Lifestyle · My little pony

Ponitytön uudet kaverit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kukkuluuruu!  <3

Ei ole montaa päivää siitä, kun mietin, että enpä ole kartuttanut My little pony -kokelmaani aikoihin. Olen keräilijänä erittäin tarkka sekä siitä, mitä poneja kokoelmaani hankin että hankkimieni ponien kunnosta. Toki vaikkapa kirpputorilta pelastan huonokuntoisen raasun (silloin äärimmäisen harvoin, kun nykyisin enää G1-poneja kirpparilta löytyy) itselleni jos edullisesti saa, mutta esimerkiksi Huuto.netistä tai toisilta keräilijöiltä ostan vain tosi hyväkuntoisia yksilöitä. Nyt kuitenkin sattui pari päivää niin, että ponituttavani laittoi myyntiin muutamia erittäin hyväkuntoisia poneja kokoelmastaan. Satuin näkemään ilmoituksen, ja koska joukossa oli multa puuttuvia poneja ja tiesin myyjän olevan luotettava, en epäröinyt tehdä pikkuisista tarjousta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja nyt mulla on sitten neljä uutta ponia kokoelmassani :) Mikään näistä ei ole harvinaisuus, mutta ylipäänsä näin hyväkuntoisia yksilöitä on monesti vaikea löytää. 80-luvun ja 90-luvun muovileluissa näkyy usein ajan hammas tai edellisen omistajan leikkien jäljet :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisenä bongasin myynti-ilmoituksesta priimakuntoisen Fireflyn. Mulla oli entuudestaan hieman kärsinyt, mutta kuitenkin ihana helmiäisvauva-Firefly, joten nyt sillä on sitten äippä :) Tykkään näistä äiti-varsa-pareista tosi paljon, ja niitä olenkin keräillyt aika paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kaunotar pärjäisi varmasti hyvin ponien kauneuskilpailuissa :) Hän on nimeltään Lickety-Split vuodelta 1984.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä neiti puolestaan on Cherries Jubilee. Eikö olekin ihanan vihreät silmät ja mageen värinen ”tukka”? Ihan ajan hermolla, vaikka on vuosimallia -84 :) Myös tälle ponille on olemassa mätsäävä varsa, joten wantlist senkuin pitenee…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Applejack ei ole aiemmin kauheasti miellyttänyt silmääni, ehkä lähinnä keltaisen harjansa takia. Nyt kuitenkin kun tarjolla oli tämä eurooppalainen versio Collectors Pose -asennossa, niin sama poni on ihan megapaljon söpömpi kuin perinteinen Applejack, jonka pää on kääntyneenä sivulle. Lisäksi Applejackillakin on varsa… <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppukevennyksenä pakko laittaa rajaamaton kuva. Katsokaapa, kuka kurkistelee kuvan vasemmassa laidassa ERITTÄIN kiinnostuneena :D

Uudet ponini pääsivät taikasienipuhdistuksen kautta uuteen kotiinsa, eli vitriiniini asustelemaan. Laskin samalla kaikki ponini ja niitä on tällä hetkellä 49 :)

Söpöä vai sekopäistä? :D

22 vastausta artikkeliin “Ponitytön uudet kaverit

 1. Ehdottomasti söpöä! <3 Ihania löytöjä olet tehnyt! Ja missä kunnossa olevia poneja! Onko noilla leikitty ikinä? Ei varmaankaan.

  Mä ostin just Mimulle kaksi vuoden 2002 (ovatko sitten G3:sia….?) ponia, mutta en tiedä niiden nimiä! Olen koittanut googletella, mutta en ole löytänyt vastauksia. Maksoivat kirppiksellä vaan 1 € kipale ja ovat yllättävän vähän leikittyjä. Mimpestä on kehittymässä hyvää vauhtia kunnon ponityttö; hän harjaa ponien häntiä ja harjoja OMALLA hiusharjallaan ja laittaa niitä nukkumaan nukkensa sänkyyn :D Mun äiti osti hänelle just kaksi MLP-paitaa ja mä itse ostin Mimpelle MLP-pinnejä :) <3 Eli täällä marinoidaan tyttöä oikein kunnolla MLP-hulluudella :D

  Tykkää

  1. Hihii kiitti :) Ja mä arvelen samaa, ei taida näillä poneilla olla leikitty kun niin hyvässä kunnossa ovat!

   Mun mielestä vuoden 2002 ponit ovat vielä G2? Onko ne sellaisia hoikkia? Ja kyllä tosiaan ponit kiinnostavat nykyajankin lapsia <3 Mullakin on erikseen muutama sellainen feikki-MLP, jolla kylässä käyvät lapset saavat leikkiä, kun aina tuo vitriini tuntuu kiinnostavan ;)

   Tykkää

   1. No arvo riippuu ihan hirveästi siitä, sattuuko poni olemaan harvinaisempi vai sitten ihan perusponi, joita on paljohkosti tarjolla. Toinen hintaan vaikuttava tekijä on tietysti kunto. Jos karvat on katkottu ja poniin piirrelty tms, niin ei siitä kyllä montaa euroa saa, ellei ole joku yber-harvinaisuus ;)

    Tykkää

 2. Oooh mikä haul! :)

  Olen muuten vähän kade tuosta helmiäis-Baby Firely’sta…! Mistä olet hankkinut sen? Mun mielestä noita helmiäisiä ei koskaan myyty Suomessa.

  Tykkää

  1. Hih, kiitti :) Bongasin helmiäisvauva-Fireflyn Huuto.netistä. Se on vähän kärsinyt, mutta sen verran harvinainen, että halusin sen silti. Lisäksi mulla on Pearlized Baby Cotton Candy, joka on ihan mintissä kunnossa (Huutiksesta muistaakseni myös). Se on ihan mun aarre <3

   Tykkää

 3. Sekä sekopäistä että söpöä! Oli pakko laittaa äitille viestiä että missähän mun ponit mahtaa tätä nykyä olla…olin aika HC-fani muksuna. Mulla oli sellanen iso vaaleenpunanen My Little Pony -talokin!

  Tykkää

 4. Ihana Benkku! Tulen heti hyvälle mielelle kun katon tota kuvaa, kun toinen siellä kurkkii innoissaan. :D Pitäis kyllä hakea omasta varastosta ponit, ja katsoa mitä sieltä löytyykään. Olin jo lapsena tosi tarkka niiden harjoista, ne piti olla aina priimassa kunnossa ja olin aina kauhuissani kun kaverit raastoi omien poniensa harjoja piikkisuoraksi hampuksi. :) Enkä todellakaan antanut nuorempien siskojeni leikkiä niillä, pakkasin heti ponit mukaani kun muutin vanhempien luota pois! Mun silmäterä oli semmoinen pieni keltainen poni(vauva?), millä on muoviset perhosen siivet. <3

  Tykkää

  1. Hihhii, Benkku on kyllä niin liikuttava, kun sen pitää AINA osallistua kaikkeen :D

   Niinpä, leikkijöitäkin on niin erilaisia. Joistakin mun poneista huomaa, että on ollut lapsella leikeissä, mutta niin nätisti pidetty, että ei ole mitään isompaa damagea tullut :) Mulla on yksi tuollainen winger-poni ja se on kyllä söpö <3

   Tykkää

 5. Ehdottomasti söpöä! Minua harmittaa,että G1 ponini on jossakin varaston uumenissa ”tallessa”. Olen leikkinyt niillä lapsena, joten en edes uskalla ajatella missä kunnossa ne on. Jos olisin näppärä, niin varmaan tuunaisin ne. Ponikuume iski kovaa, kun katsoin viime viikolla Bronies – dokkaria Netflixistä. :D

  Tykkää

  1. No mutta onneksi sulla kuitenkin on ne ponit! Omat vanhat poninihan on jossain muutossa heitetty pois/annettu eteenpäin ja olen siitä edelleen katkera :( Mä olen aika käsi noissa ponikunnostusjutuissa, siksi ostankin vain valmiiksi hyvässä kunnossa olevia :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s