MAC · Meikit · Päivän meikki

Nimiäisnaama

Sain viime viikolla hetkellisesti harmaita hiuksia, kun yritin miettiä, millaisen meikin tekisin sunnuntaina pidettäviin nimiäisiin. Olisin juhlissa kummin roolissa ja vieraita olisi paljon. Halusin tehdä meikin, joka olisi normaalia työmeikkiäni juhlavampi mutta ei kuitenkin liian bilebile.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällainen siitä sitten tuli. Tein kesällä vihreäsilmäiselle kaverilleni silmämeikin näissä samoilla sävyillä ja totesin sen sopineen kaverille niin hienosti, että halusin kokeilla itselleni samaa..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein silmämeikin MACin luomiväreillä Expensive Pink ja Swiss Chocolate. Ruusukultaista Expensive Pinkiä levitin liikkuvalle luomelle ja punaruskeaa Swiss Chocolatea käytin luomivaon varjostukseen. Vaalean hohtavaa beigeä Naked Lunchia käytin häivytyssävynä ja kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan levitin mattaista, vaaleaa Blanc Typea (postaus MACin luomiväreistäni täällä). Tein vielä ripsirajaan kevyen rajauksen Make Up Storen Gold Digger -kynällä ja häivytin sen utuiseksi. Alaluomen rajasin Swiss Chocolatella ja sisärajauksen tein IsaDoran Blonde-kynällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sääntöjä noudattava olisi laittanut huulillekin jotain lämpöistä, vaikkapa vaalean persikkaista huulipunaa. Halusin kuitenkin vähän rikkoa kokonaisuutta ja laitoin all time favourite -huulipunaani MAC Creme Cupia. Olen huomannut, että hiusteni ollessa lämpöiset, ihan kokolämmin meikki näyttää vähän hassulta. Omaan silmääni siis. On kiva, että meikissä on vähän särmää :)

Omasta mielestäni meikistä tuli hyvin tilaisuuteen sopiva ja mulla oli siinä mukava olla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä ja Rössö juhlatunnelmissa :)

Keräättekö te stressiä erikoistilanteiden meikistä? Onko tullut ylilyöntejä? :D

8 vastausta artikkeliin “Nimiäisnaama

  1. Awwww, ihana Pirkko! <3 Minkäslaisen meikin sä kehittelit? Taidanpa käydä Nooran blogissa katsomassa, jos hän olisi kirjoittanut asiasta ;)

   Tykkää

 1. Hmmmm ruusukulta. Mä jumitan aina murretuissa violeteissa koska oon joskus sata vuotta sitten ihastunut että violetti + vihreät silmät = påp. Mutta toi ruusukulta voisi kans olla mukavan lämmin vaihtoehto niille. Oon tämmönen vihreä/hazel-silmäinen myös.

  Kynsistä lähinnä otan kierroksia ennen… no mitä tahansa tapahtumaa koska niiden pitää mätsätä tilaisuuteen ja/tai asuun. Esim. huomiseksi tarviin miehen joukkueen värit kynsille koska kotipeli, parin viikon päästä pitäisi olla Pariisimanikyyr mutta asdfg minkävärinen on Pariisi syksyllä?! Jne.

  Tykkää

  1. Kyllä vaan, violetti on hyvä! :) Mä vaan jostain syystä käytän sitä nykyisin harvakseltaan, joskus aikaisemmin tosi usein. Niin nämä mieltykset menevät kausittain!

   Hihhihiii ihana kynsifriikkaaja :D Mä taas yleensä mätsäilen kynsiä tilaisuuden mukaan, mutta en asun. Jotenkin en halua, että kaikki mätsää :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s