Avautumista · Lifestyle · Meikit · Meikkijuttuja

Kadonnut meikkaamisen ilo

Kaikki varmaan tietävät sen fiiliksen, kun meikkaaminen ei huvittaisi yhtään. Ei jaksaisi herätä aamulla minuttiakaan aikaisemmin sen takia, että joutuu viettämään meikkipurkkien seurassa aikaa. Tuntuu, että naama näyttää ihan samalta ennen ja jälkeen meikkaamisen. Ihan kaikilla on varmasti tällainen fiilis joskus. Mutta entäs kun se fiilis jatkuu monta kuukautta? Ja olet kauneusbloggaaja. Aika nihkeetä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla oli tässä keväällä kausi, kun oikein mikään ei kiinnostanut. Tämä päti valitettavasti myös meikkaamiseen. Ihoani jaksoin hoitaa normaalisti, koska mun vaan on pakko tehdä se, ellen halua sitten sammutella kauheita tulipaloja jälkikäteen. Mutta meikkaaminen, se tuntui ihan pakkopullalta. En halunnut budjetoida meikkaamiseen aamuisin aikaa juuri yhtään ja lätkin naamaani vain ihan pakolliset kamat. Senkin tein vain oikeastaan kunnioituksesta kanssaihmisiä kohtaan tai välttääkseni ootsä kipeä -kyselyt. En siksi, että olisin katsonut peiliin mitenkään paremmalla fiiliksellä meikkaamisen jälkeen. Sain blogin kautta ja kavereilta jonkin verran meikkejä ja vaikka ne olivat miten ihania, en välttämättä jaksanut edes kokeilla niitä. Ihan kauheaa :( Blogissakin toivottiin enemmän meikkejä, mutta tuntui aika mahdottomalta toteuttaa yhtään mitään kuvaamisen arvoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten ihan pikkuhiljaa, jotain tapahtui. Mulla alkoi olla kasvoilla pikapohjan ja poskipunan lisäksi muutakin. Kivoja luomivärikokeiluja, pitkästä aikaa hieman räväkämpiä poskipunia ja huulipunaa sävyttävän huulivoiteen sijaan. Aurinkopuuterileikkejä, uusia kulmatuotteita. Arkiaamun paras hetki on se, kun koirien ulkoilutuksen ja smoothien valmistuksen jälkeen istahdan kahvikupillisen kanssa keittiön pöydän ääreen, avaan radion ja alan meikata. Käytän siihen mielelläni 20 minuuttia, ja hifistelen jopa usean luomivärin kanssa. Olen taas oma itseni <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uskallan kirjoittaa tästä vasta nyt, kun meikkaamista koskeva alennustilani on ohi. Pelkäsin, että jään ikuisiksi ajoiksi ihan sama -modeen ja menetän ison ilon. Onneksi niin ei käynyt, huokaisen helpotuksesta. Löytyykö kohtalotovereita?

Kuvituksena kevään aikana ostamiani ja saamiani meikkejä, joista ilotsen N-Y-T :) <3

12 vastausta artikkeliin “Kadonnut meikkaamisen ilo

 1. KYLLÄ! Mulla oli keväällä vähän sama fiilis- ei vaan kiinnostanut. Mulla se näkyi yhteen ja samaan lookkiin jumiutumisena, ja se ärsytti. Nyt onneksi on jo ihan eri fiilis! :D

  Tykkää

 2. Löytyy. Vuoden verran tässä jo, heh. Muuten kosmetiikan kanssa kuitenkin läträän niin mielellään, ettei haittaa blogia, en vaan juuri tee meikkikuvapostauksia koska en halua vääntää väkisin. Meikkaan kyllä oikeastaan päivittäin, koska se on tottumus. Ei ahdista, koska tiedän että alan taas meikata kekseliäämmin kun menen töihin, perusnaamakin on ihan kiva. :)

  Tykkää

  1. Mulla oli niin, että perusnaamakaan ei ollut kiva, mutta ei silti ollut mitään motivaatiota koettaa keksiä/tehdä sitä paremmaksi. Olin ihan, että pööh pitää meikata. Se oli kamalaa :D

   Tykkää

 3. Mun on ihan ”pakko” laittaa edes kulmat ja meikkipohjaa jos lähden ihmisten ilmoille, joten joo onhan se välillä pakkopullaa. Ja ulkomaan lomilla en todellakaan käytä aikaa luomiväreihin.

  Tykkää

  1. Mulla on tietyt jutut, jotka teen helposti ilman meikkiä kuten just koirien ulkoilutus ja kaupassakäynti. Kaupungille/kahvitteleman/töihin en kuitenkaan ilman meikkiä lähtisi :)

   Tykkää

 4. Mäkin olen aina tykännyt meikata ja kokeilla jotain eri juttuja, mutta nyt, kun olen uudessa työssä ollut tammikuusta tiiviisti joka päivä meikaten, tuli tuossa aiemmin sellainen ”pakkopulla”-fiilis myös. Ei edes Naked2-paletti, joka on ihan lemppari, inspiroinut kokeilemaan erilaisia luomiväriyhdistelmiä. Mutta nyt alkaa taas tuntua paremmalta!

  Silti nautin viikonlopuista ja lomista, jos ei tarvitse jonain päivänä laittaa mitään naamaan. Ja itse asiassa kasvojeni iho tuntuu nauttivan esim. useamman päivän mökkireissuista, koska ihoa ei kiristä saunan jälkeen, ja iho on pehmeä ja kosteutunut, vaikken olisi oikeastaan edes mitään rasvoja käyttänyt siellä.

  Eli olen tullut tulokseen, että sekä pollalleni että iholleni tekee hyvää pitää vapaapäiviä meikkaamisesta. Sitten taas tulee joku kiva uusi sivellin tms. ja huomaan, että on tullut ostettua jotain uutta, jota on kiva kokeilla. Viimeksi ostin irtoripset liimoineen ja harjoittelen niillä (varmasti pitkään). :) Näin vanhaksi pääsin ennen kuin kokeilin niitä!

  Tykkää

  1. Komppaan! Itsekin olen vähintään yhden-kaksi päivää viikossa meikkaamatta ja tekee kyllä tosi hyvää sekä iholle että henkisesti :) On paljon kivempi sitten taas sutia aamulla meikkiä naamaan kun joskus on vähän aikaa ilman. Ihanaa kesän jatkoa Leonida <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s