LivBox · Lumene · L`Occitane · Schwarzkopf · Vaseline

LivBox lokakuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lokakuun LivBox on täällä! Kurkataanpa sisältöä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isoimman tilan boksista vie Vaselinen Spray Moisturiser eli suihkutettava kosteusvoide. Itse en tästä hyppinyt kattoon, mutta ihan siitä syystä, että omistan sen jo! Ja muutenkin rasvaan kroppaani niin vähän, että saa nähdä, milloin saan edes sen yhden käytettyä loppuun ;) Kiertoon siis tämä. Lumenen Nude Perfection Glow Foundationia olen halunnut kokeilla jo pidempään, mutta pahoin pelkään, että tämä kakkossävy on liian punapohjainen omalle kellertävälle ihonsävylleni. Täytyy selvittää asia, etten turhaan korkkaa voidetta, jos se onkin selkeästi väärän sävyinen. Käyttämätön on kivempi laittaa eteenpäin.

Varaukseton jee tuli sen sijaan L´Occitane En Provencen Amande Shower Oilista, jota olen yhden pullollisen jo käyttänyt. Suihkuöljyn tuoksu on vastustamaton, makea manteli ja koostumus ihanan kosteuttava. Loistotuote kaiken kaikkiaan :) Boksissa oli myös kuponki, jolla saa L´Occitane-ostoksen yhteydessä minikokoisen sheakäsivoiteen joko myymälästä tai verkkokaupasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Schwarzkopf BC Excellium-linjan tuuheuttava shampoo ja suihke vaikuttavat ohuthiuksisen näkökulmasta oikein kiinnostavilta. Näitä kokeilen mielelläni! Pepsodent-hammastahna taitaa mennä miehen käyttöön, koska itse olen Oral B -tyttöjä :D Boksissa oli myös mukana extratuotteena jännä pussi SkinGain-nimistä jauhetta, josta sekoitetaan veden kanssa kollageenijuona. Hmm, tätä pitää kyllä selvittää vähän tarkemmin ennen kuin uskallan kokeilla.

Kuulin, että boksissa oli myös pitkäaikaistilaajan lahja, mutta itse olin näköjään tippunut siltä ”listalta” kun pidin muutaman kuukauden tauon tilauksestani. Tylsää :(

Sellainen boksi! Mitä piditte tai mitä te saitte?

30 vastausta artikkeliin “LivBox lokakuu 2015

 1. Jännäsin ekaa Livbox-postausta että mitä sieltä paljastuu, kun tilaukseni jäi tauolle viime kuun jälkeen. No huh ei haittaa :p Toi Vaseline on varmaan ainut mikä kiinnosti ja sitäkin saa kaupasta helpolla ja halvalla. Aattelinkin et ei varmaan mikään mahtiboksi oo viime kuun jälkeen. Mut hohhoi taas shampoota ja HAMMASTAHNAA!

  Tykkää

  1. Totta kyllä, shampoita on tullut aika liuta. Hammastahna ei itsellekään ollut mikään ykkösjuttu, mutta veikkaan, että monen mielestä ihan kiva, koska sitä kuluu kuitenkin. Hyvä, ettei harmittanut, vitsi olis ollut kauheaa, jos olisi ollut ihan mieleinen boksi ja itse olisi jäänyt ilman :D

   Tykkää

 2. Viime kuun boksi oli minulle ihka ensimmäinen! Olin siihen ihan rakastunut. Kaikki tuotteet olivat mahtavia, paitsi huulirasva.
  Olen odottanut puhelin kädessä ilmoitusta tämän kuun saapuneesta boksista…mut ei oo kuulunut mitään :/ Eipä tarvitse enää odottaa. Vaseline, lumene ja hammastahna minulta jo löytyy. Hiuksiini käytän hopeatuotteita, joten blaah :(

  Tykkää

  1. Voi ei, ehdit spoilaantua :P Mullakin käy usein niin, että kosmetiikan suurkuluttajana omistan jo boksista tulleita tuotteita. Toisaalta luulen, että moni muu ei kokeile uutuuksia niin innolla kuin me bloggaajat ja blogien lukijat, joten heillä on parempi mahdollisuus olla tyytyväisiä sisältöön :)

   Tykkää

 3. LivBoxin sivuilta bongasin pitkäaikaistilaajan kohdalta tällaisen:
  ”Menetät pitkäaikaistilaajan statuksen, jos tilauksesi on yhtäjaksoisesti tauolla kaksi kuukautta. ”

  Tykkää

 4. Minä tykkäsin boxista. Tosin tämä oli vasta elämäni toinen boxi. Kaikki menee käyttöön. Ja edellisestä kuusta vielä, että samoin kävi sen kanssa:)

  Tykkää

 5. Tämän kuun boxi oli kyllä todella kiva! Odotukset ei ollut kovin korkealla syyskuun bloggaajaboxin jälkeen, mutta tämä yllätti positiivisesti. Kaikki tuotteet tulee käyttöön :)

  Mulla oli nuo Schwarzkopfin tuotteet erit, kosteuttava ja lämmöltä suojaava voide hiuksille.

  Arvasin että tuo Lumenen uusi meikkivoide on mukana, koska vihjattiin uudesta meikkituotteesta ja Lumenesta! :D Olen jättänyt sen kaupan hyllyllekkin varmana siitä että se on tulevassa boxissa, heh. Nyt pääsee kokeilemaan!

  Tykkää

 6. Hammastahnaa, oikeasti… Lumenen meikkivoide lienee mielenkiintoisin tuote tuossa, toivottavasti vaan laittavat sen vaaleimman sävyn. Profiiliini olen selkeästi määritellyt ihotyypiksi hyvin vaalean, mutta aina on meikkivoiteet ollut tummia :/ Lumenea on muuten ollut joka boksissa vuoden ajan (!!!)

  Tykkää

  1. Vitsi, peukut pystyyn, että saisit vaalean sävyn! Mäkin olen kiinnittänyt huomiota siihen, että Lumenea on koko ajan. Toisaalta se on onneksi niin kiva merkki, että vielä ei ole ainakaan mua haitannut :)

   Tykkää

  2. mulla on kans kauneusprofiilissa vaalein mahd iho valittuna. Tuli toiseksi vaalein eli nro 1 nyt mulle :( aivan liian tumma mulle kesälläkään ei toimi koska mun iholla kaikki markettimeikit hapettuu ja tummenee varsinkin Lumenet. Hiton ärsyttävää. Miksi ne ei kertakaikkiaan nyt ton vertaa jaksa panostaa että laittas oikeesti vaalean eikä ”lällällää” sait taas liian tumman. Tää oli mulle viides liian tumma bb- tai meikkivoide. Harmitus on joka kerta liian iso meikkivoiteiden kohdalla ja tän takia lopetan tilauksen tähän.

   Tykkää

 7. Pitkästä aikaa tosi kivan oloinen boxi. Ihan kaikki on käyttökamaa. Lumene vähän jo kyllästyttää tosin koska sitä on aina ja näytteen perusteellä tuo voide ei käy mulle. Tykkään peittävistä. Mutta boksiin sopiva, varmasti moni tykkää! Pitkäaikaistilaajana sain Bellapierren kimallepuuterin ja uskon tykkääväni siitäkin. Uskaltaisinkohan kehua tätä vuoden parhaaksi ??

  Tykkää

  1. Sama juttu, luulen, että talvea kohti mentäessä en näin kevyellä pohjalla pärjää. Mutta tosi kiva silti kokeilla, koska Lumenen meikkivoiteet ovat järjestäen tosi hyviä! Käytän sitten kesällä taas kevyempiä pohjia :) Ihana kuulla, että olit noin tyytyväinen boksiin!

   Tykkää

 8. Minäkin sain boxini tänään. Mullakin oli tuosta meikkivoiteesta sävy 2, joka ei varmasti uppoa mun lakananaamaan. Tosin en usko, että se olis edes mun ihotyypille (rasvoittuva) kovin hyvä. Luultavasti se liejuuntuisi viimeistään puolen päivän aikaan. Ja tuon suihkuöljyn jo testasin, ei hyvä. Haisee pahalta ja tuntuu nahkealta :D

  Tykkää

 9. Boksi oli ihan ok, ei niin floppi kuin esim huhti-, touko- ja heinäkuun boksit (huh alkaa ihan sapettaa ku niitä miettii :’D kesäkuun boksi siinä välissä tosin oli kiva!), mutta siinä missä viime- ja sitä viime kuun boksit, niin myöskään tämän boksin tilaamatta jättäminen ei olisi harmittanut. Lienee aika lopettaa tilaus.

  Onneksi mulle tuli kuitenkin lumenen meikkivoiteesta sävy nolla, vaikka sekin on inasen liian tumma mun aateliselle kalpeudelleni :’D

  Tykkää

  1. Kommentoinkin tonne ylemmäs jo eilen… Ai joku sai sen nolla-sävyn..? No hyvä oon onnellinen sun puolesta. Pidätkö blogia tai oletko jotenkin muuten ilmoittanut livboksille äärimmäisestä kalpeudesta? ? itsehän sain just niiltä vastauksen ”voi harmi meikkivoiteesta oli vähiten nollasävyä jaossa. Kannattaa silti käyttää sävyä yksi. On niin ihana voide”. MJoo ok, ei kyllä vittuilla tarvi ? vika tilaus

   Tykkää

 10. Mä olisin tykännyt tästä boksista! Pitkästä aikaa melkein harmitti, etten ole enää tilaaja.
  Tuo kollageenihomma on epäilyttävän oloinen. :o

  Tykkää

 11. Hah, mua ilahduttaa, etten oo ainoo, joka sai ”For mature hair” hiusjutut :D Ei sikäli, ettenkö olisi oikeaa kohderyhmää, mutta kiva, että nuoremmillekin osuu… Voishan sen asian hienovaraisemminkin ilmaista ;)

  Tykkää

  1. Ahahahahaa! Tiedätkö, mä yhdistin tuon mature-sanan hiusten pituuteen. Kun on pitkä hius, se on automaattisesti myös vanha? Kumpaakohan tässä on tarkoitettu? :D

   Tykkää

 12. Joten tämä boksi oli ainakin minulle tosi mieluisa! Lumenen meikkivoide tuli kuin tilauksesta ja oli jopa oikean värinen! Vaseline spraytä kokeilin heti suihkun jälkeen ja se oli todella helppokäyttöinen ja tykkäsin tuoksusta. Myös suihkuöljyn (ihana!) ja shampoon ehdin testata jo =)

  Tykkää

  1. Totta, hyvä kokonaisuus! On meikkituotetta, hiuskamaa ja (vartalon) ihonhoitoa, eikä mikään osa-alue ole yliedustettuna :)

   Vau nolla, hyvä sä!

   Tykkää

 13. Mä tykkäsin boxista kovasti, mutta harmittaa kans, että meikkivoidesävy oli 1, varmasti se vaalein ois ollut parempi.
  Tuon shampoon osalta taitaa kortissa olla väärä teksti, koska putelin mukaan se on silottava tuote. Suihke oli tuuheuttava.
  Kaikki tuotteet käyttöön! Paitsi se juomajauhe, en suuhuni laita mitään, minkä sisällöstä ei ole tietoa..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s