Eucerin · Garnier · Hiukset · Hiusten muotoilu · Ihonhoito · Korut · LivBox · Lumene · Luomivärit · Meikit · Meikkipohjat · Misellivedet

Helmikuun LivBox

Helmikuun boksi, pinkkiä jee! Kuva paljastaa sen, että en koskaan malta avata silkkipaperia varovasti. Se pitää saada auki NYTHETI! ^_^

Boksi oli tässä kuussa varsin täynnä, koska sisällä oli peräti neljä täysikokoista tuotetta ja yksi reilunkokoinen matkakoko. Ensimmäisenä huomasin Lumenen Nude Perfection -uutuusmeikkivoiteen, joka olikin itselleni boksin kivoin juttu. Lumenen CC-voiteeseen rakastuneena kokeilen mielelläni muitakin merkin meikkipohjia. Olen kuullut hyvää mm. Seerumimeikkivoiteesta CC-voiteen lisäksi, joten ilmeisesti Lumenella on meikkivoiteiden teko hallussa! Saamani sävy 3 on melko tumma, mutta viimeistään pienen hohdevoiteella jatkamisen jälkeen tasoittuu varmasti iholleni.

Misellivesi mulla on päivittäisessä käytössä, joten sinänsä Nivean hellävaraiseksi lupailtu 3-in-1 Micellar Water on jees. Ainoa ongelma on se, että mulla on misellivesiä jo nyt jemmoissa odottamassa käyttöönottoa, ja varastotilani näyttää uhkaavia loppumisen merkkejä. Käytän tämän, jos vain se mahtuu jemmoihini. Nämä kun eivät edes kulu kovin nopeasti.

Eucerin In-Shower Body Lotion on itselleni vanha tuttu, olen kirjoittanut siitä täällä. Tiedänpä kuitenkin erään henkilön, joka on tänä talvena vannonut suihkussa käytettävien kosteusvoiteiden nimeen, joten hyvän kodin tuote saa :)

Paesen mattaluomiväri oli boksin the pettymys. Olen saanut boksista aiemmin merkin luomivärin ja poskipunan, ja niissä ei ole ollut pigmenttiä YHTÄÄN. Olenko tottunut ”liian hyvään”, en tiedä, vai olisiko eri sävyissä laatueroja, koska moni on ihan tyytyväinen Paesen laatuun. Itse en taida viitsiä edes kokeilla tätä, koska on korkkaamaton on kivempi laittaa eteenpäin.

Garnierilta oli boksissa jännä tuote, nimittäin Fructis Densify Lenghts Plumper Leave-In-Serum. Katsoin aluksi, että kyseessä oli kasvotuote, mutta tämähän onkin hiuksille! Tuote lupaa tuuheutta pituuksille ja latvoille. Yleensä olen tottunut enemmän tyvikohotusta tuoviin vaahtoihin ja suihkeisiin, joten tällaista pituuksille suunnattua tuotetta en taida omistaakaan. Kyllä kokeilen!

Yllärinä boksissa oli Iberon koru, josta tykkään itse asiassa ihan sikana! Olen vähän ennakkoluuloinen ja tätäkin katsoin pussukan läpi, että näääh. Pussista kuoriuduttuaan koru osoittautuikin tosi kauniiksi ja mieleiseksi :)

Extrana boksissa oli vielä kolmen kuukauden katseluoikeus Ruutu+-palveluun. Saa nähdä, tuleeko käytettyä. Katson muutenkin telkkaria tosi vähän.

All in all, ensivaikutelma boksista oli vähän pettynyt, mutta tarkemmin tuotteita hypisteltyäni ja sulateltuani tässähän ei ollut muuta nou-nouta kuin Paesen luomiväri. Iso plussa Lumenen uutuustuotteesta, tästä moni oli varmaan iloinen!

Mitä te tykkäsitte?

6 vastausta artikkeliin “Helmikuun LivBox

 1. Mä tykkäsin Lumenen meikkivoiteesta tosi paljon! Ihan älyttömästi itse asiassa. Levittyi helposti sormilla, tuntui kivan kevyeltä ja peitti melko hyvin. Misellivettäkin kokeilen ihan mielelläni. Kaikki muu olikin sitten vähän blaah. Paitsi tietty tuo Ruutu, koska telkkarittomalle ihmiselle tuo on ihan kiva.

  Tykkää

  1. Hei mahtavaa, innolla odotan, että pääsen Lumenea kokeilemaan! Täytyy varmaan heittää pariksi yöksi alle itseruskettavaa vaan ensin ;)

   Tykkää

 2. Huomasin just, että noissa Iberon koruissa on näemmä eri tekstejä. Omassa korussani lukee ”Fierce is fortune”. Kivien väreissäkin on eroja. Itselläni helmi ja musta ”kivi”. Olen vielä kahden vaiheilla, pidänkö korun itse vai annanko kaverille eteenpäin. Kiva boksi kaiken kaikkiaan.

  Tykkää

  1. Fierce is fortune, aika hyvä!! :) Se olisi kelvannut mullekin, mutta myös tämä Love life sopii tähän hetkeen tosi hyvin! Mä tosiaan olin aluksi vähän blaa-fiiliksillä, mutta nyt olen kääntänyt kelkkaani paljon positiivisempaan suuntaan :) Jotenkin vaan silti tykkäisin, että boksissa olisi joku arvokkaamman merkin (pienikin) näyte, niin saisin hieman kaipaamaani luksusta. Kiva boksi tosiaan kuitenkin!

   Tykkää

  1. Oi, äiti varmasti ilahtui! Kiva boksi kaiken kaikkiaan, vaikka ei ollutkaan rakkautta ensisilmäyksellä ;)Kiitos haasteesta, otan vastaan! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s