Avautumista · Lifestyle · Vieraskynä

Meikkimoukan tunnustukset: Apua, siskoni on kosmetiikkabloggaaja!

Oletteko ikinä miettineet, miltä tuntuu olla kauneusbloggaajan kaksoissisko? Rössö kertoo! :)
(Iiiiiiihan pari mun kommenttia on hakasuluissa ;)

558595_424791280963461_1631238893_n

”Minä ja Salla ollaan kaksosia. Ei, ei identtisiä ja joo, on meissä paljon samaa. Me molemmat rakastamme koiria, hyvää kahvia, hulluttelua ja yleistä tsillaamista. Joskus me ostetaan vahingossa täsmälleen samanlaisia vaatteita. Mutta on meissä paljon myös eroja. Salla on meistä kahdesta vanhempi (puoli minuuttia, huom!!!) ja mulla taas on koon puolesta ylivoima. Suurimmat erot taitaa kuitenkin olla jossain ihan muualla… Sain kunnian toimia MPP:n vieraskynäbloggarina ja ajattelin kirjoittaa teille, miltä tuntuu olla meikkibloggaajan sisko.

Salla on aina ollut meistä kahdesta enemmän kiinnostunut muodista, meikeistä ja kosmetiikasta. Muistelen kauhunsekaisin tuntein vanhoja ala-asteen koulukuvia, joissa mulla on patakampaus ja harrypotterlasit, kun taas Sallalla on kaunis vaalea tukka ja huulikiiltoa. Voisin väittää, että suurin osa teini-iän meikkikokeiluista oli Sallan promotoimia; Kanebon meikkipuuteri, vihreä hile hiuksissa, tähdet silmäkulmissa ja sitä rataa. Sama meno jatkuu edelleen. Mun kampaaja, kosmetologi ja meikkaaja ovat kaikki Sallan testaamia ja hyväksi toteamia. Uskomattoman kätevää, että joku, jonka mielipiteeseen luottaa täysin, testaa parhaat tyypit ja meikit ja itse vaan seuraa perässä. Ja voi sitä onnenpäivää, kun itse voi esitellä jonkun uuden tuotteen tai merkin Sallalle (näin on käynyt muistaakseni kahdesti..). [Hmm! Mä muistan Ritualsin tuotteet, joista en varmaan ilman Rössöä tietäis tänä päivänäkään! Mikäs se toinen juttu on?! No ei ahhah, on niitä nyt vähän enemmän ;)]

Jee, me täytettiin just 18! :D
Jee, me täytettiin just 18! :D

Meidän kahden suurin ero taitaa olla siinä, että mulle meikit, kosmetiikka, vaatteet jne. on vaan välttämätön paha, mutta Sallalle intohimo ja rakas harrastus. Kasvonaamiota en käyttänyt ennen kuin Salla osti mulle yön yli -naamion, joka on melkein kuin vetäis vaan rasvaa naaamaan. [Cliniquen Moisture Surge, hyvää kamaa!] Hyvää kamaa ei myöskään kannata lähteä ehdoin tahdoin vaihtamaan. Käytin vuosikaudet töissä samaa Max Factorin huulipunaa, kunnes löysin M.A.Cilta ihan melkein samansävyisen ja nyt sitä on menossa kolmas hylsy. Kyllähän mä aina välillä pyörittelen silmiäni niille kaikille tuotteille, joita Salla saa ja ostaa, mutta oikeesti se tekee hyvää myös itselle päästä vähän testaamaan uusia tuotteita.

Olen myös salaisesti vähän kade Sallalle siitä, että se voikin olla noin innoissaan jostain. (Tosin oon minäkin kerran hihkunut ja hyppinyt keskellä katua voitettuani Guerlainin meteoriitit arvonnassa.) Ja aina tosi ylpeä sen postauksista, varsinkin jos mut mainitaan jossain blogitekstissä. Ehkä hienoin juttu Sallan bloggaamisessa on se, että se on tutustunu tosi kivoihin kanssabloggaajiin, jotka on ihan huipputyyppejä. [<3]

Ei se loppujen lopuksi ole ollenkaan kamalaa, että oma sisko on kosmetiikkabloggaaja, kunhan vaan kestän sen, etten aina tajua sen juttuja tai oo kuullutkaan jostain uudesta merkistä, joka on tullut Suomeen. Mutta joku roti täytyy edelleen olla, silmänympärysvoidetta en käytä! En vaikka Salla kuinka yrittää mua käännyttää. [Nouuuuuuu :´D]

t. Rössö”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terveisiä tai vertaistukea Rössölle? :)

33 vastausta artikkeliin “Meikkimoukan tunnustukset: Apua, siskoni on kosmetiikkabloggaaja!

  1. Mä oon niin nuori, etten tarvii mitään tollasia voiteita, ahhhgahahaaa :-D Siis oikeesti mulla on joku aivolukko sy-voiteiden kaa.. Käytän niitä ainoastaan, ku oon Sallan kanssa reissussa ja se pakottaa :-D

   Tykkää

 1. Ahhahhaa, vitsi tää oli hauska juttu!! :) Arvaa mitä, mä en just käyttänyt silmänympärysvoidetta yli puoleen vuoteen, ihan vaan kun se sattui loppumaan. Silmänympäryksille kelpaa OIKEASTI kasvovoidekin jos se vaan on omalle sy-ihotyypille sopivaa, mutta älä kerro Sallalle että sanoin näin koska se pyörtyy. :’D

  Tykkää

  1. Jeeeee, kiitos Linda synninpäästöstä :-D Mutta mistäs sen nyt sitten tietää, mikä on omalle sy-iholle sopivaa..??

   Tykkää

  2. Kato nyt Linda mitä sä teit, eiks ois vaan helpompi saada se käyttämään sitä purkkia, jossa lukee silmänympärysvoide? AHHAHAHAHAHAHHAAH

   Tykkää

  3. Äläs nyt, jos sy-iho ei kiristä eikä kuivu, muttei ole aamuisin myöskään turvonnut ja meikit pysyy ihan hyvin, niin voide on ihan just hyvä riippumatta siitä lukeeko siinä silmänympärysvoide vai ei. ;) Monillakaan vaan sy- ja muu iho ei ole samantyyppiset, ja tarvitsee siksi omat voiteensa. Mutta tokihan sy-voiteilla on paremmat katteet. :’D

   Tykkää

  4. Joojoo, mutta siis mun käsityksen mukaan Rössö ei käytä sy-iholla mitään. Sen enempää sy-voidetta kuin tavallista kasvovoidettakaan ;)

   Tykkää

  5. Yritin olla ihan hiljaa, etten ois jääny kiinni tuostakin… Hemmetti Salla :-D Mut kiitos Linda yrityksestä, arvostan!

   Tykkää

 2. Hauska tutustua myös Sallan siskoon. :) Noh, FB:ssä olenkin sinua nähnyt, sillä ilmestyt välillä Sallan julkaisujen vuoksi minunkin seinälle. ;) Mutta en tosiaan tiennyt teidän olevan kaksosia!!! Miten olen tuon missannut?

  Me ei ollakaan tavattu IRL, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa sitten. :)

  Tykkää

  1. :-) Kaksosia ollaan! Musta tuntuu, että ainakin itelle se on niin itsestäänselvä asia, etten aina muista mainita. Puhun vaan siskosta.

   Vielä ei olla tavattu, mut toivottavasti tulevaisuudessa :-)

   Tykkää

  2. Hih, mäkin puhun aina vaan siskosta! Paitsi jos pitää jotenkin alleviivata asiaa :)

   Mä vielä joku päivä raahaan Rössön avecina johonkin tilaisuuteen! Olis muuten sosiaalipsykologiselta kannalta supermielenkiintoista nähdä, mitä se oikein tekis sellasessa tilanteessa :´D

   Tykkää

 3. Ihanat siskokset. Onpa muuten kaunis meikki sulla tuossa viimeisessä kuvassa. Olet hyvin erilainen tuossa kuvassa kuin yleensä olen tottunut sua näkemään.

  Tykkää

  1. Kiitos Sari. Tiedätkö, mistä tuon meikin erilaisuus johtuu? Siitä kun mulla oli kerrankin aikaa tehdä se pitkän kaavan mukaan :D Meikkaan tuolla tavalla enemmän silmämeikkiin keskittyen oikeastaan vain juhliin. Johtuu ihan ajankäytöstä :P Tänä kesänä tein tumman silmämeikin tasan kerran, ja hitsi kun ärsyttää kun ei ollut kameraa mukana, niin en saanut sitä ihmettä ikuistettua :/

   Tykkää

  2. Joo, pitäis! Yritän ehtiä! Ja sitten vielä ehtiä kuvatakin sen. Monesti homma kaatuu juuri siihen, ei ole ylimääräistä kolmea minuuttia kuvaamiseen ;)

   Tykkää

 4. Mahtava kirjoitus! :D Ja hei, kyllä sy-voiteelle on ihan paikkansa. Käytin tosi pitkään atooppisen ihottuman takia Aqualan L:ää koko kasvoilla (myös sy-alueella) mutta nyt kun olen vaihtanut täyteläisempiin kräämeihin ja erikois-sy-voiteisiin niin AH. Taivas on auennut!

  Tykkää

  1. Hehee, kiitoooss :-D Hitto teitä painostajia.. ehkä mä sit nelikymppisenä annan sy-voiteelle mahdollisuuden :-)

   Tykkää

 5. Olipa hauska postausidea! Ei oo kosmehullun lähipiirillä helppoa :) Mun käy kyllä tosi sääliksi Rössön silmäluomia, kai sä ny jotakin voidetta sinne laitat? :( Mä ostin ekan silmänympärysvoiteen 16-vuotiaana…

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, mustakin tää oli hauska juttu :)

   Yllättävää kyllä, Rössön sy-iho on oikein hyvässä kunnossa :D Onhan näitä ihmisiä paljonkin, jotka ei laita ihoonsa juuri mitään, mutta silti iho on kuin kaksikymppisellä. Meidän purkkifriikkien on vaan vähän vaikea ymmärtää ;)

   Tykkää

  2. :-D Oon tän sy-kohun myötä ruvennu syynäämään vähän tarkemmin silmien ympäryksiä… Eikä se iho nyt ihan priimaa oo! Vähän kuivakka ja harmaa..

   Tykkää

 6. Rössö hei, tää sy-juttu tulee kaduttamaan sua pahasti sitten 20 vuoden päästä, kun Salla on ihan siloinen ja sä oot ihan kurttuinen.. ;)

  Tykkää

  1. Nään sieluni silmin itseni kurttuisena ja Sallan säteilevänä babyfacena vieressä. Ajatus on niin hauska, et melkein taidan katsoa, miten käy :-D

   Tykkää

 7. Hih, hyvä juttu! Terkkuja Rössölle; teitä kumpaakaan en ole aikoihin nähnyt, muuta kuin siellä naamakirjan puolella…

  Mä näen sen kyllä tosiaan vain etuna, että sisko on kosmetiikkabloggaaja, etenkin, jos itse ei jaksa nähdä ihan samaa vaivaa tuotteiden testailun suhteen. ;)

  Sanoisin kyllä, Rössö, näin neljänkympin ylittäneenä, että se silmänympärysvoide voisi olla ihan hyvä juttu sulle jo nyt. Kunhan ei ole liian hoitava, vaan ihotyypille sopiva. :D

  Kivaa syksyä molemmille! :)

  Tykkää

 8. Kiitos Leonida ja kivaa syksyä myös sinne! :-) Ihan oikeesti mä joudun ehkä harkitsemaan uudelleen tätä linjaani, mutta ei kerrota sitä Sallalle..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s