Hiukset · Ihonhoito · Joulukalenteri · Kirjat ja lehdet · L`Occitane · Meikit

Joulukalenterit 2015: Toinen viikko

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin, toisen viikon joulukalenteripostaus eli luukut 7-13 olkaa hyvät :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitanen kalenterista tuli öljyhoitsikka hiuksille, joka oli luonteva kaveri saman sarjan shampoolle. Heti kokeiluun! Käsivoiteita tuli kaksi kappalein, kirsikankukan ja pionin tuoksuisina. Nyt on kalenterista tullut jo kolme käsivoidetta, joten onneksi tykkään niistä tosi paljon niin ei ala ainakaan vielä kyllästyttää. Shea-sarjan vartalovoide on kätevän kokoinen matkakaveri ja pieni viilakin lähti jopa mukana laukussa kulkevaan meikkipussiin. Jasmin & Bergamote -palasaippua tuoksuu aivan ihanalle, mutta hitsi kun en näitä palasaippuoita käytä. Saa nähdä, jätänkö sen tuoksuttamaan kylppäriä vai annanko eteenpäin :)

Ai niin, kuvastahan puuttuu yksi juttu, nimittäin kämänen huoparusetti :D Sinänsä joulukoriste on ajatuksena ihan kiva, mutta pakko sanoa, että toteutus oli aika, noh kämänen :D

Hyvä oli tämä toinenkin viikko, vaikka tietysti kyllähän sitä kosmetiikkakalenterin ostaessaan kosmetiikkaa toivoisi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Look Fantasticilta tuli juttuja laidasta laitaan. Isoimmat jee-huudot sai osakseen Jurliquen Rosewater Balancing Mist ja Paul Mitchellin Ultimate Color Triple Rescue -suihke. Olen käyttänyt Jurliquen kasvosuihkeita yhdessä vaiheessa pullo toisensa perään joten tosi kiva saada vanha tuttu hyväksu havaittu kaveri :) Hiuksille sitten oli lämpösuojaa, kiiltoa ja hoitoa yhdessä suihkeessa. Ja tuoksuu ihanalle kookokselle <3 Ihanalta tuoksuu myöskin Bubble T:n vartalovoide, nam!

Caudalien käsivoide tulee aivan varmasti käytettyä ja korkkasinkin muuten jo tuon Nudestixin Lip + Cheek Stainin. Sävyn nimi on sitten Satan, kyllä piti siristää silmiä :D

Semi-ok-osastoon jäävät Eyluren irtoripset ja Cult 51:n kosteusvoide kasvoille. Olen liian laiska (ja käyn juhlissa ihan liian harvoin) käyttääkseni irtoripsiä ja kasvovoiteita on jo vino pino. Eivätköhän nämä omaan varastoon jää kuitenkin :)

Ei ollut LF:n kalenterissakaan ihan niin hyvä sisältö kuin viime viikolla, mutta tosi hyvä kuitenkin. Jännityksellä odotan ensi viikkoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain myös avata Maanantaijoulukalenterin ensimmäisen luukun, josta paljastui Sisu-kirja. Arvelinkin, että jonkun kirjan siskolta saan, mutta tätä en kyllä osannut odottaa! Olin lukenut kirjasta jostain ja miettinytkin, että pitääpä lukea se. Ja jostain syystä mun päässä oli juuri pyörinyt useamman päivän tuo lause, että Sisu alkaa sieltä, missä sinnikkyys loppuu. Osuvasti sanottu. Meissä kaikissa on paljon enemmän voimavaroja kuin tiedämmekään. Ne tulevat esiin silloin, kun voisi luovuttaa, mutta miettii, että minua ei jum**auta lannisteta. Se on sinnikkyyden muuttumista sisuksi. Innolla luen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällainen toka viikko! Ensimmäisen viikon tuotteet pääset katsomaan täältä.

Mitä mieltä? :)

11 vastausta artikkeliin “Joulukalenterit 2015: Toinen viikko

 1. Aika paljon kaikkea kivaa! Lokkitanen kalenteri vaikuttaa oikein tuollaiselta hemmottelukalenterilta (okei, ehkä sitä koristetta lukuunottamatta) :))

  Tykkää

  1. No se on! Mun mielestä se on edelleen ollut hintansa väärti, vaikkakin maksaisin mieluusti enemmän siitä, että kalenterissa olisi pelkästään kosmetiikkaa :)

   Tykkää

 2. Olen pikkuisen pettynyt L’Occitanen kalenteriin – missä ovat suihkugeelit ja kosteusvoiteet? Sen sijaan toiseen kalenteriini, joka on Kerastasen, olen tosi tyytyväinen. Upeita tuotteita tulee koko ajan, ja tiedän, että luukussa 25 (!) on vielä superhieno ”yllätys” tulossa. Suosittelen Kerastasen kalenteria kaikille ensi vuodeksi!

  Tykkää

  1. No oho! Kerastasen kalenterin ottaisin minäkin mielelläni. Mistä bongasit?

   Ja hei, tänään tuli sitten kosteusvoidetta L’Occitanelta :) Mullekin kyllä kelpaisi suihkugeeli tai kaksi!

   Tykkää

  2. Kerastasen kalenteria myyvät monet kampaamot, omani ostin Inochista Helsingin Unioininkadulta. Hinta olil 65 euroa, mutta se on jo tullut takaisin!

   Tykkää

 3. Se Cult51 on ihan hullun hintasta, jota en kylla itekaan ois tajunnu jos ei joku ois jattany kommenttia. On mullakin joku tuhat naamarasvaa, mut tota ei kylla raaski laittaa eteenpain. Sen on paras olla TOSI hyvaa! :D

  Tykkää

 4. Itekkin oon tykännyt kaikesta lokkitanelta, paitsi pakettikorteista, kuusenkoristeesta ja kynsiviilasta. Se rusetti oli vielä sellasta halpaa rupista huopaa. Kynsiviilalla en ite tee mitään kun tykkään lasiviiloista. Muutamista tuotteista on pakko saada täysikokoisetkin versiot, tykästyin ainakin kasvorasvaan ja ruusukäsivoiteesteen hurjasti<3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s