Öljyt · Clarins · Huulipunat · Meikit

Öljyä myös huulille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Intoilin aiemmin öljyistä, joita hölvään raskaalla kädellä niin kasvoille, hiuksiin kuin vartalollekin. Tätä taustaa vasten voitte uskoa, että innostuin melko paljon, kun kuulin Clarinsin uutuudesta, Instant Light Lip Comfort Oilista, eli kotoisesti huuliöljystä! Kävin kyselemässä tuotetta niin livenä kuin verkossakin (Sokoksen nettikaupassa on verkkoasiakaspalvelija käytettävissä, toisinaan hyvin kätevää :), ja lopulta löysin huuliöljyn Emotionista samana päivänä, kun ne olivat sinne tulleet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Öljyjä tuli kaksi, vakiokokoelmaan jäävä, sävytön Honey ja tämä minun ostamani Raspberry, joka on kausituote. Pakkaus on kaunis ja ylellinen, ja sen sisältä paljastuva aplikaattori muhkea megaversio. Ihan superjees, kyllä tuolla pehmeällä jättiaplikaattorilla kelpaa huuliaan sivellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuote on jotain hoitotuotteen ja kiillon välimaastosta. Se jättää huulten pinnalle selkeästi kerroksen, mutta ei ole lainkaan tahmeaa (mistä ominaisuudesta en kiilloissa tykkää). Huuliöljy tuntuu huulilla selkeästi kosteuttavalta, mutta en sitä kuitenkaan yöksi laittaisi, sitä varten on ihan pelkät huulirasvat. Jännä hybridi tämä siis on. Itse olen käyttänyt öljyä huulirasvan asemasta päivisin, jolloin kevyen kosteutuksen lisäksi saa ihanan kiillon huulille. Tuoksu on makean vadelmainen, aivan ihana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka huuliöljy näyttää pullossa tummalta, se on levitettynä lähes väritöntä. Hento vaaleanpunainen sävy siitä kuitenkin löytyy. Itse arvoin hetken tämän Clarinsin öljyn ja YSL:n uuden Tint-in-Oilin välillä, mutta päädyin Clarinsiin sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Olen lukenut kollegoiden kokemuksena, että YSL:n tuote on todella pigmenttinen, vähän niin kuin ”stain”. Halusin, että öljyä voi huoletta levittää vaikka ilman peiliä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaiselta huuliöljy näyttää huulilla. Loisto-ostos, tykkään tosi paljon. Hintaa taisi olla karvan alle 20 euroa.

Miltäs vaikuttaa, kiinnostavatko huuliöljyt? :)

14 vastausta artikkeliin “Öljyä myös huulille!

 1. Musta tää on tosi kiva, ehkä väriä vois tulla vähän enemmän, mut muuten. <3 YSL:a ei tosiaan kannata kamalasti yli huulten levitellä, voi tulla aika hassua jälkeä. :D

  Tykkää

  1. Joo, mustakin pigmenttiä sais olla ihan aavistus enemmän, mutta toisaalta ei missään nimessä paljon. Tykkään tämän helppokäyttöisyydestä, räväkät punat on sitten asia erikseen :)

   Tykkää

 2. Kyllä tämä vaikuttaa kiinnostavalle. Pieni, ylellinen tuote, jota on helppo kuljettaa mukana.
  Huulikiiltoa/huulirasvaa pitää olla aina!
  Ja jos tuoksukin on hyvä, nam. Hinta ei ole paha. Se Honey voisi olla itselle se oikea.

  Tykkää

  1. Kyllä, mielestäni tosi luksustuote verrattuna hintaan, joka ei ole paha! Käy ihmeessä tuoksuttamassa, itse asiassa en tiedäkään, miltä tuo Honey tuoksuu :)

   Tykkää

 3. Tykkään kauniista hylsystä, eli voisi olla kiva tuote. :) Myös just tahmaisuus kiilloissa ei ole lempijuttuja, joten siinäkin mielessä joo. :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s