Hamstraus · Luomivärit · MAC · Meikit

MAC Pro Palette

Kun yksi asia johti toiseen…

Mä en omista YHTÄKÄÄN Urban Decayn Nakedia tai muutakaan kauneusmaailman suitsuttamaa nudepalettia. Moni omistaa kaikki kolme Nakedia, ja siihen päälle Naked Basicsit ja herraties mitä muita paletteja. Mulla on sellainen vamma luomiväreissä, että ostan vain kivoja ja jänniä sävyjä. En ollenkaan monikäyttöisiä, helppoa, turvallisia ja varmoja. Onhan se kiva, että niitä kivoja sävyjä on, mutta let´s face it, arjessa yleensä kuitenkin meikataan niillä tutuilla, turvallisilla ja neutraaleilla sävyillä. Eräänä iltana pari viikkoa sitten päätin, että nyt loppuu tämä, ja hommaan itselleni nudepaletin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyselin tietenkin kanssabloggaajilta suosituksia. Hakusessa oli paletti, jossa olisi sekä mattaisia että hohtavia sävyjä ja mieluummin enemmän lämmintä kuin kylmää, vaikka toki mieluiten molempia. Eniten ääniä sai odotetusti UD:n Naked 1, mutta kollegoiden suosituksia lukiessani tajusin, etten ollut muistanut itsekoottavia paletteja ollenkaan. Niinhän saa juuri sellaisen paletin kuin tahtoo, ja napit voi hankkia osissa, jolloin kustannukset eivät kasva liian suuriksi. Tajusin myös, että olen niin MAC-tyttöjä, että kylläpä mä myös nudeni ostan sieltä :D MACillä on myös kaksi valmista ”jättiläispalettia” täynnä joko viileitä tai lämpimiä sävyjä. Totesin kuitenkin, että sellaisen hinta on tällä hetkellä itselleni liian suolainen (olisiko ollut n. 150 euroa).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toki omistin MACin luomivärejä jo valmiiksi, joten yhdessä meikkitaitelijan kanssa valitsimme neljä minulle sopivaa sävyä, joita jo omistamani sävyt täydentävät. Nelikkoon valikoituivat ylärivin Naked Lunch (vas.) ja Wedge sekä alarivin Satin Taupe (vas.) ja Smut. Hihkuin innosta nähtyäni sävyt yhdessä tässä nelikossa, aivan ihana pikkupaletti <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naked Lunch ja Satin Taupe ovat kauniisti hohtavia Frost-laatuisia luomivärejä. Wedge on täysin mattainen ja tummin ostamani Smut on koostumukseltaan Velvet.

Mitäkö luomivärisävyjä sitten omistin MACiltä ennestään?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tällaiset 10 nappia. Ylärivissä lämpimät ja alarivissä viileät sävyt :) Osa on itse depotattu yksittäisistä napeista ja osa on valmiita täyttönappeja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko kokoelmani näyttää tällä hetkellä tältä :) Laitoin uudet nappini nelikosta tähän isoon palettiin ja tajusin, että voi vitsi, multa puuttuu YKSI nappi täydestä paletista! Joten nyt suosituksia kehiin, mikä sävy mun täytyy ehdottomasti saada Eihän tätä palettia nyt voi näin jättää! :D

Jos muuten joku ihmettelee, että miksi ostin tyhjän nelikon, vaikka mulla oli tämä iso paletti, niin syy on se, että nelikon saa tosi kätevästi meikkipussiin mukaan vaikka reissuun tai jos luomiväriä pitää laittaa kesken päivän. Nelikkoon voi laittaa mitkä vaan napit fiiliksen mukaan, eikä tarvitse raahata tätä isoa palettia mukana. Tyhjä nelikko maksoi 7,50 euroa, joten se ei ole hinnalla pilattu. Yksittäinen luomiväri-refill maksaa 14,50 euroa.

Miltäs mun nudet (ja tietty muutkin) sävyt näyttävät? Mitkä MACin luomivärit ovat teidän lemppareita?

33 vastausta artikkeliin “MAC Pro Palette

 1. No sultahan selkeästi puuttuu jokin vihreä! Lucky Green? Humid? Swimming? Yks mun omia henkkohtlemppareita on Beauty Marked ;) Jotain vihertävää nyt kevääksi? Yes? No?

  Tykkää

 2. Mä ajattelin kans jostain syytä Liisan tavoin vihreää, en tiedä miks. :D Toi Expensive Pink näyttää tossa napissa tosi mielenkiintoiselta ja nätiltä.

  Tykkää

 3. Kyllä mäkin löisin tähän yhdistelmään viimeiseksi Lucky Green -sävyn. Ihana lämmin neliapilanvihreä sopisi niin hyvin noiden ruusukultaisten sävyjen ja Smutin kanssa. Toinen vaihtoehto olisi mattainen tummanruskea, sillekin saattaisi tässä yhdistelmässä olla käyttöä, ellei sulla sellaista missään näppärästi irtonappina ole? :)

  Tykkää

  1. Apua. Jos hommaan Lucky Greenin, niin opetatko mua käyttämään sitä? :D Oon jotenkin aika arka vihreiden kanssa, vaikka tykkäänkin niistä.

   Tykkää

 4. Ihanat sävyt tuossa sun valkkaamassa nelikossa! Kelpaisi mullekin :) Mä suosin arkena juurikin tuon tyyppisiä sävyjä. Sensaistin blogista bongasin muutama viikko sitten Estée Lauderin kullanhohtoisen luomivärinapin, joka oli pakko hankkia, ja se onkin ollut mulla nyt melkein joka päivä käytössä ;) Tumman vihertävän rajauksen kanssa näyttää tosi kivalta. MACilta himoitsen Toledo-kokoelmasta kaikkia kolmea poskipunaa :D Ja sitä luomiväripalettia, joka sulla on arvottavana. (Mistä tulikin mieleen, että täytyykin käydä osallistumassa nyt heti, etten taas unohda!). Mullakin on blogissa arvonta ihanasta Acorellen Vartaloöljystä, joten käypä ihmeessä osallistumassa, kun ehdit! :)

  Tykkää

 5. Mä kyllä äänestän Patinaa (taupe brown with golden pearl) – omasta mielestäni kaunein luomiväri ikinä <3

  Tai ehkä violetti / luumu? Shale on ihana (mauve-plum with subtle shimmer).

  Tykkää

  1. 65,50 € kuulostaa kyllä paljolta :P Mutta toisaalta mun mielestä 14,50 € ei ole ollenkaan paha hinta napista, kun vaikkapa L´Orealin sinkkunappi maksaa 12,90€. Totta kai valmiita paletteja saa edullisemmin, mutta itse valitessa saa ainakin just ne sävyt, jotka haluaa, kun paleteissa monesti on yksi-kaksi sävyä, jotka jäävät käyttämättä :)

   Tykkää

 6. Tosi kiva paletti! Mulla on kaksi palettia, toiseen mahtuisi vielä kaksi. Lucky Green tais mennä ostoslistalle, toista pitää vielä miettiä. Expensive Pink voisi olla kiva. :) Ei, mä en uskalla laskea mitä oon maksanut noista. :D

  Tykkää

 7. Expensive pink on ihana :) Copperplate on tosi monikäyttöinen, en olisi tullut sitä itse valinneeksi, mutta MAC:in loistava myyjä osasi sitä suositella näytettyäni mitä muita värejä mulla oli.

  Tykkää

  1. Ei se ole tylsyyttä, vaan järkeä :D Sitä paitsi Petra sanoi samaa tuosta mattaisesta tummanruskeasta. Täytyy katsoa sävyjä livenä, voi olla, että mukaan tarttuu joku ihan muu, kuin mitä olin ajatellut ;)

   Tykkää

 8. Nyt on ihan pakko kysyä: tuo Passionate on myös siis luomiväri? aika punakka? Jos tuollaista käyttelet suvereenisti silmäluomilla, niin en usko, että sulla tulee ongelmia vihreiden kanssa :-).

  Tykkää

  1. Hahahahhaaaaa! En ehkä käyttäisi sanaa suvereeni, mutta joo, aiemmin olen ollut tosi kovasti kirkkaiden luomivärien perään. Ei koko luomelle, mutta pieni aksentti :) Nykyisin käytän enimmäkseen nudeja sävyjä johtuen ehkä siitäkin, että käyn niin harvoin ulkona (jolloin näitä kirkkaita värejä ennen käytin) ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s