Aurinkosuojat · Hiukset · Hiusten hoito · Ihonhoito · Reissut

Ihon ja hiusten hoitoa aurinkolomalla part III

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun tämä postaus tulee ulos, makoilen Kreikassa nauttimassa auringosta. Joo, ei ehkä paras mahdollinen lomakohde tässä tilanteessa, mutta näenpä pankkikriisin vaikutukset ihan lähietäisyydeltä ;) Katsotaan naurattaako vielä viikon päästä ^_^

No mutta, mulla on muodostunut tavaksi tehdä postaus aurinkolomieni matkakosmetiikasta ihon ja hiusten hoidon osalta. Alan kerätä jo reilusti ennen matkaa näytekokoja ja aurinkotuotteita erillisiin pussukoihin, jotka sitten levitän lattialle ja valikoin mukaan lähtevät tuotteet. Olen huomannut, että mulle on ollut konkreettista hyötyä vanhoista postauksistani, kun alan miettiä, että onkohan mukana kaikki tarvittava. Toivottavasti teillekin näistä olisi hyötyä! Jos ei ole reissua tulossa, niin nythän Suomessakin on helteet. Tai ainakin nyt kirjoituspäivänä perjantaina oli ;) Aiemmat reissukosmepostaukset löytyvät täältä ja täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitetaan aurinkotuotteista. Vartalolle mukaan ottamani Garnier SPF30 ei tule riittämään yksinään, ja toinen vartaloaurinkosuoja (SPF20) onkin toinen niistä kahdesta tuotteista, jotka pyysin siskoani hankkimaan :D Kasvoille sen sijaan löytyy purkkia ja putelia. Jane Iredalen puuterimaisista aurinkosuojista kirjoittelin viime kesänä täällä ja Garnier Miracle Skin Creamistä ja Garnier BB Creamistä täällä. Lieracin puuterimainen aurinkosuoja on uusi tuttavuus tälle kesälle, siinäkin on suojakertoimena 30. Mukaan lähteen myös Eucerinin viisikymppinen, Dermalogican primer (sk30) ja Cliniquen näytekokoinen, suojakertoimella varustettu silmänympärysvoide. Huulille on Elisabeth Ardenin (sk15), Blistexin (20 tai 30, en muista ja purkissa ei lue) ja Australian Goldin (sk30) huulivoiteet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goldwellin Sun Reflects -tuotteet ovat pelastaneet tukkani ennenkin, niistä olen kirjoitellut aiemmin täällä. Redkenin suihkutettava hoitoaine ja Kerastasen CC-voide (ihan tavallinen kosteuttava voide minusta ;) ovat tosi hyviä kostean ilmaston pörröhiusten taltuttamiseen ja tuomaan hiuksiin lisäkosteutta. Less Is Moren ruususeerumi vaihtui viimehetkellä Morocconoilin miniöljyyn kokonsa takia. Shampooksi otan Kerastasen aurinkoshampoon ja hoitoaineeksi pyysin siskoa tuomaan Goldwellin Rich Repair -hiusnaamion :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihonhoidossa valttia on helppous ja runsas kosteutus, tietenkin tehokasta puhdistusta unohtamatta. Auringossa oleilun jälkeen puhdistan aurinkovoiteet iholta yleensä misellivedellä tai puhdistusliinalla, jotka tällä kertaa ovat Bakelilta ja Garnierilta. Kasvoille levitän kosteusvoidetta monta kertaa päivässä, ensin suojakertoimellisen (Clinique) aamulla, ensimmäisen pesun jälkeen jotain kevyttä meikin alle sopivaa (jos joskus jaksan reissussa meikata) ja yöksi jotakin tosi kosteuttavaa. Kuvasta unohtui meikin alle tuleva Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Cream ja yöksi laitan Nafhan voidetta tai Dr. Hauschkan Ruusuvoidetta (tuo Exuviance jää varmaankin kotiin). Seerumiksi mukaan pääsi Neal`s Yard Remediesin Beauty Sleep Concentrate ja kosteuttavaksi suihkeeksi mooooonta kertaa päivässä käytettäväksi tietenkin Jane Iredalen Pommist. Ilman sitä en astu jalallani lentokoneeseen :D Kuvasta unohtui Laveran kosteuttava Basis Sensitiv -pussinaamio, josta saadaan siskon kanssa molemmat yhdet naamiot.

Kasvojen iltapuhdistukseen otin minipullot Cliniquelta ja Sebamediltä ja kasvoveden Exuviancelta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vartalon kosteutus hoituu pitkältä after sun -tuotteilla, mutta The Body Shopin  joulukalenterista tulleen pienen vartalovoin otin mukaan samoin kuin Hauschkan Lemongrass Body Oilin. Suihkugeeleinä mukana on TBS:n Shea Shower Cream ja pieni Lemongrass Body Wash. Ja tietty Lushilta kylpypommi tai oikeastaan kylpysauva :D Jos saataisiin kylpyamme hotellihuoneeseemme. Käsivoiteeksi otan mukaan Laveran lempparini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näinnikkäästi! :D Onko tavaraa normaalin näköinen määrä vai pärjäättekö te reilusti vähemmällä? Meikit ja dödöt sun muut tulevat tietty vielä tähän päälle, mutta meikkejä otan mukaan ihan minimaalisesti. Kokemuksesta tiedän, etten helteillä jaksa kumminkaan kauheasti panostaa :)

Palataan asiaan viikon päästä! Sitä ennen matkakuulumisiani voit tsekkailla Instagramistani :)

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta, osa ostettu itse.

8 vastausta artikkeliin “Ihon ja hiusten hoitoa aurinkolomalla part III

 1. No aikas paljon on purnukoita mukaan… itse kyllä karsisin noista puolet :-D. Ja lentomatka Kreikkaan on niin lyhyt, että sitä varten en viitsisi mitään ekstraa ottaa. Vasta jos lentomatka on yli kuusi tuntia, alan harkita jotain lisävarustautumista koneeseen. Kuumassa ilmanalassa meikkaaminen on kohtalaisen turhaa puuhaa, joten siinä suhteessa ollaan samoilla linjoilla, mutta hiusten- ja ihonhoitoon tyytyisin kyllä aika paljon vaatimattomampaan arsenaaliin. Mutta kudos sulle siitä, että jaksat panostaa!

  Tykkää

  1. Joo hahaa, mä odotin mielessäni sitä Thaimaan lennoista tuttua ihon ja silmien kuivumista, mutta eihän tuossa 3,5 tunnissa mitään tullut :D Onneksi täällä perillä löytyy kyllä kasvosuihkeelle ja käsivoiteellekin käyttöä :)

   Tykkää

 2. Sulla on tietty ajatus kanssa testailla noita blogia varten samalla ja siks on mukana useampi laatuaan? Niin mäkin varmaan tekisin aurinkotuotteiden kanssa, kun ei oikein tule otettua aurinkoa Suomessa ja melkein koko kesän oon muutenkin töissä. :)

  Tykkää

  1. Todellakin :D Ei mut oikeesti, oon kerran palanut niin pahasti vesirakkuloille, että oon ”aika” hysteerinen ton aurinkosuojauksen kanssa :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s