Huulipunat · Lumene · Meikit

Syksyn ihanimmat huulipunat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistan nähneeni nämä Lumenen uudet True Passion Lip Colorit ensimmäistä kertaa Glitz & Glamin Minnan I love me -messupostauksessa ja tietenkin huulipunaihmisenä kiinnostuin heti. Huulipunakynät ovat mulle mieleisiä helppoutensa ja yleensä kosteuttavan koostumuksensa takia, joten into pinkeänä kaivoin kosmetiikkabloggaajien pikkujoulujen goodie bagista nämä kolme Lumenen punaa! Pakko kyllä myöntää, että iiiiiiihan eniten olin himoinnut ja himoitsen edelleen sitä tummanpuhuvaa viininpunaista punaa (2 Varjojen tanssi), mutta olivat nämä kolmekin ihania sävyjä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Punissa on mahtava muotoilu, jonka avulla sekä rajaa että punaa huulet nopeasti ilman siveltimen kanssa kikkailua. Mitä en kyllä yleensäkään enää jaksa, mutta kuitenkin ;) Koostumus on kosteuttava (näin talvella itselleni ehdoton juttu), helposti huulen pinnalla liukuva ja mikä parasta, TUOKSUTON! Olen muutaman kerran joutunut laittamaan Lumenen punia kiertoon ihan sen huulipunan hajun takia. Se on itselleni välitön turn-off ja ihan supersiistiä, että näiden kanssa ei sitä huolta ole. Toivon mukaan haju poistuisi myös Lumenen muista huulipunista!.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testiin saamani punat ovat nude 1 Valon leikki, violetihtava 4 Lumoava tuulenvire ja fuksia 3 Ruusuinen ilta.

Lumene_truepassion

Käytin joitain vuosia sitten hirmuisen paljon tällaisia fuksian sävyjä, kuten alemmassa kuvassa oleva 3 Ruusuinen ilta. Nykyisin koen violettiin taittavan 4 Lumoavan tuulenvireen eniten omakseni näistä. Kokoelmassa oli myös mainitsemani ihanan viininpunaisen sävyn lisäksi kylmä ja lämmin punainen, joista kylmä punainen myös kutkuttelee. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut uutuustuote Lumenelta, tässähän tulee ihan vanhan hyvän CC-voiteen lanseeraus mieleen ;)

Hintaa punilla on 13,90 € ainakin Sokoksen verkkokaupassa. Lumenella on aika usein kaksi tuotetta yhden hinnalla, jolloin laadukkaita tuotteita saa melkein puoli-ilmaiseksi :)

Innostutteko te? Joko joku näistä sävyistä löytyy?

Huulipunat saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Syksyn ihanimmat huulipunat

 1. Näin nämä eka kertaa Glitz & Glam blogissa. Ostin heti löydettyäni tuon Valon leikki sävyn! Aivan IHANA <3 Ei ole minkäänlaista valittamista. Kuivuuteen taipuvaiset huuleni eivät kapinoi tätä vastaan lainkaan. Mutta täytyy kyllä sanoa, että sävy on huulillani hieman tummempi kuin tuossa kuvassa.

  Tykkää

 2. Nämä vaikuttavat kyllä tosi hyviltä. Elättelen toivetta, että LivBoxista tulisi tällainen, sieltä kun nykyisin tulee Lumenea joka kuukausi… Harmittaisi ostaa jokin sävy nyt ja saada se sama sitten seuraavan kuun LivBoxista :D Mutta jos tällaista ei boxista ala näkyä, niin viimeistään kevään kolkuttaessa hommaan jonkin kivan pirteän sävyn itselleni :)

  Tykkää

  1. Totta muuten, boksista voisi hyvinkin tulla tällainen :) Mulle ei tätä joulukuun boksia tulekaan vaan seuraava vasta tammikuussa…

   Tykkää

 3. Olen ennenkin ajatellut, mutta vasta nyt ”kehtaan” sanoa: sulla on ihan täydellisen malliset huulet. En ihmettele, että tykkäät käyttää punia, väri kuin väri näyttää upealta sulla. Voisit alkaa huulimalliksi :)

  Tykkää

 4. Ostin eilen juurikin sen viininpunaisen sävyn, ja vihdoin löytyi oikea sävy tällaiselle valkoiselle kalmolle niin kuin itse olen :D puna ei mielestäni taita siniseen, eli en näytä kuolleelta se huulilla… tykkäsin tosi paljon!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s