Blogitapahtumat · Jei juhlia · Lifestyle

Liiallisuuksia-synttärit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla juhlimme bloggaajaporukalla Miten niin liikaa? -blogin Elisan synttäreitä, tupareita ja blogin synttäreitä :D Monta syytä juhlia siis. Elisa ajatteli ensin kutsua ”vain muutaman tyypin”, mutta lopulta paikalla oli lähes koko Purkkimafia ja sponsoreitakin Elisa oli juhliin järjestänyt. Koristelu oli tietenkin teeman mukaista ja saimme näin paikalle myös itse Tigimiehen (meidän kaikkien rakastama Mikko Vainio, jonka työpaikka Warehouse tuo maahan mm. Tigiä ;).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olimme ostaneet Elisalle vähän lahjoja, ja mikä olisi parempi lahja kosmebloggaajalle kuin MACin tuotteet? No MACin limited edition -tuotteet :D Elisa varmaankin esittelee lahjojaan blogissaan kunhan ehtii niihin tutustua, näin uskoisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kakku oli aivan ihastuttava, sitä ei meinannut raaskia leikata paloiksi ollenkaan. Kakun oli tehnyt kakkublogi Painted By Cakesin Emma, joka on kirjoittanut kakkukirjojakin! Aikamoisia taidonnäytteitä! Ja makukin oli herkullinen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vieraiden (ja koirien) yllätykseksi meille oli vielä goodie bagitkin, minkä lisäksi vaihtelimme taas innolla omia käyttämättömäksi jääneitä tuotteitemme. Oma vaihtarisaaliini on tuossa meikkipakissa, esittelen sisällön myöhemmin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bägin sisältö oli tällainen, reippaasti luonnonkosmetiikkaa which is nice! Mistä näistä haluaisitte lukea? Supermoodin Egoboost-tuotteista ja Zuiin meikeistä kirjoitan ainakin :)

Tuotteet saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Liiallisuuksia-synttärit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s