Ihonhoito · Silmänympärysvoiteet · Supermood

Silmänympärysihon kauneusunet

Mä olen todennut blogissa monta kertaa olevani tosi huono arviomaan silmänympärystuotteita. Ja ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että en juuri huomaa eroa niiden toimivuudessa. Toki koostumusta voi ruotia, mutta tehoa en oikein osaa. Ja silmänympärysvoiteet ovat yleensä vielä tuoksuttomia, että en voi silläkään ominaisuudella pelata ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä syystä en ole oman muistini mukaan koskaan kirjoittanut erillistä postausta silmänympärystuotteesta. Joten tattadaa tämä on historiallinen hetki, sillä nyt jos koskaan tuote on postauksensa ansainnut! Mistäkö huomasin tämän Supermood Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serumin tehon? No siitä, että silmänympärysihollani sinnikkäästi oleilevat miliumit alkoivat häipyä! Miliumit ovat pieniä näppyjä, jotka johtuvat yleensä kosteuden puutteesta, ja jotka itselläni tulevat nimenomaan ja vain silmäympärysiholle, yleensä yläluomelle. Vaikka olen kuinka lätrännyt eri tuotteilla, ne ovat vaan pysyneet. Tätä silmänympärysseerumia ei tarvinnut käyttää kuin kahtena iltana, niin kaksi miliumia lähti itsestään! Olin ihan huuli pyöreänä :) Tästä viiden päivän päästä lähti kaksi lisää. Nyt paikoillaan on vielä muutama sitkeä sissi, mutta olen toiveikas, että nekin häipyvät pian!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Supermoodin silmänympärysseerumi on pakattu ylelliseen pumppupulloon, ja tuotteella on luksusmainen tuntu. Ei kyllä heti ajattelisi, että kyseessä on luonnonkosmetiikkatuote! Seerumi on aikalailla voidemaista ja sitä voi hyvin käyttää joko yksinään tai varsinaisen silmänympärysvoiteen alla. Itselleni se on riittänyt hyvin yksinäänkin, mutta kuitenkin imeytyy nopeasti, jotta toisen tuotteenkin voi helposti kerrostaa päälle. Seerumissa on todella mieto yrttinen tuoksu, joka ei tuoksu nenään enää tuotteen levittämisen jälkeen.

Supermood on Suomessa kehitetty ja valmistettu luonnonkosmeettinen merkki, jolta on tähän mennessä lanseerattu Egoboost ja Beauty Sleep -sarjat eli moodit. Jälkimmäisen pääraaka-aine on merifenkolin kantasolu, joka uudistaa tehokkaasti ihoa. Tuotteet ravitsevat ja auttavat ihoa palautumaan. Mulla on testissä pari muutakin sarjan tuotetta, joten niistä kuulette myöhemmin lisää. Onko Supermood teille jo tuttu ennestään?

Ps Yritin äsken googlettaa Youth Restoring Eye Serumin hintaa, mutta en löytänyt koko tuotetta mistään verkkokaupoista, vaikka sarjan muuten löysinkin. Onkohan tämä seerumi ollut niin suosittu, että on jo toimitusvaikeuksia? En ihmettelisi :)

Edit. Ihana Anne Kukkohovi Supermoodilta kertoi, että silmänympärysseerumin ovh on 69 euroa. Annen mukaan Beauty Sleep -sarjan silmänympärysseerumi ja yövoide ovat ihan tuoreita tuotteita, ja niiden pitäisi löytyä niin kauppojen hyllyltä kuin nettikaupoistakin (ainakin Sokos, Jolie ja Ruohonjuuri myyvät Supermoodia) maaliskuun loppuun mennessä! :) Itse olisin odottanut hinnan olevan korkeampikin, koska tuotteessa käytetty merifenkolin kantasolu-uute on tosi arvokasta plus silmänympärystuotteet yleensäkin ovat selektiivisillä merkeillä melko kalliita.

Tuote saatu blogin kautta.

16 vastausta artikkeliin “Silmänympärysihon kauneusunet

 1. Kuulostaa hyvältä! Pitää testata heti tilaisuuden tullen. Oliskohan tää vasta just nyt tullut myyntiin, eikä ole ehtinyt vielä oikein mihinkään? Mäkin yritin etsiskellä…

  Tykkää

  1. No hitsi, voi tietenkin olla noin?! Mä jotenkin höhlänä luulin, että nämä kaikki Beauty Sleepit on lanseerattu ja tuotu myyntiin samaan aikaan. Taidan kysäistä Annelta, niin ei tarvitse spekuloida :)

   Tykkää

   1. Minäkin tuumin, että Beauty Sleepit lanseerattu samaan aikaan, Ecoboostit samaan aikaan ja uusi Mood sarja tulisi taas jossain kohden. :) Mutta ei ole varmuutta kyllä asiasta.

    On nämä kyllä ihastuttavia ja jännää odotella mitähän uutta jossain vaiheessa taasen tulee. :)

    Omassa käytössä on tuo Ecoboos Eyes Wide Open Serum ja se on aivan loistava. Vitsi miten napakoittava vaikutus, jota tässä iässä jo kovasti tarvitaan.

    Olipahan mahtavaa treffata Salla, toivottavasti taasen kohdataan, nyt ei hirmuisesti ehditty jutella. :)

    Aurinkoa viikonloppuun. <3

    Tykkää

   2. Ooh, tuota Eyes Wide Openia haluan ehdottomasti testata päiväkäyttöön! Ei täälläkään päässä enää ihan tyttösiä olla ;)

    Oli ihan superkiva tavata! Olit juuri sellainen aurinkoinen piristysruiske, kuin olin ajatellutkin <3

    Tykkää

 2. Näinköhän tätä Sokoksella viime viikon kauneustapahtumassa, ainakin muita Supermoodin tuotteita hypistelin, kieltämättä houkuttelevat mut hinta on turhan kova mun kukkarolle :/ Mä kärsin kans miliumeista, oon yrittäny panostaa oikein hoitavaan ja kosteuttavaan sy-voiteeseen, mut ei ne vaan häviä mihinkään, tuntuvat pikemminkin lisääntyvän. Mut toivoa siis on, kunhan löytää vaan oikean voiteen. Täytyy kuulostella mitä muut on tästä mieltä, jos auttaa useampaa niin kai se on pakko tuhlata ja kokeilla…

  Tykkää

  1. Lohdullista kuulla, että kohtalotoveri löytyy. Mä olen kokeillut tuotteita todella laidasta laitaan, mutta mikään ei ole ennen tätä seerumia auttanut. Yhdessä vaiheessa olin jo ihan maani myynyt, mutta juuri kun ehdin tottua ajatukseen, että miliumeja nyt vaan mulla on, niin ne ovatkin alkaneet lähteä :D

   Purkkimafian Ilona (Eyeshadow and Flame) on tietääkseni myös tekemässä tästä tuotteesta postausta ja pikkulinnut lauloivat, että hänkin ihastui ;) Käypä kytistämässä Ilonan blogia, niin saat ainakin toisen arvion :)

   Tykkää

 3. Mäkään en juurikaan silmänympärysvoiteista osaa sanoa juuta enkä jaata. Ainoastaan yhden merkin silmänympärysvoidetta olen käyttänyt säännöllisesti ja muutamia testaillut joko toisen purkilosta tai tuotenäytteenä. Ei vielä ihan edes 24 vuotta täynnä ja noin vuoden olen säännöllisesti (välillä vähän kuinka muistaa) silmänympärysvoiteita käyttänyt ja ilman en aio enää olla. Kuitenkin huomannut selvän eron varsinkin meikatessa, jos on silmänympärysvoide unohtunut. Ekaa kertaa kun Avonin Anew vitale -silmänympärysvoidetta kokeilin, huomasin selkeästi kuinka se teki kirkkaamman ja kosteutetumman oloisen silmänympärysihon ja pari tuubia tuota näppärää voidetta on kohta loppuun kulutettu, joten olisi aika testata jotain uutta!
  Ryppyjä silottavaa en siis vielä tarvitse, mutta joku kosteuttava ja väsynyttä silmänympärysihoa hoitava ja väsymyksen merkkejä häivyttävä voide olisi kiva. Millanen tää on muuten herkille silmille? Itsellä ollut oman silmänympärysvoiteen kanssa tarkkaa puuhaa ettei mene liian lähelle silmää, jottei ala silmiä kirvelemään ja silmät vuotamaan. Kauhian herkät silmät mulla, ei tykkää kovin tujuista voiteista tai ripsiväreistä! :) Tää vaikuttaa aika kivalta ja varsinaista luonnonkosmetiikkaa en pahemmin ole testaillut niin siinä sais semmostakin testattua samalla :)

  Tykkää

  1. Mulla on itselläni tosi herkät silmät, mutta tämän Beauty Sleepin kanssa ei ollut ollut mitään ongelmaa, ärsytystä, silmien vuotamista tai muutakaan. Ja olen kyllä laittanut tuotetta sekä ylä- että alaluomelle tosi lähelle silmää. Joten sen puolesta uskoisin, että sopii tosi hyvin muillekin herkkäsilmäisille!

   Mä en tainnut vielä 23-vuotiaana edes käyttää silmänympärysvoidetta, joten pointsit sulle, että olet tajunnut homman tärkeyden ajoissa :)

   Tykkää

 4. Tämä taitaa olla sarjan uusimpia tulokkaita, eikä ole ehtinyt vielä myyntiin. Itseäni tämä kiinnostaa kovasti, kunhan hinta ei ole turhan kova. Sokoksella myydään saman sarjan yöseerumia (ihanan tuntuinen ja tuoksuinen!)ja puhdistusöljyä. Tietääkseni on tulossa myös yövoide.

  Tykkää

  1. Mulla on testissä juuri nämä mainitsemasi puhdistusöljy, yöseerumi ja yövoide ja ne on IHANIA. Tuoksu on ehkä paras ikinä <3 Kirjoitan niistä heti kun ehdin :)

   Tykkää

 5. Tämä kuulostaa ihan loistavalta! Minua kiinnostaisi kovasti sarjan tuotteet, mutta en ole ainakaan vielä raaskinut ostaa mitään. Mä olen viime aikoina huomannut joistain ihonhoitotuotteista, miten ne ihan oikeasti tekevät iholle muutoksia, ja se on ollut tosi jännää seurattavaa. En ole ennen oikein huomannut tuollaisia vaikutuksia, kun iho on ollut niin huonossa kunnossa. Mullakin on nyt käytössä seerumi sy-iholle (korealainen…), jonka olen huomannut vaikuttavan ihan selkeästi.
  Tuo pullokin on tosi kaunis!

  Tykkää

  1. Kyllä, kaikki nämä Beauty Sleepit ovat ilo niin silmälle kuin ihollekin. Niin ja hajuaistille, nimittäin sy-seerumia lukuun ottamatta ne tuoksuvat vaahtokarkille, awww <3

   Munkin mielestä on äärimmäisen kiinnostavaa seurata, miten iho ihan oikeasti voi muuttua parempaan jonkin tuotteen käytön myötä. Ihan mahtavaa! Ja niin siistiä, että säkin voit nyt paremman ihon kunnon myötä huomata tällaista <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s