MAC · MAC Limited Edition · Meikit · Meikkisiveltimet

Rakkaussivellintupla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään oli tarkoitus kirjoitella ihan jostain muusta, mutta ostin eilen jotain, josta oli pakko tulla huutelemaan tänne hetinyt! Satuin nimittäin puolivahingossa ostamaan heräteostoksena parhaan omistamani siveltimen. Oikeasti, mä en ole koskaan saanut tällaisia kiksejä siveltimestä :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä tässä siveltimessä sitten on niin ihmeellistä, että siitä kannatti maksaa 50 € ja vielä usuttaa kaikki mahdolliset muutkin innokkaat hankkimaan sen? No se, että toinen puoli siveltimestä on aitoa karvaa, mutta toinen puoli synteettistä materiaalia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tadaa! Nerokasta! Mä itse asiassa kuulin näistä split fibre -siveltimistä ihan tällä tai viime viikolla ensimmäistä kertaa, joten tämä on ihan uusi juttu mulle. Ajattelin, että kiinnostavaa, mutta en tosiaankaan rynnännyt ostoksille. Eilen kävi sitten niin, että menin MACin pisteelle ostamaan siskolle kulmakynää (oikeasti!) ja totta tokihan vasta ilmestynyt Wash & Dry -kokoelma piti tsekata. Mikään meikkituote ei kokoelmasta iskenyt, mutta huomioni kiinnittyi tähän Split Fibre Dense Face Brush -siveltimeen (125SE). Myyjä kertoi, että synteettisellä puolella saa vaikkapa kasvojen varjostustuotetta tai aurinkopuuteria tarpeeksi siveltimeen ja häivyttelyn voi sitten hoitaa aitokarvaisella puolella. Voidemaiset tuotteet levittyvät hyvin synteettisellä puolella. Monikäyttöinen kaveri siis varjostuksiin ja korostuksiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mua on jo vähän aikaa ärsyttänyt, että varjostustuotteen levittämiseen käyttämäni sivellin on liian löysä ja sillä on vaikea työskennellä tarkasti. Kun testasin aurinkopuuterin levittämistä tällä siveltimellä, olin melkein taivaassa. Sivellin on juuri sopivan jämäkkä mutta silti aivan uskomattoman pehmeä. Varjostukset saa just eikä melkein sinne, minne haluaa. Vaikka mielellään tällä pehmoisuudella sivelisi koko kasvotkin <3

Kokeilin sivellintä kasvoille ensimmäistä kertaa tänään ja kyllä, oli pakko tulla heti kuuluttamaan asia koko maailmalle! :D Kyseessä on kokoelmatuote, joten jos olet vailla hyvää monitoimisivellintä, pidä kiirettä!  (MACiä saa nykyisin muuten myös Stockmannin verkkokaupasta, mutta valitettavasti en löytänyt tätä sivellintä sieltä, liekö jo loppu? Edit. No onhan se siellä! Stockan verkkokauppa vaan ei ole kaikkein kuluttajaystävällisin mitä tulee tietyn tuotteen hakuihin :P)

Jokos teille on split fibre -siveltimet tuttuja? Millaisella siveltimellä teette varjostukset kasvoille?

9 vastausta artikkeliin “Rakkaussivellintupla

 1. On toi sivellin verkkokaupassakin. Et vaan osaa oikeaa taikasanaa hakusanaksi :P Se on ”mac” pienellä, ISOLLA jos kirjottaa niin ei löydä, aahahaha. V*tun Stocka… :D

  Tykkää

  1. No just!! Mä itse asiassa menin jonkun monimutkaisen polun kautta meikkaustarvikkeisiin. Siellä oli se toinen Wash & Dry -sivellin, mutta ei tätä, niin oletin, että se on loppu. Mä en kestä tota verkkokauppaa, miten se voi toimia noin huonosti :P

   Tykkää

 2. Mä katselin tätä, mutta maltoin itseni. Ostin sen sijaan huuli- ja poskipunan kokoelmasta. :D Mä en ihan usko tota sun vakuuttelua, että olit ostamassa vain siskolle kulmakynää… XD

  Tykkää

  1. NIIN ON!!!! <3 Enkä kyllä ymmärrä, miten monelle on mahdoton ajatus maksaa hyvästä siveltimestä 50 € kun se kestää käytössä vuosikausia! Meikkivoiteesta taas maksetaan saman verran silmää räpäyttämättä, tai ripsarista 30 €, ja se sentään kestää vain muutaman kuukauden. Kysynpä siis vaan, että mitä? :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s