Clarins · Dermalogica · Hiukset · Hiusten hoito · Ihonhoito · Kynnet · LivBox · Lumene · Meikit

Syyskuun LivBox: bloggaajien suosikit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kas tässä taas tylsä ja epäinformatiivinen ensimmäinen kuva, etten spoilaa vahingossa ketään vielä omaa LivBoxiaan odottavaa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuussa LivBox oli täynnä bloggaajien valitsemia suosikkituotteita. Bokseista on olemassa eri variaatioita, ja kukaan ei saa kaikkien mukana olleiden yhdeksän bloggaajan valitsemia tuotteita. Itse vähän säikähdin tästä kuullessani, tai no ymmärsinhän mä jo tuosta määrästä, ettei boksissa voi millään olla yhdeksää tuotetta. Itse olisin mieluummin jakanut bloggaajien tuotteet kahdelle kuukaudelle, että kaikki olisivat saaneet kaikkien mukana olleiden bloggaajien valitsemat tuotteet. Itse koen nämä bloggaajaboksit tosi kiinnostaviksi ja mielelläni olisin ottanut vastaavan seuraavassakin kuussa.

Ensimmäinen ajatus boksia avatessani oli, että EI TAAS CARMEX! :) Tämä Karkkipäivä-blogin valinta on kyllä hyvä, mutta mielestäni tämä on jo ei toinen, vaan kolmas kerta kun boksista tämä purkki tulee. Seuraavaksi katseeni kiinnittyi isoon vaaleanpunaiseen purkki, joka on hiusnaamio värjätyille hiuksille. Merkki Maria Nila on itselleni ihan vieras, ja luinkin, että se on ruotsalainen merkki ja tämä hiusnaamio on 100 % vegaaninen. Lisäksi kolmen minuutin vaikutusaika on siedettävän rajoissa ;) Kuulostaa tosi kiinnostavalta! Tämä oli itselleni boksin helmi ja blogi tämän takana oli Glitz & Glam.

Clarinsin Beauty Flash Maskia (MaanoMeikkaa) olen jo kokeillut ja mielestäni tämäkin tuote on jo tullut boksista aiemmin (korjatkaa toki, jos olen väärässä). Täysin samaa voin sanoa Dermalogican Daily Microfoliant -kuorintajauheesta (Ostolakossa), josta kuitenkin onneksi tykkään, (päinvastoin kuin Beauty Flash Maskista, joka ei oikein tehnyt iholleni mitään). Tuntuu, että toistan samaa lausetta, mutta kyllä, myös tämä Trindin kynnenvahvistaja (Charming Nails) on ollut boksissa aiemmin. Ohjeen mukaan sitä laitetaan kahden viikon ajan päivittäin ja aina ennen laittoa poistetaan edellisen päivän lakkakerros. Juu en jaksa, liian työlästä lakkailla joka päivä ;)

Lumenen kulmavahaa kokeilen mielelläni, vaikka yleensä en kulmageelejä/-vahoja käytäkään, kun omat kulmakarvani ovat niin harvat ja hennot, että ne tarvitsevat tujumman tuotteen apua. Tässä on kuitenkin niin nätin näköinen sävy, että vähintään testaan, sopisiko tämä mulle. Kulmavaha on Nude-blogin suosikki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokonaisuutena boksi sisältää juuri sellaisia tuotteita, joista tykkään, ja joista löytyy varmaankin jokaiselle jotakin. En kuitenkaan pääse yli siitä, että boksissa oikeasti on neljä tuotetta, jotka ovat löytyneet sieltä jo aiemmin. Tietenkään kaikki eivät ole LivBoxia tilanneet vuosia niin kuin minä, mutta olen silti tosi hämmästynyt, ettei ole pidetty huolta siitä, ettei näin massiivista toistoa pääse tapahtumaan. Jos nämä tuotteet olisivat boksissa ensikertaa, sanoisin, että loistava boksi. Nyt kuitenkin tämä valitettavasti jätti vähän kylmäksi. Ja sanonpa muuten vielä, että tämä ei tietenkään mene tuotteet valinneiden bloggaajien piikkiin, vaan jokainen tuote yksinään on mielestäni oikein hyvä valinta boksiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä tarkemmat tiedot, jos haluatte tihrustella :)

Boksissa oli tuotteiden lisäksi alennuskoodin Dermalogican verkkokauppaan sekä Bangerhead-verkkokauppaan (koskee Maria Nilan tuotteita). Jos ihastun Maria Nilan hiusnaamioon, saatan hyvinkin käyttää tämän koodin :)

Mitäs sanotte boksista? Haittasiko teitä toisto? Vai saitteko eri tuotteet kuin minä?

36 vastausta artikkeliin “Syyskuun LivBox: bloggaajien suosikit

 1. Mulla oli muuten samat, paitsi Virven tuotteen sijaan Dermalogican sy-voide Multivitamin Power Firm. Ensikertalaisena olin itse tosi tyytyväinen boksiin, mutta ymmärrän hyvin pettymyksesi ja olen samaa mieltä siitä, että myös kestotilaajat pitäisi ottaa huomioon ja varmistaa, ettei jo olleita tuotteita kerry montaa samaan pakettiin. Yllätyspaketin pointtina on juuri yllätyksellisyys ja se, että voi tutustua uusiin tuotteisiin. Myös kestotilaajalla pitää olla tähän mahdollisuus, jos niistä kestotilaajista halutaan pitää kiinni.

  Tykkää

  1. Mä olen samaa mieltä, pidempään tilanneita pitäisi pitää extrahyvänä, että pysyvät tilaajina jatkossakin! Ja jep, jos tämä olisi ollut ensimmäisiä boksejani, niin olisin ollut todella tyytyväinen. Nyt fiilis on aika vaisu :(

   Tykkää

 2. Sain ihan samat tuotteet kuin sinä. Boksia alusta asti tilanneena olin myös hämmentynyt toistuvien tuotteiden määrästä. Eniten kismitti vihaamani Carmex, joka on tosiaan jo kolmas purkki samaa töhkää. Vielä enempi alkoi kismittämään, kun luin osan saaneen Glamglown naamion ja Cutrinin tukkaöljyn. Kyllä on pienet ihmisen murheet ;D

  Tykkää

  1. Mulla oli ne. Carmexia ja Trindiä lukuunottamatta itelle ihan loistoboxi! Eikä noikaan huonoja tuotteita ole, itelle vaan tarpeettomia.

   Täytyy kyllä sanoa, että oma boksi oli ilmeisesti sitten se ”paras” versio. Tälleen yksittäisen boksin tilaajana kävi hyvä mäihä :)

   Tykkää

  2. Siis täh? Joku sai Glamglow’n naamion Carmexin tai Trindin sijaan ja vielä hiusöljyn?! Onneksi olkoon sinulle Elli hyvästä boksista, mutta Livboksille tiedoksi että ei oo reiluu! Eiks nuo vaihtoehdot pitäisi miettiä suunnilleen samanarvoisiksi? Alkuperäinen tyytyväisyyteni alkaa kääntyä harmitukseksi :-/

   Tykkää

  3. Ei anteeks, ei Elli vaan Kuorotipu :) Menin sekaisin, kun Kuorotipun kommentissa ei ollut omaa vastausnapukkaa :)

   Tykkää

  4. Yäääh, sekoilen nyt ihan urakalla. Mistähän sain päähäni, että Kuorotipu sai Glamglow’ta ja hiusöljyä täytetilpehöörien sijaan. Kiitos ja anteeksi, minä tästä poistun vähin äänin … :D

   Tykkää

  5. Oli mulla siis Carmex ja Trind. Niiden lisäks hiusöljy, glamglow, dermalogican kuorinta sekä lumenen kulmavaha. Yllättäen siis nää jälkimmäiset oli ne mistä tykkäsin.

   Tykkää

 3. Mulla meinas mennä hermo, kun avasin paketin! Itselleni tuli kolme tuotetta, jotka on tulleet jo aiemmin (tuo huulirasva, Clarinsin Flash Balm ja kynnenvahvistaja). Voi mikä pettymys, odotukset oli liian kovat :(

  Tykkää

 4. Mä olin lopettanut boxin tilaamisen jo 1-2 vuotta sitten ja bloggaajaboxin vuoksi harkitsin tilaavani pitkästä aikaa vielä yhden. Hyvä etten tilannut, muistan nuo samat kolme tuotetta kuin sinäkin, ainoastaan tuo Dermalogica olisi ollut tervetullut.

  Tykkää

 5. En ole vielä omaa boxiani saanut, mutta ihmeissäni olen minäkin, miten on näin paljon samoja tuotteita.
  Olen tilannut boxia melkein alusta asti ja nyt alkaa olla lopettaminen vakavan harkinnan alla.
  En tosin odottanut tältäkään boxilta mitään ihmeitä, koska ei se viime syksyinenkään bloggaajaboxi ollut mielestäni mitenkään erikoinen.

  Tykkää

 6. sain muuten samat paitsi tuo Dermalogican tuote oli sy-voide. Olin tosi pettynyt tähän boksiin, vaikka tämä olikin vasta neljäs boksini. Ehkä se etukäteishehkutus aiheutti pettymyksen. Ainoa värikosmetiikan tuote Lumenen kulmageeli, joka on ihan hyvä, mulla vaan on jo se tummempana. Tää on liian vaalea. Lumenen yliedustus tuotteissa alkaa jo ärsyttää, joka boksissa ollut jotain Lumenelta. Sen sijaan esim. Lancomea ei ole näkynyt ollenkaan, vaikka sekin listataan yhteistyökumppaneissa. Tai Rimmeliä. Taitaa jäädä tämä Livbox -tilaus aika lyhytikäiseksi.

  Tykkää

  1. Rimmeliltä on tullut ainakin kynsilakka, pari-kolme boxia sitten ja joku BB-voide tmv.. Tosin, jos on ollut eri sisältö, niin sitten ei välttämättä ole sitä sattunut. Lumenea oli jo yhdeksäs boxi peräkkäin :D

   Tykkää

  2. Jep. Lumene on superkiva brändi, mutta liika on liikaa siinäkin! Mä muistan saaneeni Rimmelilta ainakin BB-voiteen (joka oli kylläkin liian tumma) ja violetin luomivärikynän. Munkin mielestä yhteistyökumppaneiden tuotteita olisi kiva hyödyntää vähän tasapuolisemmin!

   Tykkää

 7. Mun ekoista ekoin boxi ja ihan sama kuin sulla. Trind ainut mitä en olis tarvinnut.. Sannilta odotin kyllä luonnonkosmetiikkaa. Mutta hyvä näin. Tuo hiusnaamio oli iso:)

  Tykkää

  1. Joo sama, Sannilta olisin ehdottomasti odottanut Laveraa tai jotain sentyyppistä kohtuuhintaista luonnonkosmetiikkaa! Hiusnaamio on tosiaan runsas, kiva juttu :)

   Tykkää

  2. Jotenkin tuli fiilis, että onkohan bloggaajille edes annettu kovin montaa vaihtoehtoa..? Kun justvtuo carmex :p. Varmaan niillä on hirveät ylijäämät carmexia ja pistävät sitten puolen vuoden välein niitä boksien täytteeksi >__<

   Tykkää

 8. Mä tilasin ekan kerran boxin itselleni kolmeksi kuukaudeksi juuri tämän kuun vuoksi. Alkuun tuli aika pettymyksenä se, että vasta kuun lopussa kävi ilmi, ettei boxissa suinkaan ole kaikkien tuotteet vaan vain osa. Eli se tietää boxikateutta.. Mä sain sen mini sy-voiteen, mielummin olisin ottanut sen kuorinnan ja myös naamio olisi ollut enemmän kuin tervetullut.
  Tainalta olisin kuvitellut tulevan vaikka joku mullistavan hyvä pikakuivattaja tms, tuo formaldehydiä sisältävä kynsiaine ei mun kynsille päädy, muutenkaan mun kynnet ei sellaista kaipaa.
  Hiusnaamio vaikutti kiinnostavalta, mutta ihmetyttää miksi sen jälkeen pitää käyttää vielä erikseen hoitoainetta?
  Kulmageeli oli hyvä, olenkin sellaisen kokeilemista miettinyt.
  Huulirasva on sinällään hyvä, mutta jotenkin nolo tuolla ”kunnollisten” tuotteiden joukossa.
  Kokonaisuudessa ihan hyvä boxi, mutta hehkutus oli yliampuvaa ja mainostus harhaanjohtavaa, joka on tuntunut latistavan muidenkin fiilistä.

  Tykkää

  1. Word, mäkin harmittelin kun en saanut kaikkien mukana olleiden valitsemia tuotteita. Mä ainakin aion tuon hiusnaamion kanssa katsoa ihan tilanteen mukaan, tarvitseeko hoitoainetta. Yleensä näiden kosteuttavien ja siloittavien kanssa ei tosiaankaan tarvitse, joten minustakin on jännä, että näin ohjeistetaan! Eri asia on rakennepaikkaavat naamiot, joiden kanssa kyllä käytän tavallista hoitsikkaa. Toivotaan, että tämän kanssa ei tarvitse.

   Tykkää

  2. Anteeksi. Huikkaan tänne väliin, että ei tarvitse hoitoainetta lisäksi, ellei nyt sitten halua. Minä olen saattanut käyttää rakennepaikkaavan naamion lisäksi tätä Maria Nilan kosteuttavaa naamiota, mutta Maria Nila ei tarvitse muuta lisäksi. Jos on todella vaurioituneet, niin silloin voi kokeilla muutakin hoitoa lisäksi, mutta silloinkin rakennepaikkaavaa ja se ennen tuota kosteuttavaa Maria Nilaa. :)

   Tykkää

 9. Ei kiitos, pettynyt olin ! 2 vuoden tauon jälkeen samoja tuotteita edelleen, eikä paketissani ollut edes tuoteinfoa. Irtisanoin välittömästi tilaukseni.

  Tykkää

 10. Huh, helpotus! Aina jännittää, että tykkäävätkö muutkin vai ei? Ikinä ei pysty kaikkia miellyttämään yhdellä kertaa. Se mun pitää oppia ja lopettaa tää stressaaminen siitä. :D

  Mitä tykkäät tuoksusta? Eiks oo ihana? <3

  Tykkää

 11. Voi se naamio on ihana!! Hetihän sitä piti kokeilla, eikä tosiaan tartte mitään lisähoitoainetta purkin ohjeistuksesta huolimatta. Täytyy varmaan tilata saman sarjan tuotteita muitakin :)

  Tykkää

  1. Ooooooo, ihanaa! Mä pääsen huomenna kans kokeilemaan :) Enkä mäkään aio tavallista hoitsikkaa enää tuon kanssa käyttää!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s