GlamGlow · Ihonhoito · Putsarit

Tehokas kaksoispuhdistus yhdessä pullossa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun ensimmäistä kertaa kuulin Glamglown uusista kasvoputsareista, en hyppinyt kattoon. Ajattelin, että ihan kiva joo, mutta tiesin näiden kavereiden olevan ihan himohintaisia, enkä varsinaisesti etsinyt uutta puhdistusainetta saati ollut sen tarpeessa. Kun kuitenkin jostain päin sosiaalista mediaa luin, että yhdessä näistä putsareista on kaksi pumppua, joista toisesta tulee savea ja toisesta öljyä, höristin korviani. Jo alkoi kuulostaa tutustumisen arvoiselta jutulta :) Kun sitten sopivasti sattui Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma ja -20%-kuponki, huomasin omistavani Glamglow Powercleanse Daily Dual Cleanser -putsarin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Putsareita on neljää erilaista ja ne ovat jaoteltu samaa väriä olevan naamion kanssa sopiviksi. Sinisen kosteuttavan Thirstymud-naamion (tykkään!) parina on kosteuttava putsari ja valkoisen, kaikkein puhdistavimman Supermudin kaveri on myöskin kaikken puhdistavin näistä putsareista (vasta tulossa Suomeen). Itse puntaroin mustan, kuorivan Youthcleansen ja tämän vihreän Powercleansen välillä, mutta homman ratkaisi se, että halusin ne kaksi erillistä pumppua, koska se vaan kuulosti jännältä :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Powercleansen toisesta säiliöstä tulee savipohjaista puhdistusvoidetta, joka sisältää mm. vihreää savea ja kaoliinia. Toisessa säiliössä on kuivaöljy, joka sisältää mm. mandariini- ja päärynäöljyä sekä glyseriiniä. Kummankin säiliön sisältöä annostellaan 2-4 pumppausta mieltymyksen tai tarpeen mukaan kämmenelle ja sekoitetaan. Seosta hierotaan kuivalle iholle, emulgoidaan vedellä ja huuhdellaan pois. Olen kokeillut eri annostuksia, ja päätynyt käyttämään kolmea pumppausta kummaltakin puolelta. Powercleanse sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää päivittäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seos ei heti ala irrottaa meikkiä silminnähden, kuten jotkut muut kuivalle iholle levitettävät öljypohjaiset puhdistustuotteet. Vasta veden kanssa tuntee, miten meikki ja lika irtoavat. Pyöräyttelin hieman silmiäni suljettujen luomien takana, että näinköhän kasvovesipumpuli jää aivan ruskeaksi tämän käytön jälkeen. Ei tämä kertakaikkiaan voi yhdellä kertaa poistaa kaikkea?

Jouduin taas kerran nielemään ennakkokäsitykseni. Tämä toimi kuin unelma. Saatoin tuijottaa valkoista pumpulilappua vähän kauemmin kuin on normaalia, nimittäin mikään yksittäinen putsari ei ole koskaan toiminut näin hyvin! Kaikki meikki ja lika oli lähtenyt ja iho oli puhdas ja pehmeä. Eli tehokkuudestaan huolimatta Powercleanse ei kuivattanut tai ärsyttänyt pintakuivaa sekaihoani yhtään. Yleensä jos haluan mennä aidan matalimmalta kohdalta, eli pärjäämään yhdellä putsarilla, joudun pyörittelemään misellivedellä kostutettua vanulappua kasvoilla niin kauan, että samassa ajassa olisi jo tehnyt sen kaksoispuhdistuksen. En meinaa tässä kirjoittaessakaan uskoa, että Powercleanse toimii niin hyvin, mutta niin se vaan on :D. Ehdottomasti suosittelen tätä kaikille teille, jotka ette (ainakaan joka ilta) jaksa räplätä useamman purkin kanssa vaan haluatte puhtaat kasvot nopeasti. Ja onhan tämä purkkikin ihanan pirteä ja toimintaperiaate jännä :D Ainut pieni miinus tulee kukkais(?)tuoksusta, joka ei ole lempparini. Ei millään lailla estä tuotteen käyttöä, mutta jos saisin valita, niin tuoksu olisi toisenlainen.

Putsarin normaalihinta Sokoksella on 32,90 €.

Oletko kokeillut Powercleansia tai muita Glamglown putsareita? Kiinnostaako?

Ps Blogin Instassa on käynnissä pieni arvonta, eli jos mielit I love me -messuille 16.-18.10. niin klikkaapa itsesi tänne, niin voit voittaa kaksi lippua messuille :)

24 vastausta artikkeliin “Tehokas kaksoispuhdistus yhdessä pullossa!

 1. Hmm, kiinnostaa! Itse käytän vedenkestävää MAC:n meikkivoidetta, joten putsarin on pakko olla öljyä, että meikit lähtee naamasta. Sensain öljy on ollut ykkösvaiheen putsarina käytössä jo vuosia. Se on kallis mutta kestää toisaalta ainakin vuoden, koska öljy on niin riittoisaa. Siinä mielessä tämä ei todellakaan vakuta kalliilta ratkaisulta, koska myös kakkosvaihe on samassa tuotteessa mukana. Olisi kyllä kiva tietää kuinka nopeasti tämä pullo alkaa hupenemaan, jos joka päivä kuluu kolme pumppausta. Sensaita kuluu 1 pumppaus mutta toisaalta yhden pumppauksen volyymi on luultavasti eri molemmissa tuotteissa. Hitsi, kun tätä saisi jostain jonkun testipullon :).

  Tykkää

  1. Olet muuten oikeassa, eihän yhdelle tuotteelle tule hintaa kuin kuutisentoista euroa :D Savipuolella on kamaa 75 g ja öljypuolella 75 ml. Riittoisuus jää nähtäväksi :)

   Tykkää

 2. Mä rrrrrakastan tätä! Noussut nopeasti ehdottomaksi lemppariksi. Tykkään kyllä käyttää tätä ennen jonkun öljyn, mutta AH. Kokeilin kanssa Clarisonicin kanssa, ja ai että tuli natisevan puhdasta. :D

  Tykkää

  1. Uuuuu joooo, mä en ookaan Clarisonicin kanssa vielä kokeillut! Heti tänään :) Mäkään en ole tän oston jälkeen muuta käyttänyt!

   Tykkää

 3. Kiinnoistaisi kovasti ja juurikin tämä vihreä putsari! :) Varmasti tulee jossain vaiheessa ostettua tämä kokeiluun, kun tarvetta tulee. Koostumus nimittäin kuullostaa todella pätevältä paksummankin meikin poistoon iholta :)

  Tykkää

  1. Iiiih, mäkin sain tämän sarjan naamiosta näytteen ja odotan kokeilua innolla. Pullo on erikoinen ja pirtsakka, ja muutenkin tää on ihan helmi :)

   Tykkää

  1. Jep, ei tää halpaa ole. Onneksi tasaisin väliajoin tulee näitä kuponkeja ja kampanjoita, jotka kannattaa hyödyntää just tällaisiin kalliimpiin tuotteisiin :)

   Tykkää

 4. Ihanaa, olenkin odottanut että joku postaisi näistä jotain. Kiinnostaa ja kovasti :) Melkein jo nappasin viime viikonloppuna juurikin tämän vihreän mukaani, mutta maltoin vielä mieleni, sillä kaapissa odottaa testausvuorossa Livboxista tullut Neutrogenan putsari, jonka haluan kokeilla ensin. Mutta sen jälkeen on sitten ehdottomasti Glamglown vuoro!

  Tykkää

 5. Tää olis kyllä kiinnostava! Mähän en oo kokeillu mitään Glamglow’lta o.O tosn epäilen suuresti, että MIKÄÄN putsari vois olla Lokkitanen Shea-öljyä parempi…

  Tykkää

  1. Haha, mulla onneksi oli konsulentti apuna ja hänen kerrottuaan, että Powercleanse on ainoa kahdella pumpulla varustettu, oli ostopäätös selvä ;)

   Tykkää

 6. Your blogpost made me do this ?? Terveisin Powercleansen onnellinen omistaja ? Kicksin -20% etukupinki vähän poltteli lompakossa, mutta onneks olin lukenu tän sun postauksen ni valinta GlamGlow-putsarihyllyllä oli helppo. Pyysin myös näytteen siitä mustasta putsarista ja sen korkkasin eilen. Ai että se koostumus on ihana ja ihosta tulee puhdistuksen jälkeen erittäin pehmonen. Paksukin kosteusvoide hulahtaa ihoon ? En kyllä malta odottaa, että saan Lumenen putsarin jämät käytettyä (saatan uhrata sen vartalon pesuun), että pääsen korkkaamaan tämän vihreän ihmeen ??

  Tykkää

  1. Jes!! Peukut on pystyssä, että tykkäät Powercleansesta yhtä paljon kuin mä! Tai no, en mä kyllä yhtään epäile, se on niin hyvä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s