Chloé · Clarins · Clinique · GlamGlow · GloriaBox · Hamstraus · Schwarzkopf

GloriaBox – hell yeah!

Kuulin jo kesällä epävirallista tietoa, että LivBox lanseeraisi kaksi one shot -boksia, toisen miehille ja toisen selektiivisen kosmetiikan ystäville. Miesboksi ei kiinnostanut mua yhtään, mutta aloin välittömästi odottaa seleboksia! Makoilin Hua Hinin auringossa altaalla selaillen kännykkää, kun huomasin, että nyt sitä seleboksia sitten saa, ja se on yhteistyössä Gloria-lehden kanssa toteutettu GloriaBox. Katkeilevaa wifiä uhmaten näpyttelin samantien tilauksen menemään, ja boksin sain käteeni eilen :)

Ja tässäpä sisältö. Vau, ei voi muuta sanoa! LivBoxin kuukausittaisessa palautekyselyssä toistan aina itseäni siitä, miten olisi kiva saada boksiin enemmän selektiivistä kosmetiikkaa. Moni arvostaa tuotteiden kokoa, mulle taas se on sivuseikka. Yritän pitää itseni aisoissa tässä, mutta tää boksi vaan on NIIN hyvä!! Mulla ei ole kertakaikkiaan mitään valittamista!  

Cliniquen Custom-Repair Serumin sain jo kesällä (?) testattavaksi, mutta olen onnistunut hävittämään sen johokin. Bad blogger. Siis kyllähän se täällä asunnossa jossain on, mutta kun vielä tietäisi missä. Aloitan testailut tällä boksin kappaleella siis ;) Osis+ Glamination -kiiltolakka tuli lokakuun LivBoxista ja tykkäsin niin pakkauksesta kuin tuotteestakin. Kokeilen tosi mielelläni myös tätä siloittavaa eliksiiriä!

GlamGlown hehkutettua puhdistavaa mutanaamiota kokeilin joskus taannoin, mutta en löytänyt sitä jotenkin yhtään. Kosteuttavaa versiota sen sijaan kokeilen enemmän kuin mielelläni, varsinkin tähän vuodenaikaan, kun kosteutta ei vaan voi hölvätä iholle liikaa. Ja, katsokaa nyt tuota pientä Roses de Chloé -tuoksua <3 Itse olin heti yhtä hymyä, kun näin pikkuruisen ”oikean” pullon halvannäköisen testeripullon sijaan. Ja tuoksukin on ihana! Ruusuinen, mutta juuri sopivasti erilainen ja moderni, että viehättää mua tosi paljon.

Viides tuote boksissa oli Clarins Rouge Eclat -huulipuna, joka tuli mun boksissani nuden sävyisenä. Ensin mietin, että käärin punan jollekulle joululahjaksi, koska käytän nudeja punia tosi vähän. Sitten mietin, että nude taitaa olla juuri se sävy, joita mulla on vähiten, muistaakseni vain yksi. Joten kokeiluun lähtee, ties vaikka tykkäisin! Boksi maksoi 25,90 €, ja jo pelkkä tämä huulipuna on arvokkaampi.

Jos jäi jollekin epäselväksi, niin tämä oli paras boksi ever ja joka pennin väärti! Mä olen ihan sitä mieltä, että tällainen boksi pitää saada kuukausittaiseksi! Mä ainakin tilaisin heti. Mitenkäs te? :)

26 vastausta artikkeliin “GloriaBox – hell yeah!

 1. Herranjumala,nyt kyllä vähän harmittaa etten tilannu tota kun siitä ekan kerran luin! :o Testailisin itekin jokaista noita mielelläni.. :S

  Tykkää

 2. Tykkäsin ihan mielettömästi! Kaikki tuotteet on sellaisia, joille aina on käyttöä. Itse sain Chloen tuoksun ”See by Chloe” Kyllä tilaan tulevaisuudessakin, jos näitä vain saa.Tänään vasta sain boxin ja hetkeä myöhemmin dhl:län kuuriiri kiikutti mulle ensimmäisen Memeboxini, joten aika ”jouluisissa” tunnelmissa olen hypistellyt ja ihastellut kahta boxia :)

  Tykkää

 3. Oi wau ehkä pikkaisen olen kade koska purin hammasta ja vastustin kiusausta, enkä tilannut. Eilenhän tämä lapsi googlaili jo peijakkaan uteliaana etä mitä boxi pitää sisällään. Varsinaisia ihanuuksia, mutta kun en mitään tarvitse niin ehkä kestän tämän kunnialla. :) Sun boxissa tähän mennessä kivoimman sävyinen huulipuna. <3Taianomaista joulunaikaa Salla. <3

  Tykkää

  1. Sulla on kyllä ollut hyvä itsekuri! ;) Mäkin lämpenin tuolle nudelle ihan täysin, kun vähän asiaa makustelin!Kiitos sitä ihan samaa sinulle <3

   Tykkää

 4. Itse jätin tämän tilaamatta, vaikka olisi houkutellut. Tavallaan onneksi, koska tässä nimenomaisessa laatikossa ei ollut sellaisia tuotteita, jotka olisivat tulleet itselle käyttöön. Mutta sisältö noin yleisemmin, merkkien ja tuotekategorioiden suhteen, on ihan mahtava. Toivon mukaan boksia tulisi jatkossakin saataville ja jos yleislinja pysyy samana (monipuolisesti niin värikosmetiikkaa, tuoksuja kuin ihonhoitoakin selemerkeiltä), niin voisin ehdottomasti tilata.

  Tykkää

  1. Samaa mieltä, boksi oli ihanan monipuolinen, ylellinen ja sisälsi merkkejä, joista pidän. Jos voisi, niin tilaisin ehdottomasti kestona ;)

   Tykkää

  1. Totta muuten, toki varmaan tähän olikin panostettu ihan superisti. Mutta silti kokonaisuus oli jotenkin niin täysi kymppi, että tästä olisi varaa vähän huonontuakin, ja tilaisin silti :)

   Tykkää

 5. Olin tosi tyytyväinen omaan boksiini, mutta tähän sun boksiisi olisin ollut vielä tyytyväisempi – tykkään tuosta ruusuisesta hajuvedestä tosi paljon saamaani See by Chloea enemmän ja tuo huulipunasävykin olisi ollut mulle parempi, saamaani vastaavia kun mulla on jo varmaan kymmenen. Kuitenkin, mahtavaa! Vähän pitkin hampain tilasin eilen vielä yhden 3kk setin Livboxia, se kun ei ole montaa kertaa tänä vuonna päässyt tällä tapaa ilahduttamaan sisällöllään. Pakko silti saada edes joku boksi! :D

  Tykkää

  1. Niinpä, mulla kävi kyllä tuuri sisällön suhteen, kerrankin haha :)Mä kanssa mietin, että miltäköhän normiboksi enää tuntuu tällaisen herkkupalan jälkeen…

   Tykkää

 6. Aivan ihana boksi, niin harmittaa ettei tullut itse tilattua. Mielelläni maksaisin boksista tuon kympin enemmän (vert. Livbox), jos sisältö olisi joka kuukausi tätä luokkaa <3

  Tykkää

  1. Samaa mieltä, ei tarvitsisi tilauksen tekemistä miettiä hetkeäkään <3 Peukut pystyyn, että näille tulisi jatkoa, niin säkin saisit! :)

   Tykkää

 7. Tässä boksissa oli jo jotain järkeä! Livboksissa mua niin ärsyttää täysikokoiset marketti tuotteet, tilasin kolmen kuukauden jakson ja siihen jäi.

  Tykkää

  1. Markettijutut ei oo munkaan lemppareita, mutta täytyy myöntää, että olen ihan rakastunut esim. Nivean huulivoihin, joka boksista tuli. En olisi ikinä siihen tarttunut kaupassa! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s