Korostustuotteet · MAC · MAC Limited Edition · Meikit · Poskipunat

2nd hand MACiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eräs tuttu kauneusbloggaaja päätti harventaa MACin poskipunien ja korostustuotteiden kokoelmaansa ja laittoi ison kasan myyntiin suljetun Facebook-ryhmämme kirpputorille. Mä olin tietenkin sormet syyhyten tietokoneen ääressä ja sain napattua itselleni kaksi aarretta, joiden ostamista olen miettinyt jo aiemminkin. Oikeanpuoleinen poskipuna Dollymix on itse asiassa ensimmäinen poskipuna, jota mulle on MACillä laitettu ja se on huudellut mun nimeä siitä asti. Vasemmalla oleva Mineralize Skinfinish Rio on kahden vuoden takaisesta Tropical Taboo -kokoelmasta, josta ostin tuolloin MSF Adoredin ja Mineralize Eyeshadow Caribbeanin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloin vasta tuotteet saatuani miettiä, että hei, mä ostin juuri käytettyjä meikkejä. Toki olen paljonkin ostanut tai saanut kosmetiikkaa kaveribloggaajilta, mutta yleensä tuotteet ovat olleet käyttämättömiä.

Mietin sitten, että ostaisinko käytettyjä meikkejä tuntemattomalta henkilöltä. Vastaus oli selkeä, en. Jos myyjä on kaverini tai tuttu bloggaaja, voin ostaa puuterimaisia meikkejä tai vaikkapa meikkivoiteita huoletta. Suljetun kauneusbloggaajien ryhmän sisällä koen, että voin ostaa meikkejä myös henkilöltä, jota en ole koskaan tavannut. Tieto siitä, että myyjä on kauneusbloggaaja, on mulle jonkinlainen tae, että tuotteita on käytetty hygieenisesti ja säilytetty oikein. Silti en ostaisi käytettyä huulipunaa ellei kyseessä ole hyvä kaverini. Mulla on ollut kummallinen huuliherpespelko aina, ja vaikka järjellä tiedän huulipunien olevan desinfioitavissa, en tykkää ajatuksesta käyttää toisen vanhaa. Omia huulirasvojani tai -puniani saa lainata suoraan purkista vain siskoni :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myyn yleensä kerran vuodessa tavaraa kirpparilla ja yllätyn joka kerran, miten kuumille kiville kosmetiikka siellä menee. Suurimman osan itselleni tarpeettomista tuotteista annan läheisille tai muille bloggaajille tai arvon täällä blogissa. Jotain on kuitenkin aina välillä ollut kirppispöydässäkin, ja niin vaan käytetytkin meikit tekevät kauppansa, vaikka melkein hävettää edes laittaa niitä myyntiin.

Ostatteko te käytettyjä meikkejä? Ja jos kyllä, niin vain tutuilta vai myös esim. kirppispöydästä?

8 vastausta artikkeliin “2nd hand MACiä

 1. Mikä sattuma, just tällä viikolla oon kaivellut Dollymixin kaapin perältä, ja käyttänyt joka päivä. On se vaan kiva. :)

  Tutulta tyypiltä voisin ostaa puuterimaisia meikkejä. Luomiväritkin alkaa olla vähän siinä ja siinä, mutta kyllä varmaan niitäkin sellaiselta ihmiseltä, josta tietäisin ettei ole käyttänyt esim silmätulehduksen aikana. Poskipuna ei ole hirveän pelottava, mutta huulipunia en voi edes kuvitella. :’D

  Tykkää

  1. Joo! Se on ihana <3

   Mä ajattelen samalla tavalla, poskipuna on miedoimmasta päästä. Vähän enemmän extremeä on luomivärit ja huulipunat sitten ihan hc-kamaa :D

   Tykkää

 2. Oon ostanut joskus Huutonetistä, ei kyllä silloin käynyt desinfioiminen mielessäkään, vaikka ostin puikkomeikkivoiteen ja Benefitin Erase Pasten. No, hengissä ollaan. Kahvihuoneen kauttakin olen ostanut esim. poskipunan ja kynsilakkoja.

  Mutta ihan peruskirpparilta en meikkejä tai ihonhoitotuotteita uskaltaisi ostaa. Vähän aikaa sitten näin esim. Sensain putsarin kirppispöydässä ja kattelin sitä kaiholla, mutta en vaan millään uskaltanut. Kun ei tiedä miten vanhoja ovat sun muuta. Hajuvedet ja kynsilakat ovat ainoita, joita uskaltaisin ostaa ja olenkin ostanut, koska niissä eivät pöpöt hengissä pysy.

  Vasta YouTubesta olen oppinut, miten meikkejä desinfioidaan. Mutta hyvä niin, sain esim. kierrätettyä itselleni liian raisun värisiä huulipunia sukulaiselleni.

  Tykkää

  1. Ihonhoitoa voisin mäkin ostaa tutulta myyjältä, just kun tietää, milloin puteli on avattu ym. Purkkimallista kosteusvoidetta en kyllä ostaisi kuin hyvältä kaverilta :) On se jännä, miten paljon fiilis vaikuttaa näissä pöpöjutuissa :D

   Tykkää

 3. Jotenkin se meän Fb-ryhmä on sellanen turvallisuustae kyllä :D en ikinä kuuna päivänä ostais mitään naamaan laitettavaa kosmetiikkaa tavalliselta kirpparilta, mutta tuolta ryhmästä oon ostanut vaikka mitä ilman huolen häivää. EHkä senkin takia, että oon myös itse myynyt siellä meikkejä ja pystynyt menemään 100-prosenttisesti takuuseen tuotteiden kunnosta ja ”hygieenisyydestä” ja oletan muiden toimivan vähintään samalla tasolla. Mutta huulituotteet tekee kyllä poikkeuksen, ne on jotenki henkisesti hankalia :D jonku miitin vaihtoringissä otin pari huulikynää itelleni ja sitten ne makasi kuukausia mun laatikossa, kun en vaan kyennyt käyttämään niitä :DD noh, pääsin yli asiasta, käytin ja olen edelleen hengissä ja myös ilman huuliherpestä. Puuterijutut ei huoleta yhtään, kaikista vähiten poskipunat..joita ostinkin samaisesta fb-ketjusta kolme :P

  Tykkää

  1. Sama homma, joku aivolukko siinä on, mutta Kahvihuoneelta voi ostaa huoletta vaikka mitä :D

   Henkisesti hankalia ahahahaaaa, no NIMENOMAAN!!

   Tykkää

 4. Naurattaa, et saan lainaa jäbän huulijuttui ainoostaan siks, ku oon ihan yhtä hysteerinen ton huuliherpeksen kanssa :-P

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s