Luomivärit · Markettikosmetiikka · Maybelline · Meikit · Päivän meikki

Kosmetiikkasnobi syö sanansa: Loistava markettipaletti nuden ystäville

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä, puhun tästä jo monessa muussakin blogissa esillä olleesta Maybellinen The Nudes -luomiväripaletista. Mulle tarjottiin palettia testiin, ja ajattelin, että kaipa sitä nyt voi kokeilla. Yksi bloggaajakaverini kertoi haluavansa kokeilla tätä palettia ja sanoin hänelle, että testaan toki The Nudesin, mutta kaverin ei kannata vielä hankkia omaa, koska minä tulen laittamaan todnäk oman palettini kiertoon. Ajattelin paletin olevan ihan kiva, muttei sellainen, johon oikeasti tarttuisin meikatessa. Käytän luomivärejä sen verran vähän ja tylsästi, että ajattelin, ettei tässä paletissa varmasti ole mitään sellaista, miksi se jäisi vakiokäyttööni. Maybellinen luomiväreistä mulla ei ollut etukäteen mitään mielikuvaa, niin hyvää kuin huonoakaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä on paletin ylärivi kevyesti pyyhkäistynä puhtaaseen käsivarteen. Ensimmäinen nappi vasemmalta on hieman jauhoinen, mutta sekin ihan ok ja muissa piisaa pigmenttiä ja pehmeyttä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos unohdetaan se, että vasemmalla kädellä tehdyt alarivin swatchit näyttävät viisivuotiaan tekemiltä, niin kauniita sävyjä on täälläkin. Suurin osa napeista on jopa loistavia ja ihanan kermaisia, eikä mikään niistä ole huono. Yllätyin luomivärien koostumuksesta todella iloisesti. En ole mikään hc-luomiväriharrastaja, mutta oman kokemukseni perusteella arvioin nämä ihan superhyviksi hintaansa nähden ja yleisestikin loistaviksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä parasta, paletti on suunniteltu niin, että siinä on valmiina väriyhdistemät niille, jotka eivät ole hakoja värien yhdistelyssä tai joiden aivot ovat aamuisen meikkaushetken aikaan niin jumissa, ettei mikään muu kuin valmiiksi mietitty väriyhdistelmä toimisi :) Paletista voi muodostaa duoja (vierekkäiset sävyt), trioja (kolme vierekkäistä sävyä) ja nelikoita (kaksi ylempää ja niiden alla olevat kaksi alempaa sävyä). Ihanan helpoksi tehty, tykkään kovasti!

X:llä merkitty ylärivin nappi on loistava kulmaluusävy, jota olen käyttänyt jokaisessa tällä paletilla tekemässäni meikissä. Kirjaimilla merkittyjä sävyjä käytin näissä kolmessa nopeassa arkimeikissä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä käytin oikean yläkulman Y:llä merkittyjä sävyjä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä käytössä oli vasemman yläkulman Z-sävyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja tässä alareunan Å:lla merkityt sävyt. Omat nappisuosikkini ovat ehkä vasemman yläkulman sävyt, ne ovat jotenkin tosi raikkaat ja kauniit. Puhumattakaan käyttäjäystävällisyydestä ja helppoudesta :)

Tykkään The Nudesista tosi tosi paljon ja suosittelen lämpimästi esimerkiksi niille, jotka ovat arkailleet Urban Decayn Nakedien kanssa kustannus- tai saatavuussyistä. Tosin UD:tähän saa syksystä lähtien ihan Suomestakin, iso peukku sille! :) The Nudes maksaa 16,90 eli on todella edullinen kun ajattelee, että paletissa on 12 nappia! Niin ja jos joku jäi miettimään, niin paletti ei todellakaan ole lähtenyt kaverilleni, vaan on ihan omassa käytössä :)

Muita The Nudesiin tykästyneitä?

Ps Olen siis palannut Kreikan lomaltani yhtenä kappaleena, lomakuulumisista ja -ostoksista kertoilen myöhemmin!

Tuote saatu blogin kautta.

2 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkasnobi syö sanansa: Loistava markettipaletti nuden ystäville

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s