Guerlain · Meikit · Meikkipohjat

Nestemäistä meteoriittia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogiani pidempään seuranneilta ei ole voinut jäädä huomaamatta lapsenomainen ihastukseni Guerlainin taianomaisen tuoksuisiin tuotteisiin ja etenkin merkin meteoriitteihin. Kun Guerlain marssitti kevätkokoelmassaan tiskiin ”meteoriittimeikkivoiteen”, ostopäätökseni ei tarvinnut harkinta-aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Météorites Baby Glow -meikkivoide lupaa tuoda kasvoille ”nestemäistä valoa” ja tehdä kasvoista levänneen ja heleän näköiset. Aika hyvän kuuloisia lupauksia, vai mitä olette mieltä? ;) Mä omistan paljon erilaisia meikkipohjia, mutta varsinaisia kuulautta ja heleyttä tuovia meikkivoiteita mulla oli entuuudestaan vain yksi, YSL:n Le Teint Touche Éclat (josta en ole edes kirjoittanut blogiin, mikä vääryys!), joka sekin on tummuutensa vuoksi ehdottomasti kasvojeni kesäsävy. Tästä syystä ostin Baby Glowsta itselleni kolmesta sävystä vaaleimman, 2 Lightin. Kokeilin kasvoille myös sävyä 3 Medium, mutta se oli niin tumma, että olisin joutunut odottamaan meikkivoiteen käyttöönottoa vielä pitkään. Tuo vaalein sävykään ei ole aivan lumikki-ihoisille, sen verran tumma sekin on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvasta näkyy, miten selkeä tummuusero Lightilla ja Mediumilla on. Mulla on kyllä Mediumin testeripurkki varmassa tallessa, että voin päivän tai kaksi käyttää sitä sitten kesällä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sitten perinteiset ennen ja jälkeen -kuvat. Kiinnitin Baby Glown kevyesti Clarinsin irtopuuterilla, mutta jätin meikkipohjan päältä pois normaalisti käyttämäni kuultotuotteen, jotta meikkivoiteen heleyttä tuova efekti erottuisi selkeämmin.

Mielestäni meikkivoide tekee, minkä lupaa! Iho on todella hyvinvoivan ja kuulaan näköinen. Ja tuoksuu ihanalta <3 Oikeastaan jos totta puhutaan, melkein pelkkä tämän meikkivoiteen tuoksu (sama ihana orvokin tuoksu, joka meteoriittihelmissäkin on) olisi riittänyt ostopäätöksen tekemiseen ;) Näppyjä tai isompia punoituksia Baby Glow ei peitä, joten nyt ihoni ollessa hieman kehnossa kunnossa, jouduin ehdottomasti tarttumaan peiteainepurkkiin. Olin kuitenkin iloisesti yllättynyt, miten siisti lopputulos olikaan, eli kyllä Baby Glow käy myös niille, joilta löytyy ihosta peitettävää. Yleisilme säilyy ihanan kevyenä ja heleänä. Plussaa suojakertoimesta (SPF 25)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hintaa meikkivoiteella on noin 57 euroa, mutta itse hyödynsin Sokoksella 20%:n alennukseen oikeuttavan kupongin :)

Miltäs näyttää ja vaikuttaa? Kiinnostaako nestemäinen meteoriitti? :)

12 vastausta artikkeliin “Nestemäistä meteoriittia

 1. Mielenkiintoinen on, eikä vähiten superkauniin pakkauksen takia. :) Mutta noi sävyt rajaa kyllä meidät ihan vaaleat aika kiitettävästi kohderyhmän ulkopuolelle, höh.

  Tykkää

 2. Minäkin menin ja ostin tämän ja olen rakastunut! Sanoisin samaa kuin sinä, että tämä tekee mitä lupaakin. Ja muuten vaikka olen lähes Lumikki-ihoinen, sulautuu tämä hyvin ihooni.

  Tykkää

 3. Mulla on tästä näytepurkki ja ai että se tuoksu <3 Jälkikin on nättiä, mutta tuoksu! Tuoksu! Oon säästeliäästi taputellu poskipäille ja sniffaillu tyytyväisenä.

  Tykkää

  1. Niinpä, mäkin tykkään tällaisista valoa tuovista pohjista eniten. Valitettavasti vaan iho vaatii välillä peittävämpää :P Mutta yllättävän hyvin Baby Glow kävi nyt huonossa kunnossa olevalle ihollenikin, peitevoidetta vaan, mutta yleisilme säilyi keveän heleänä <3

   Hih, tuo Pearlized Baby Cotton Candy on mun aarre <3

   Tykkää

 4. Tää näyttää upealta sulla! ^^ Oon aivan rakastunut tohon koostumukseen, mutta vielä en ole raaskinut ostaa. Käyttelen näytepurnukan loppuun ja varmaan valmistumisen kunniaksi marssin sitten tiskille ostamaan omani. Mut pakko toi on ostaa- meteoriittimeikkivoide. Pakko.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s