojen edestä varjostus-korostus- ja hohdetuotteita, puoli tusinaa erilaista sutia ja aika paljon aikaa :-). Oli paljon mukavampaa esittää, että on täydellinen luusto. Hah! Naisen elämää, indeed. Joten ehkä mun listalla olisi lisää Guerlainin helmiä. Jos saisi vielä täydellisemmän luuston? Kartellin Combonibili puhuttelisi myös ja Gwenin palettia olen harkinnut. Ostin kuitenkin hiljattain sekä Nudetuden että Naked -paletin (sen ekan, jolla ei ole edes numeroa) että aika vaikea kyllä laittaa Gweniä listalle. Niillä kahdella saa muuten ihan täydellisiä silmämeikkejä, vaikea keksiä lisätarpeita. But who knows, liha on heikko!

  Tykkää

  1. Muhahahaaaaa, nimenomaan! Niin kuin siskolleni on kerran eräs (tuntematon) mies sanonut, niin kyllä meikki tekee ihmeitä :D Mutta MITEN sä muka et pidä meteoriittien tuoksusta?! Se on ihan parasta ikinä <3

   Näin se juuri on, ei se ole sanottu, ettenkö mäkin tuota Gweniä vielä hankkisi :)

   Tykkää

  2. Ihme juttu tosiaan se tuoksuasia. Mulla on Guerlainin meikkivoide ja sen tuoksusta pidän. En erityisesti rakasta, mutta pidän sitä miellyttävänä. Sen sijaan helmien tuoksu tuntuu omaan nenään ”pölyiseltä”. En osaa sitä paremmin selittää. Mutta luulen, että en yksinkertaisesti haista sitä samalla tavalla kuin sinä. Joku mun nenän fysiologiassa on erilaista tai mikä liekin syy, miksi haistan sen pölyisenä, mutta en usko, että kukaan pystyisi pitämään sitä tuoksua ihanana, mikä mun nenään tulee.

   Joo, meikillä todellakin tekee ihmeitä. Joskus olisi kiva kokeilla jotain radikaalimpaakin, mikä muuttaisi kasvoja todella paljon, mutta kun yleensä meikkaaminen on kuitenkin käytännön sanelemaa ja se meikki naamassa pitää poistua kotoa, niin sellaiset villimmät kokeilut kyllä jää välistä. Mutta olisihan se hauska kokeilla jotain Lisa Eldridgen Twiggy-meikin versiota tms.

   Tykkää

 3. Tiedätkö, mäkin just pari päivää sitten mietin, että olispa ihana kokeilla pitkästä aikaa värikästä silmämeikkiä! Nudet on ihania, mutta välillä kaipaa vähän räväkämpää :) Onneksi mulla on vielä yhdet pikkujoulut tulossa, jos en ihan sentään jouluaattona uskalla repäistä ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s