Ihonhoito · Nivea · Seerumit

Helmi päivittäiskosmetiikan seerumiksi!

Käytin nuoruuteni ja lähes koko opiskeluaikani päivittäiskosmetiikan tuotteita niin meikeissä kuin ihonhoidossakin. Tietenkin käytin, koska mihinkään muuhun ei olisi mitenkään ollut varaa. Oli katastrofi, jos sekä putsari että kasvovesi loppuivat samaan aikaan, niin tiukilla talouteni opiskeluaikana oli. Kun opintojen loppuvaiheessa olin vakituisesti (joskin osa-aikaisesti) oman alan töissä, minulla oli sen verran parempi finanssitilanne, että pystyin siirtymään ihonhoidossa osittain selektiivisen kosmetiikan puolella. Ihoni on kenkkuillut AINA, ja koin, että jos johonkin haluan panostaa viimeiset roposeni, niin sen hoitamiseen. Muistan, kun kävelin Stockmannin Cliniquen tiskille tarkoituksena ostaa kosteusvoidetta. Muistan varmaan ikuisesti myyjän ilmeen, kun hänen myytiyrityksistään huolimatta sopersin nolona, ettei minulla tällä hetkellä ole varaa ostaa niitä viittä muuta hänen suosittelemaansa tuotetta, vaikka tarvetta olisi ollutkin. Tuosta käynnistä jäi kurja fiilis, en kai minä nyt voinut rahaksikaan muuttua. Joka tapauksessa se oli ensikosketukseni selektiiviseen ihonhoitoon ja sillä tiellä olen edelleen. Sillä erotuksella, että ostan paljon myös hoitolakosmetiikkaa ja olen valmis (ja minulla on edellytykset) panostamaan ihonhoitotuotteisiin.

En ole tuon taloudellisten edellytysten muuttumisen jälkeen palannut päivittäiskosmetiikan tarjonnan pariin ihonhoitotuotteissa. Meikkien suhteen olen paljon vapaamielisempi, mutta kuten ehkä olette huomanneet, päivittäiskosmetiikan tuotteita ylipäätään näkyy tässä blogissa todella vähän. Halusin pohjustaa hieman omaa käyttäytymistäni, koska en halua kenenkään ajattelevan, että jotenkin ylenkatson edullisia kosmetiikkatuotteita. Niille on minunkin käytössäni ollut aikansa ja paikkansa, mutta jos mahdollista, suosin selektiivistä kosmetiikkaa. En myöskään koe, että pystyisin blogin takia hankkimaan, testaamaan ja kirjoittamaan jostain sellaisesta, joka ei innosta itseäni ollenkaan. En saisi aikaan ketään kiinnostavaa tekstiä, tiedän sen.

Omat päähänpinttymät ovat myös aika hauskoja. Nimittäin jos minulle olisi tarjottu testiin Nivean seerumia, olisin luultavasti kieltäytynyt kohteliaasti. Kun taas kysyttiin, haluanko Nivealta yllätyksen alkaneen vuoden kunniaksi, totta kai tulin uteliaaksi ;) Ja sattuikin niin somasti, että itse tuotekin vaikutti heti kiinnostavalta. Ja se taas johtuu ihan näistä keltaisista pienistä palloista! :)

Q10 Anti-Wrinkle Serum Pearls on ikääntyvälle iholle tarkoitettu seerumi, jonka helmet, eli nuo söpöt pallerot sisältävät Q10-koentsyymiä. Helmiä ympäröivä geeli sisältää hyaluronihappoa, kreatiinia ja Q10-koentsyymia. Näitä kaikkia ainesosia on ihossa luonnostaan, mutta niiden määrä vähenee, kun ikää tulee lisää. Täydennystä saadaan sitten purkista :)

Seerumi on pakattu pumppupulloon, joka annostelee iholle sekä palleroita että sitä ympäröivää geeliä. Tuote on pirteän keltaista ja seerumiksi todella paksua. Tuoksu on kevyt, päivittäiskosmetiikalle luonteenomainen, mutta ei häiritsevä.

Ensitestailussa ajattelin, että tällainen mössö ei voi millään imeytyä ihoon nätisti. Mutta niin se vaan teki, kun seerumia hieroi ihoon hetken verran.

Jos tätä kuvaa vertaa ylempään kuvaan, jossa kämmenselällä on nokare tuotetta, ihon pinta on selvästi kosteutetun ja siloisemman näköinen. Sama efekti tapahtuu tietysti kasvoilla. Iho tuntuu kosteutetulta ja kimmoisalta. Olen nyt käyttänyt seerumia aamuisin parisen viikkoa ja enpä nyt mitään radikaalia ole huomannut, mutta kyllä ihoni tästä tykkää! Seerumia suositellaan käytettäväksi aamuin illoin, mutta olen iltaisin halunnut jatkaa aiemmin käyttämäni öljyn ja seerumin yhdistelmää.

Väittäisin, että Serum Pearls on todella hintansa väärti ja oiva valinta, jos et ole valmis maksamaan ihonhoitotuotteistasi maltaita. Itse arvostan kauniita pakkauksia, hyviä tuoksuja ja ylellisyyden tunnetta niin paljon, että Serum Pearls ei vakiokäyttööni jää, mutta yllätyin silti iloisesti, että tällainen helmi voi alle 15 eurolla löytyä!

Miten teidän ihonhoitotottumuksenne? Pihistättekö vai panostatteko?

Tuote saatu blogin kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s