Huulipunat · Ihonhoito · Maybelline

Värikkäitä vitamiinishotteja huulille

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baby Lips vyöryttää uusia huulirasvoja rytinällä! Perushuulirasvojen jälkeen on tullut neonväreissä hohtavat Electrot, superhoitavat Dr Rescuet ja nyt sitten nämä Vitamin Shot -huulivoiteet, jotka lupaavat huulille 8 tunnin kosteutusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uutuuksia on kolme, sävylliset Peach Punch ja Melon Mania, jotka jäävät vakiovalikoimaan. Sävytön Orange Burst on kausituote syksyn 2015 ajan, joten jos sen halajaa, kannattaa olla pian liikkeellä. Käsittääkseni Baby Lipsit ovat edelleen tositosi suosittuja nuorten lisäksi myös aikuisten keskuudessa. Valtteja ovat ehdottomasti edullinen hinta (3,90 €) ja pirteät värit. Ovathan nämä meikkipussin piristys kirkkaissa väreissään, siitä ei pääse mihinkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasemmalta oikealle Orange Burst, Peach Punch ja Melon Mania. Kuten swatcheista huomaa, sävyä on todella maltillisesti ja paljon vähemmän kuin esimerkiksi Electroissa, joista omistan oranssin ja violetin. Huulituntuma on liukas ja helposti levittyvä. Kovin hoitavilta nämä eivät minusta vaikuta, mutta siitä tiedän, että kosteuttavat, koska kun olen jotakin näistä uusista Baby Lipseistä levittänyt, unohdan huuleni moneksi tunniksi. Jos käyttäisin huulirasvaa, joka kuluisi heti pois, tai ei kosteuttaisi, olisin uudelleen huulirasvahylsyn äärellä in no time.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma suosikkini näistä on ihanan tuoksuinen Melon Mania. En yleensä tykkää melonin tuoksusta kosmetiikassa (tiedättehän sen tietyn tuoksun, joka sanaan melon kosmetiikassa liitetään), mutta tämä ei ole yhtään sellaisen perusmelonin tuoksuinen. Tuoksu on enemmänkin makea ja karkkinen ja ainakin mun makuun :) Peach Punch toi taas heti mieleeni yhden perus Baby Lipseistä (en tietenkään tähän hätään löydä sitä vertailua varten, mutta olisiko ollut Pink Punch?). Orange Burst on kanssa ihan kiva, mutta kyllä mä tuohon Melon Maniaan näistä tartun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaksatteko enää innostua Baby Lipseistä? Mikä näistä kuulostaa kivoimmalta? :)

Tuotteet saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Värikkäitä vitamiinishotteja huulille

    1. Totta, näiden sävyissä ei ole mitään eritystä. Enemmän sellaisia perusjuttuja, jotka sopivat kaikille. Mutta kosteutusteho tuntuu hyvältä ja kyllä tuo Melon Mania tuoksuu nannalle <3 :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s