Avautumista · Lifestyle

Heippa, olen Salla! Olen 33-vuotias pääkaupunkiseutulainen, joka käy työssä, joka ei liity millään tavalla kosmetiikkaan tai kauneuteen.

IMG_0863

IMG_5640

Tykkään hölmöillä, hassutella ja mulla on ärsyttävän kova ääni. Nauran aika paljon ja tosi kovaa ja usein silloin, kun ketään muuta ei naurata :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerään My Little Ponyja, tarkemmin ottaen G1-poneja, eli sellaisia, joilla omassa lapsuudessani leikin. Silmääni eivät miellytä nykyiset isopäiset ja vihaisen näköiset ponit ollenkaan. Pakko vielä korostaa, että joo, olen yli kolmekymppinen, perusfiksu nainen, joka keräilee MUOVIPONEJA. Vitsi toi kuulostaa hauskalta :D Ponien lisäksi tykkään hulluna Muumeista (Poliisimestari ja Mörkö <3) ja Pipsa-Possusta.

IMG_7213

Rakastan hyvää kahvia, ja olen usein kuullut itsestäni käytettävän sanaa kahvihifistelijä ;) Paha kahvi on mielestäni lähestulkoon rikos ihmisyyttä vastaan. Toisinaan olen tahtomattani aiheuttanut ystävilleni paineita menemällä kylään, raukoilla on kauheat paineet keittää hyvää kahvia :´D Kysymys ”otatko kahvia” on kohdallani turha, siis milloin olisin muka vastakeitetystä kahvista kieltäytynyt, jos sitä tarjotaan, kysynpä vaan?? Kotona keittelen kahvini Bodumin pressopannulla, aamuisin kiireessä Dolce Guston kapselikeittimellä tai hemmotteluhetkenä mutteripannulla, jolloin teen lattea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asun miehen kanssa ja meillä on kaksi koiraa, vajaa parivuotias ranskanbulldoggi Beni ja yhdeksänkuinen amstaffipentu Tora. Paras ystäväni, tuolloin 9-vuotias Riki-amstaffi lenteli koirien taivaaseen 10 kuukautta sitten. Koirat ovat mulle ihan hullun tärkeitä, kaikki mut tuntevat tietävät sen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_1255

Matkustelu on ihanaa! Tosin en tykkää itse matkanteosta, mutta siellä perillä on aina kivaa ;) Yleensä käyn kerran vuodessa jossain lämpimässä ja kerran Kööpenhaminassa sukulaisten luona, minkä lisäksi tulee risteiltyä Tukholmaan (sukulaisia sielläkin) ja Tallinnaan. Lempipaikkani maailmassa on perheemme mökki järven rannalla. Oloni ei ole missään muualla yhtä rauhallinen ja rento <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitan blogissani ”kosmetiikkapainotteisesti”, eli enimmäkseen kosmesta, mutta joukossa on välillä juttuja koirista, kahvista, poneista ja milloin mistäkin. Reissuistani kirjoitan myös toki aina. Olen varsinainen tuoksufriikki, mut saa ostamaan huonon tuotteen, jos se vaan tuoksuu hyvälle ;) No ei nyt ihan, mutta sanotaan, että pystyn huumaavan tuoksun takia antamaan anteeksi aika paljon. Vartaloani en jaksaisi varmaan koskaan rasvata ilman ihanan tuoksuisia voiteita. Lushin liike on mulle taivas, koska kaikki siellä on värikästä ja ah niin hyvän tuoksuista. Sellaisesta tulee hyvälle tuulelle :) Säilytän Guerlainin meteoriittejani kotona paraatipaikalla lipaston päällä ja saatan myös haistella niitä ihan vaan ohi kulkiessani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihoni on kenkkuillut teini-ikäisestä asti, joten suhtaudun sen hoitoon asiaankuuluvalla vakavuudella. Olen entinen ihonhoidon inhoaja, joka nykyisin saa kiksejä vaikkapa uudesta naamiosta tai seerumista. Olen vasta viime vuosien aikana oppinut tuntemaan ihoni hyvin ja tiedän, mitä se kulloinkin tarvitsee. Hiusten hoitoon hurahdin viime vuonna oikein kunnolla, omani ovat sekä hennot että käsitellyt, joten työsarkaa riittää! Kynsissäni on aina lakkaa, en kykene olemaan ilman, ja kuluneen lakkauksen kanssa ei voi keskittyä ;). Hölvään käsiini kiitettävän määrän öljyjä ja voiteita pitääkseni ne hyvässä kunnossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lempikosmetiikkatuotteitani ovat mainitsemieni naamioiden ja seerumien lisäksi huulipunat (!), meikin pohjustustuotteet, meikkivoiteet ja erilaiset kuultotuotteet. Muutenkin meikissä panostan meikkipohjaan extrasti. Aikaavieviä silmämeikkejä teen harvoin, vaikka pidän tosi paljon näyttävistä silmistä. Se kirkas huulipuna on kuitenkin paljon nopsempi tapa tuoda lookiin huoliteltu ilme, joten suosin sitä arjen hulinoissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällänen mä oon, kukas sä oot? :)

37 vastausta artikkeliin “

 1. Kyllä huono kahvi todellakin on rikos ihmisyyttä vastaan. :D Mä luulen, että mun ystävät saattaa vähän pelätä mua tuon kahvihifistelyni vuoksi, mutta kyllä mä ihan normaalia suodatinkahviakin juon, kunhan se on tuoretta. Tuntikausia pannussa seisoneet huoltoaseman kahvit on sellainen rikos, josta saisi antaa sanot. En voi kuitenkaan enää nykyään kovinkaan paljon sanoa nauttivani suodatinkahvista, kun ei siinä maistu omaan suuhun kuin vieno kahvin henkäys. :D

  Tykkää

   1. Hahaa! Joo, mä luulen, että kaverit jännittää aika lailla turhaan. Jos keittää suodatinkahvin puhtaalla pannulla ja käyttää kylmää vettä (ja mielellään ei Juhla mokkaa hahaaaa), niin ei sitä kamalan pahasti voi pilata. Paitsi että kyllä voi, mutta en mä koskaan ole kavereiden luona joutunut jättää kahvia juomatta :D

    Tykkää

 2. Heh, ei sulla mun mielestä oo mitenkään kova ääni! :D En tykkää kun niin monet puhuu tosi hiljaa, jatkuvasti saa olla kyselemässä että MITÄ (ei mulla oo ees huono kuulo)!

  Oonhan kertonut, että mulla on vanhempien luona ihan hillitön määrä noita poneja???

  Tykkää

  1. Oi, kiva kuulla <3

   Noi ponit on kyllä mun aarteita :) On ollut kovan metsästyksen tulosta saada tietyt ponit ja siinä kunnossa, että ne kelpuutan. Toki on vielä paljon must have -poneja, mutta en ole ehtinyt vähän aikaa kytätä myyntiin tulevia :)

   Tykkää

 3. Ihana esittely :) Täällä Noora (kohta) 27v. hämeenlinnalainen, myöskin kahden koira omistaja ja kosmetiikkaan hurahtanut nuori nainen. Nykyisin työpäivä toimistolla alkaa aina muutamalla kupilla kahvia ja Purkkimafian ihanilla blogeila! <3 :)

  Tykkää

  1. :´D Ja sehän oli hyvää! Eli näköjään toimit hyvin paineen alla (nauran täällä ääneen).

   Kerroinkin jo tossa Jonnan kommenttivastauksessa, että oikeasti en muista koskaan juotuneeni jättää kahvia kaverin luona juomatta, eli en mä niin nirso ehkä ole, kun moni luulee :D

   Tykkää

 4. Huono kahvi ON rikos!! Tosin nyt kyllä aiheutit mullekin paineita tehdä hyvää kahvia jos/kun tuut joskus kylään, kun sinne isolle kirkolle päin siirryn… :D Mut mä tuun kyllä ekana sun luo kylään, koska KOIRAT! <3

  Tykkää

  1. Nouuuuuu, ei paineita :D Ja siis kyllähän sitä kofeiinin puutteessa juo vaikka sitä huoltoaseman kahvia jos ei ole muuta vaihtohtoa ;)

   Ja tosiaankin tuun kylään ja myös tervetuloa meille! Vaikka mulle kyllä tulee paineita siittä, kun Tora on NIIN innokas, että sitä pitää aina aluksi hillitä, kun se niin rakastaa vieraita :D Onneksi se rauhoittuu kuitenkin nopeasti. Ja koiraihmiset, kuten sinä, yleensä osaa olla silleen, että mun ei tartte ressata :)

   Tykkää

   1. Joo, olen tottunut tuohon isojen koirien kanssa :) Ei ole mulle siis sellainen ongelma, jota tarvitsisi kenenkään hävetä. Onhan munkin pikku perhonen niin iloinen ja hyppii joskus vasten, mutta tosiaan 5,5kg on vähän eri asia kuin 35kg :D

    Tykkää

   2. No niinpä :D Meillä on kova koulutus menossa, että eteiseen ei ole mitään asiaa, kun vieraita tulee (saisi edes kengät ottaa rauhassa jalasta) ja hyppiä EI saa. Välillä onnistuu, välillä ei ;D

    Tykkää

 5. Ah, ainainen kahvi :D Meillä ei ole edes kahvinkeitintä ja olenkin ottanut sellaisen periaatteen, että jos meille tuleva vieras tahtoo jotain jännempää kuin murukahvia, saa mennä lähimpään kahvilaan sitä hakemaan tai olla ilman :D En ymmärrä kahveista mitään, koska en ole sellaisia koskaan juonut (maistanut joo, mutta totesin nopeasti, että nope).

  Sulla kyllä on on aika kuuluva ääni, mutta eipähän tartte arvailla kuka puhuu ja mitä :D

  Tykkää

  1. Hahaa joo, mä tiedostan oikein hyvin, että kaikki ei suhtaudu kahviin samalla tavalla kuin mä :D Muistaakseni sultakin silloin ennen miittiä kysyin etukäteen, että onko ”kahvimahdollisuutta” ja todellakin olisin ottanut omat sumpit mukaan jos ei olisi ollut. Mun ongelmahan se on, ei emännän :D Sitä paitsi murukahvi on sata kertaa parempaa kuin seissyt suodatinkahvi ;)

   Tykkää

 6. Tääpä oli kiva postaus! Ihana tutustua suhunkin paremmin! :) Mäkin julkaisin juuri pienen paljastuspostauksen blogissani 7 kysymyksen muodossa. Tällaisen esittelypostauksenkin voisi jossain vaiheessa tehdä, mä ainakin luen tällaisia muista bloggaajista tosi mielelläni! Täällä toinen seerumihullu ja heleytystuotteita RA-KAS-TA-VA! :D Meikkipohja on mullekin se tärkein :) Huulipuniin oon myös viime aikoina hurahtanut ihan uudella innolla.

  Ps. Oih, mikä ihanan sävyinen huulipuna sulla tuossa viimeisessä kuvassa! <3

  Tykkää

  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Muistelenkin, että olet hohtofani ja meikkipohjapanostaja niin kuin mäkin, hih :)

   Huulipuna on MAC Morange, aivan älyttömän upea puna munkin mielestä <3

   Tykkää

 7. Olipas kiva esittely. Ja mukava idea tuo, että kerroit, mitkä tuotteet erityisesti inspiroi :)
  Mä taidan sitten olla enemmän koukussa kofeiiniin kuin kahviin, ilman en kyllä voi olla. Tätä lukiessa tajusin, että mikään hifistelijä en kyllä ole.
  Sukulainen oli ollut musta ihan huolissaan, kun lähdin joulunpyhinä vauhdilla kotiin anoppilasta korvatulehduksen takia (mulla oli kotona kipulääkkeitä), enkä juonut kahvia ennen lähtöä :D.

  Tykkää

 8. Ihan mahtava hyvän tuulen postaus! Tuo eka kuva on täydellinen :D Mä haluan kyllä tavata sut vielä silleen kunnolla eikä vaan junan ovella!

  Tykkää

  1. Ahahahahaha, kaverin polttareissa oli nastaa :D Sikakiva, että tykkäsit postauksesta! Ja me NIIN tavataan, se on ihan selvä juttu :)

   Tykkää

 9. Ihana postaus :) Mä oon ollu sitä mieltä että oot purkkimafian siistein tyyppi siistä asti kun tajusit mun kommentin siitä kuinka outoa välillä on miettiä että meidän lemmikit on ELÄIMIÄ. Oon tän jälkeenkin sitä mieltä :D

  Tykkää

  1. No todellakin tajusin, ihan hassua, että joku on miettinyt samaa :D :D En vaan kuollaksenikaan muista, että minkä postauksen kommenttikentässä tää keskustelu käytiin?

   Ja hei, superkiitos palautteesta, vähänkö tuli hyvä mieli! :)

   Tykkää

 10. Must on jotenki läppää, et näit postauksii on melkein hauskinta lukee, vaikka mä tiedänki jo ton kaiken… :-) Ehkä mä sit vaan oon niin meikkimoukka, et nää tajuu paremmin, ahhhahahaaaaa!

  Tykkää

  1. Helmiä sioil… eikun siis niin se vaan menee, että toisia kiinnostaa toiset ja toisia toiset asiat. Ei siinä mitään väärää oo! :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s