Sisustus ja koti

Makoisia unia

…muumilakanoissa :))

Tän kuosin nimi on Lomamuumi. Ostin lakanat jo vanhassa asunnossa asuessani, ja nämä oli tarkoitus laittaa uuteen kotiin heti ensimmäisenä. Noh, erinäisten pakkauksellisten epäloogisuuksien jälkeen löysin vielä paketeissaan olevat lakanat muutama päivä sitten Ikea-kassista, joka oli täynnä laukkuja. Toisaalta tää meni kivemminkin näin, olin jo unohtanut lakanat kokonaan ja ilo oli sitten moninkertainen niiden löytyessä :)

Koko Muumilaakson väki chillaa, Pappa kahvittelee puussa, Mamma keräilee näkinkenkiä ja Niiskuneiti lepuuttaa riippumatossa. Eihän näiden lakanoiden välissä voi muunlaisia unia nähdäkään, kuin kauniita!

Tässä kuva uudesta päiväpeitosta, joka on Luhta home -mallistoa (oikeasti materiaali ei ole noin hohtavaa, salama tekee tuon folio-efektin ;). Päiväpeitto jouduttiin käyttämään ompelijalla pienennyksessä, kun se oli aivan super iso! Ehkä maata viistävä 270cm x 270cm sopii koirattomaan ja pölyttömään talouteen, mutta ei meille ;). Laitoin tänään ekaa kertaa peiton paikalleen, ja huomasin, että pienennyksessä oli tapahtunut pieni informaatiokatkos… peiton pituudeksi oli tarkoitus jättää 250 cm ja leveydeksi 240 cm, niin eiköhän nuo mitat olleet päin vastoin..helvete. Mielestäni peitto näyttää ihan tyhmältä, jos sen kääntää toisinpäin, eli tikkaukset menisivät pituussuunnassa. Niinpä mulla on nyt kivannäköinen, mutta ihan oudon kokoinen päiväpeitto. Noh, ei kait siinä.. =)

2 vastausta artikkeliin “Makoisia unia

  1. Ihanat lakanat :) JA mahtava päiväpeitto!! Mun mielestä just päiväpeitto on yks vaikeimmista sisustushankittavista!!! Sä oot kyllä löytäny aivan ihanan peiton joka istuu ku nenä päähän tohon tapettiin!!! Ja kiillosta erityisplussa koiraperheessä – eipä tartu koirankarvat siihen!

    Tykkää

  2. Kiitti! Mutta tärkein unohtui mainita, päiväpeittoa en suinkaan valinnut ja ostanut minä, vaan äiti!! =) Täytyy välittää tykkäilyt :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s