Blogitapahtumat · Couleur Caramel · Kjaer Weis · Meikit · Päivän meikki · Zuii

Joliessa ja halleluja Kjaer Weis

En malttanut olla jo aiemmin hehkuttamatta uutta Kjaer Weisin meikkivoidetta, jonka ostin Jolie Shopissa pidetyn bloggaajatilaisuuden yhteydessä. Olin ilmoittautunut halukkaaksi meikkipääksi iltamaamme, ja nyt kun sain Elisalta kuvia meikistä, tuumasin, että myös ne täytyy ehdottomasti julkaista blogissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jolie on siis luonnonkosmetiikan maahantuoja, jolla on liike Helsingin Uudenmaankadulla. Tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta. Valikoima on valtava ja siihen kuuluu niin ihonhoitoa, meikkejä kuin tuoksujakin. Itse liike oli kuin karkkikauppa, jossa olisin voinut viettää paaaaaaljon enemmän aikaa, kuin mitä meillä oli käytettävissä.

Tällä kerralla keskityimme enemmän meikkeihin, joista minulle tutuin merkki oli Zuii. Kukkaismeikkeinä tunnetut, raaka-aineenaan ruusua käyttävät tuotteet ovat ihania. Päivittäisessä käytössä mulla on merkin kulmakynä ja viikottaisessa poskipuna ja meikkipuuteri. Tosi laadukkaita tuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Couleur Caramel sen sijaan on itselleni ihan vieras merkki. Pohjista olen kuullut paljon hyvää, ja kiinnostaisi kyllä kokeilla ainakin stick-mallista meikkivoidetta sekä silkkipuuteria, jota mulle käytettiin meikissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkien kuningatar oli kyllä mielestäni Kjaer Weis. Vitsit kyllä on värit, pigmentit ja pakkaukset kohdillaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkaaja-Emmi halusi tehdä mulle keväisen hempeän silmämeikin, jonka hän toteutti pastellisella Zuiin Spirit-nelikolla. Poski- ja huulipuna sekä ripsari olivat Kjaer Weisiltä ja aiemmin mainitsemani silkkipuuteri Couleur Caramelilta. Mutta se meikkipohja…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voitteko uskoa, että tämä kuva on suoraan Elisan kamerasta?? Mä luulin, että Elisa on käyttänyt Photaria rankalla kädellä, mutta kuulemma hän ei ole käsitellyt kuvaa millään tavalla! En tiedä, mitä te olette mieltä, mutta mä voin sanoa ihan suoraan, että en muista, milloin ihoni olisi näyttänyt näin hyvältä. Ja mulla oli se vielä oikeasti tosi inhottavassa kunnossa kuvanottohetkellä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joku ei vielä uskonut, niin tästä enemmän lähikuvaa ei enää saa ;D

Tuo poskipäiden uskomaton hohde on peräisin myöskin KW:ltä, nimittäin Emmi käytti meikissä voidemaista Radiance Highlighteria. Se on varmaankin mun seuraava must have.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vilautan vielä pikaisesti illan saaliini ;) Patykan Huile Absolueta* olen käyttänyt jo yhden pullollisen ja hyväksi havainnut. Kure Bazaarin turkoosiminttu lakka* sopii täydellisesti kevätkynsille. Meikkivoiteen lisäksi ostin Neal`s Yard Remediesin matkakokopakkauksen, jossa on merkin suosituimpia ihonhoitotuotteita. Merkki on itselleni ihan tuntematonta maaperää, joten on ihana päästä tutustumaan merkkiin pikkupurkkien muodossa :)

No? Joko olette vakuuttuneita Kjaer Weisin Cream Foundationista? :D

* Saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Joliessa ja halleluja Kjaer Weis

 1. Ihana lopputulos! Hih, mulla on itseasiassa myös tuo KW:n meikkivoide, se on valitettavasti vaan jäänyt vähälle käytölle, koska sen levitys on hitaamman puoleista :P Aion kyllä ehdottomasti ryhdistäytyä sen suhteen! Mulla kylläkin jo pannun pohja paistaa läpi, olen ehkä saattanut annostella sitä vähän liikaakin meikkimunalla levittäessä :D

  Tykkää

  1. Totta, levitykseen saa kyllä varata tovin jos toisenkin! Mä olen käyttänyt tätä vain Real Techniquesin meikkivoidesiveltimen kanssa, joten kiitos meikkimunamuistutuksesta, kokeilen sitä seuraavaksi :)

   Tykkää

 2. Mulla levitys sujuu parhaiten ihan sormilla :) Sormien lämpö saa meikin sulamaan iholle kauniisti ja tasaisesti. Jos joku kohta kaipaa enemmän peittoa, saatan ottaa meikkipohjaa pieneen siveltimeen, jolla peitän näppylän tms. Samoin teen RMS:n Beauty meikkipohjan kanssa, joka sekin on ihana! Se on KW:n meikkipohjaa notkeampaa ja helpommin levittyvää.

  Mitä poskipunaa ja huulipunaa sinulla on tuossa kuvassa?

  Tykkää

  1. Täytyypä itsekin kokeilla levittää sormilla :)

   Huulilla on Amazed Lip Tintiä, mutta poskipunaa en valitettavasti muista ollenkaan :(

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s