Aurinkosuojat · Itseruskettajat

TB parhaat itseruskettajat ja aurinkosuojat

Nyt ollaan siinä vaiheessa alkukesää, että mattimyöhäistenkin on aika kaivaa kaapeista (tai kaupan hyllyltä) aurinkosuojatuotteet esiin. Itse ainakin yritän hyvissä ajoin ennen paljaan pinnan paljastamista itseruskettaa itseni hieman kauemmaksi kalkkunasta, joten itseruskettavat tuotteet kuuluvat kesääni yhtä kiinteästi kuin aurinkosuojat.

Pyörää ei kannata keksiä uudelleen tai jotain sinnepäin, joten sen sijaan, että kirjoittaisin samasta aiheesta itseäni toistaen, kerron teille linkit viimekesäisiin postauksiini. Kaikkien mielipiteiden ja suositusten takana seison edelleen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löysin viime kesänä parhaan vartalolle käytettävän itseruskettajan, nimittäin Vita Liberatan moussen. Siitä ja Laveran itserusketusvoiteesta tekemäni vertailun voi käydä lukaisemassa täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasvoille käytän omaa tuotettaan vuoden ympäri ja usemman kasvojen itseruskettavan välisen vertailun näet täältä. Samassa postauksessa kirjoitin myös vartalon itseruskettavista, mutta tuolloin en ollut vielä löytänyt Vita Liberataa, joka syrjäytti vanhan suosikkini Laveran. Hifistelijät voivat lukea myös itseruskettavasta aurinkopuuterista, joka niin ikään on Vita Liberatalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun hipiässä on pieni kaunis sävy, voi siirtyä ulkoilmaan. Aurinkosuojaa tarvitsevat niin hiukset, kasvot kuin vartalokin, ja täältä löydät lempparini näihin kaikkiin.

Toivottavasti näistä linkeistä oli hyötyä, jos uusi itseruskettava tai aurinkosuojatuote on hakusessa :)

Ps Jos jollain on kesälomareissu tiedossa, niin täältä voit katsoa, miten mä valmistuiduin viimeksi rantalomaan ihon ja hiusten hoidon osalta :)

4 vastausta artikkeliin “TB parhaat itseruskettajat ja aurinkosuojat

  1. Ei hitsi, pitäs kyl vaan ostaa toi Vita liberata mut jotenkin toi hinta vaan hidastaa kun St. Moriz kuitenkin hommansa ihan passelisti ajaa. Ääh :-D

    Tykkää

    1. Ihana kuulla! Vähän mietin, että onko tää pidempiaikaisille lukijoille vähän tylsä postaus. Mutta kyllä vuodessa on jo ehtinyt unohtaa, vaikka olisi viime kesänä nämä postaukset lukenutkin :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s