Meikit · Päivän meikki

Arkimeikkini 3/3: 30 minuutin meikki

Nonni, nyt on tullut vuoro näyttää, millainen on aikaavievin arkimeikkini. Aikaa kului puoli tuntia, ja verrattuna aiemmin nähtyyn 17 minuutin meikkiin, lisäaika kului aika lailla silmiin. Hätäpaniikkimeikkini, eli 7 minuutin meikin voit kurkata täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässäkin meikissä pysytään selkeästi arkilinjalla. Vaikka silmissä on kolmea luomiväriä, lopputulos on erittäin neutraali ja vaalea. Katsetta olisi terävöittänyt vielä kynärajaus yläluomella, mutta jätin sen tällä kertaa pois. Tein kevyen luomivärirajauksen myös alaluomelle ja laitoin myös alaripsiin ripsaria. Alaripsille käytän aina eri ripsaria kuin ylös, koska tavallinen vesiliukoinen maskara tuppaa leviämään silmänalusilleni tosi helposti. Sensain 38 on tosi hyvä alaripsille. Huulten kanssa mennään edelleen nopealla yhden tuotteen linjalla ilman rajauskyniä ja siveltimiä :)

Jos aikaa on tällä tavalla hieman enemmän, käytän monesti kahta poskipunaa. Yleensä laitan silloin persikkaista sävyä laajemmin poskipäälle ja ”omppuun” vielä pienen tupsauksen jotain pinkihtävää sävyä. Tällä kertaa tartuin hetken mielijohteesta MACin Prom Princess -poskipunaan, koska olen potenut huonoa omaatuntoa sen vähästä käytöstä ;)

Tämä on sellainen meikki, jossa tunnen oloni kotoisaksi. Tekisin tämän tyyppisen meikin joka päivä, ellei puoli tuntia olisi liian paljon aikaa uhrattavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässäpä käytetyt tuotteet.
Kasvot:
– Kjaer Weis Cream Foundation Silken
– MAC Pro Longwear Concealer NW20
– MAC Studio Finish Concealer NC20
– Make Up Store Wonder Powder Sahara
– Dr. Hauschka aurinkopuuteri*
– Diego Dalla Palma Powder Blush 13
– MAC Powder Blush Prom Princess (LE)

Silmät:
– Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
– IsaDora Kajal Blonde
– Zuii kulmakynä Taupe*
– Dior Lash Plumping Serum
– Sensai 38 Mascara
– Rimmel Scandaleyes Rockin` Curves

Huulet:
– MAC Prep+Prime
– MAC Patentpolish Lip Pencil Patentpink (LE)

Kuvasta unohtui tietysti jotain, nimittäin Clarinsin Mineral Loose Powder ja myös käyttämäni kasvojen pohjustuotteet eli Dermalogican Skinperfect Primer (T-alueelle) ja Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjä Honey Glow*.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luomiväreinä käytin MACin paletistani vasemmalta löytyviä sävyjä Blanc Type, Naked Lunch ja Wedge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 minuutin meikki valmistui kahdeksan tuotteen avulla, mutta tähän tarvittiin jo 20 tuotetta :D Kauanko teidän arkimeikkiinne menee ja monelleko tuotteella selviätte? :)

* Saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Arkimeikkini 3/3: 30 minuutin meikki

 1. En ole tuotteita laskenut, mutta aikaa menee ehkä 25 min? Juon kahvin samalla, syön myös, jos nyt tekee ylipäätään mieli syödä.

  Tykkää

 2. Arkimeikkiin menee aikaa n. 15 minuuttia, ja tuotteita näin äkkiseltään laskiessa…. n. 11 kpl. Perusarkimeikistä, aka työmeikistä jos puhutaan nyt hotellihommista, saatan jättää aurinkopuuterin ja korostuksen pois. Niitä en lasketutkaan tohon mukaan. :)

  Tykkää

  1. Mä annoin arkimeikille joskus puolikin tuntia aikaa, mutta silloin aamuheräämiset ei tuntuneetkaan niin pahalta kuin nyt :P Jokainen minuutti merkitsee haha :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s